Home - Články - Týdenní horoskop 16. - 22. prosince

Týdenní horoskop 16. - 22. prosince

vloženo 14. 12. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 16. - 22. prosince

Začíná pravý předvánoční týden! Máte už všechny dárky, nebo je budete shánět na poslední chvíli? Nezapomínejte ale na to, že hlavní je láska, pohoda a dobrá nálada. Dárky jsou jen příjemným bonusem a neměli bychom kvůli nim zapomenout rozdávat hlavně úsměv a odpuštění. Hoďte chmury za hlavu a užívejte si sváteční atmosféru!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vaše zvýšená aktivita vám bude v předvánočním shonu jenom ku prospěchu. V práci zvládnete vše s předstihem a rovněž nákupy pro vás nebudou žádný problém. Díky tomu zvládnete sváteční čas v poklidném a harmonickém duchu. Však si to taky zasloužíte.

Býk
Do práce momentálně chodíte s nadšením. Máte totiž před sebou vidinu brzkého volna a rodinné pohody, na což se neskutečně těšíte. Vánoce jsou pro vás vždy časem pohody a tak se těšíte, že rodině i přátelům vynahradíte přesčasy posledních týdnů.

Blíženci
V práci si vedete na jedničku. Nového kolegu v práci nemá nikdo rád. Vy však vystupujete s grácií a bez arogantního jednání. Nechcete si dělat v adventním čase nepřátele a hlavně chcete prožít poslední dny v roce ve spokojeném a nekonfliktním duchu.

Rak
Budete mít tento týden spíše smutnou náladu a nerozveselí vás ani setkání s kamarády, či rodinou. Předvánoční nálada ve vás melancholii jen prohlubuje. Taky se vám zdá, že se na Vánoce ani moc netěšíte. Nebojte další dny bude samozřejmě o dost líp.



Lev
Budete tento týden hýřit společenskou náladou. Na žádné předvánoční párty nebudete chybět a budete si užívat sváteční atmosféry. Však si to taky zasloužíte. Celý rok se staráte jen o povinnosti a nyní máte konečně čas užít si spokojené radovánky.

Panna
K výraznému posunu dojde ve finanční sféře. Možná jste ani nedoufali, že se na poslední chvíli dostanete k penězům navíc. Štědrý den se neskutečně rychle blíží a tato finanční vzpruha vám přijde mimořádně vhod. Něco použijete i na poslední dárky.

Váhy
Novinky vás tento týden zahltí ve velkém. Nejeden z vašich přátel pro vás bude mít příjemnou, či méně sympatickou novinu. Vy sami budete z nového sledu událostí poměrně rozrušení. Novinky vás však čekají i v práci. Pro vás naštěstí budou pozitivní.

Štír
Zajímavý a skvěle propracovaný zevnějšek vás momentálně úžasně doplňuje. Jste totiž na vrcholu své kariéry a umíte v zaměstnání skvěle chodit. Vaše sebevědomí zvýší i obdivné pohledy z okolí. Je fajn, že o sebe dbáte a prezentujete se ve společnosti.



Střelec
Jste ve svém životě naprosto spokojeni. V práci se vám daří, penězi sice nadměrně neoplýváte, ale máte důležitější priority, v rodině to teď klape na jedničku. Na svátky se všichni těšíte a užíváte si společně chladných dnů a večerů v teple domova.

Kozoroh
S partnerem si teď užíváte společné chvíle a plánujete budoucnost. Máte před sebou smělé plány, které vám pomáhají přežít problémy všedních dnů. Poslední pracovní týden prožijete ve svátečním duchu a v práci záříte jako sluníčko a šíříte optimismus.

Vodnář
Krušné období očekávejte v práci. Před svátky jsou na sebe někteří lidi jak psi a práce je nad hlavu a zdá se, že jí snad přibývá, než aby jí ubývalo. Na nějaké těšení na svátky nemáte čas a tak vám nezbývá nic jiného, než poslední týden nějak přežít.

Ryby
Naskytla se vám zajímavá pracovní nabídka. Znamenalo by to však, že byste museli oželit některé dny o svátcích s rodinou a jít se zaučovat do nové práce. Záleží jen na vás, co si zvolíte. Jedno je jisté, rodina bude stát za vaším rozhodnutím vždy.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.