Home - Články - Týdenní horoskop 15. - 21. srpna

Týdenní horoskop 15. - 21. srpna

vloženo 13. 8. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 15. - 21. srpna

Po krátkém víkendovém odpočinku přichází opět návrat do reality! Pro koho přichystaly hvězdy týden plný radosti a kdo se naopak bude muset prát se svým osudem! Zjistěte více v našem týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Už na vás padá splín, protože si začínáte uvědomovat, že se léto blíží ke konci. Máte pocit, že jste toho chtěli ještě moc stihnout, ale léto bylo krátké. Važte si i maličkostí, užili jste si zábavné léto, tak buďte rádi a těšte se na budoucí dny.

Býk
Máte vedle sebe jedince, který se nebojí říct naplno svůj názor. Někdy to je ale spíš na škodu a mnoho vašich společných známých svou upřímností zarazil, či snad dokonce urazil. Občas se dokonce musíte držet, abyste nevyskočili jako čertík z krabičky.

Blíženci
I když k tomu letní období i situace vybízí, tak vy se teď nechcete družit a setkávat se s někým. Umíte si procházku užít i o samotě a to je skvělé. Jednou se ve vašem životě objeví někdo, s kým to budete chtít sdílet, a tak nic nelámete přes koleno.

Rak
Momentálně moc nepřekypujete kreativními nápady a práci vykonáváte spíš automaticky. Máte toho hodně a spěcháte skoro ve všem, takže se vás vaše povinnosti spíše obtěžují, než abyste si na nich našli alespoň něco pozitivního. Nebojte, zlepší se to.


Lev
Poslední dobou máte tendence naletět na reklamní tahy a slevové akce pochybných obchodníků. Nenechte se ale zlákat jen atraktivní cenou. Daný výrobek, či služba za to vůbec nemusí stát, protože kvalita bude úplně jinde, než jste si představovali.

Panna
Jste nyní velice pozitivně nastavení, a to je jenom dobře. Uvědomujete si totiž, že vaše mysl dokáže mnohé, a pokud se budete držet optimismu, tak vše pro vás bude mnohem snazší. To je skvělé a doufáte, že vám tato nálada vydrží ještě hodně dlouho.

Váhy
Někdo z vašeho blízkého okolí vás tento týden skutečně zklame. Mysleli jste si o daném jedinci, že je úplně jiný, ale jeho chování vás nemile překvapilo a upřímně vy se s takovým člověkem ani nechcete bavit, natož nadále více stýkat. A máte recht.

Štír
Tento týden jste opravdu hodně vytížení a dokonce musíte pracovat i mimo svou pracovní dobu. To se vám ani trochu nelíbí, když navíc vidíte, jak se vaši kolegové stále nějak ulívají. Léto ještě nekončí a vy si ho chcete pořádně užít se vším všudy.


Střelec
Rodinné akce a setkání s přáteli si v létě užíváte. Grilování na zahradě či balkoně je přesně pro vás a vaše recepty jsou doslova vyhlášené. Máte radost, že se u vás lidé cítí dobře a rádi vás navštěvují. Vznáší se kolem vás totiž pozitivní aura.

Kozoroh
Pozvánkám na rande se rozhodně nebráníte, ale poslední dobou máte pocit, že máte smůlu jen na samé podivíny. Už si s z vás dokonce i kamarádi dělají legraci, že je k sobě snad něčím přitahujete. Třeba ale nějaké dokonalé rande tento týden vyjde.

Vodnář
Práce vám nejde od ruky tak, jak byste si představovali. Vaše myšlenky jsou úplně někde jinde a tak trochu si musíte přiznat, že jste najeli na dovolenkový režim a v práci se moc nepřetrhnete. Šéf si toho ale začíná všímat a dává si na vás pozor.

Ryby
Někdo z rodiny potřebuje pomocnou ruku a i když toho sami máte nyní hodně, tak neodmítnete. Nakonec toho ale budete litovat! To je tak, když nabídnete prst a někdo vám doslova ukousne celou ruku. Příště si velice dobře rozmyslíte, než na něco kývnete.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.