Home - Články - Týdenní horoskop 16. - 22. listopadu

Týdenní horoskop 16. - 22. listopadu

vloženo 14. 11. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 16. - 22. listopadu

Týdenní horoskop přináší nejsnazší a nejpřehlednější způsob, jak se nachystat na nový týden. Dozvíte se ty nejdůležitější věci, které si pro vás vesmír připravil, a tak nehrozí, že byste něco podcenili. Zjistěte teď hned, jaké budou vrcholy příštího týdne!

sdílet článek na facebooku

Beran
Slunce vstupuje do znamení tajemného Štíra, a to znamená jediné! Toto období bude prosyceno vášní, tajemstvím, záhadnými událostmi a nečekanými zvraty. Bude to čas velice krásný, ale i nervy drásající. Rozhodně se toho ve vašem životě hodně uděje.

Býk
Máte jedinečnou příležitost dostat od nadřízeného lepší plat. Merkur je totiž v plodném trigonu s vaším znamením. Můžete konečně realizovat své velké sny a odvážné plány. Však si taky zasloužíte za svou pilnou a spolehlivou práci bohatou odměnu.

Blíženci
V listopadu se velice často prolíná světlo s temnotou. V životě se ukazují dvě cesty a je jen na daném člověku, kudy se vydá. Prolínání Černé Luny, Venuše i Slunce může být pro mnohá znamení matoucí. Vy však máte kouzelnou schopnost vybrat si správně.

Rak
Máte před sebou velice náročné období - milostné vztahy jsou momentálně na bodu mrazu. Nikdo vás moc nepřitahuje a nestojíte o zbytečnou pozornost. Nebeští vládcové vám jsou však nakloněni v oblasti financí. Větší investice budou mít nyní úspěch.


Lev
Plnění pracovních plánů vám jde tento týden na jedničku. Jste v práci moc spokojení a neměnili byste ani náhodou. Občas máte jisté pochybnosti, obzvlášť když je toho v práci hodně a nestíháte, ale většinou na pracovišti vládne kamarádská atmosféra.

Panna
Velkou radost vám tento týden dělají vaše ratolesti, i přes všechnu nepřízeň, kterou si za poslední školní rok prošli, všechno zvládají levou zadní a i když nemají vždy stoprocentní výsledky, tak jste na ně právem pyšní. Prošli obrovskou proměnou.

Váhy
Zklidněte svou mysl, ale i tělo pomocí relaxačních technik. Dobrou službu vám prokáže například jóga, masáž, či poslech oblíbené hudby. Můžete ale vyzkoušet i něco úplně nového a kreativního, například fotografování, či kreslení levou hemisférou.

Štír
Milí Štíři, tento týden vstupuje do vašeho znamení blahodárná a zejména harmonická planeta Venuše. To znamená jediné, že dařit se vám bude zejména v milostných vztazích a u rodinného krbu zavládnou krásné pocity štěstí a neskutečně milého souznění.


Střelec
V tomto týdnu máte obzvlášť veselou a společenskou náladu. Nebude nouze o návštěvy u příbuzenstva, či naopak vaše rodina navštíví vás. Skvěle a bohatě je pohostíte a všichni se u vás budou cítit velice příjemně. Navíc se skutečně úžasně pobavíte.

Kozoroh
Nelíbí se vám jednání jednoho vašeho kolegy. Stále pomlouvá ostatní spolupracovníky a vy si stále častěji pokládáte otázku, co pěkného asi říká o vás. Navíc máte pocit, že negativní atmosféru na pracovišti má právě on. Dávejte si na něj větší pozor!

Vodnář
Už jste vyléčení z toho, abyste poslouchali od rádoby kamarádů, známých či rodinných příslušníků hloupé připomínky na vaši osobu. Na to se máte až příliš rádi a jízlivé poznámky nenecháváte jen taky být a nic si nenecháte líbit. A dobře uděláte.

Ryby
Rádi investujete do věcí, které se vám líbí. Neumíte si pomoct a často rozhazujete i za úplné zbytečnosti. Sice si to momentálně můžete dovolit, ale občas máte pochybnosti, zda jste udělali výhodný kup a u vás doma se možná proto kupí samé nesmysly.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.