Home - Články - Týdenní horoskop 15. - 21. listopad

Týdenní horoskop 15. - 21. listopad

vloženo 13. 11. 2021
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 15. - 21. listopad

Komunikace, komunikace a ještě jednou komunikace! Myslete na to, Váhy, a získáte celou řadu výhod. Lvi budou opět dravé šelmy, ale Úpněk si po nich žádá klid. A co čeká vás? Pravidelný týdenní horoskop od Astrohledu právě přichází!

sdílet článek na facebooku

Beran
Ve vašem okolí se objeví někdo, o koho jevíte obrovský zájem a daná osoba vám přijde naprosto dokonalá. Samozřejmě, že to tento jedinec tuší a vašemu okolí přijde, že je díky tomu dost náročný. Vy si ale máte růžové brýle a nechcete si to přiznat.

Býk
Očekávejte tento týden obrovský příval energie a její síla bude opravdu výjimečná. Zčásti za to může napětí mezi Úplňkem v Býku a Sluncem ve Štíru. Jejich protichůdné energie zapůsobí na velké množství lidí a budou nás poctivě provázet celý týden.

Blíženci
Šance na úspěch v zaměstnání jsou pro vás nyní vysoké. Konečně si šéf všiml vašich kvalit a oceňuje vaši pevnou pozici mezi zaměstnanci, ale i klienty. Možná vás čeká povýšení, nebo zvednutí platu. Obojí je pro vás ale značně příznivé. Jen tak dál!

Rak
V práci jste tak trochu nervózní a napjatí a kolem vás se šíří vlna negativní energie. Může za to jeden kolega, který má velice netaktní poznámky a v práci pak vládne nepřátelské dusno i mezi ostatními. Nevšímejte si toho a nenechte se strhnout!


Lev
Úplněk v tomto týdnu bude mít výrazný vliv na váš metabolismus a i zatmění navíc moc Měsíce znásobí. Vyhýbejte se proto tučným a smaženým jídlům a věnujte pozor lehčímu stravování, ale i zdravému pohybu. Všeho samozřejmě s mírou - Úplněk si žádá klid.

Panna
Problémy tento týden nastanou zejména v dlouhodobých svazcích. Vaše milostné spojení výrazně naruší žárlivost, která bude netradičně oboustranná. Nakonec si mezi sebou vše pozitivně vyřešíte, ale máte před sebou poměrně perné a nepříjemné chvíle.

Váhy
Máte vleklé spory s někým v rodině. Tento člověk má tendence vás stále nějakým způsobem ovlivňovat a vy se mu nechtěně pořád podřizujete. Vaši nejbližší to ale dobře vidí a sami vás v téhle záležitosti dokonce oslovili a řekli na to svůj pevný názor.

Štír
Slunce ve Štíru si na vás posvítí a bude nastavovat situace tak, abyste měli sebekázeň v maličkostech a pořádek v materiálních záležitostech. Z toho vyplývá, že se celý týden budete jen hrabat v papírech a dávali do kupy to, na co jste doposud neměli odvahu.


Střelec
Máte pocit, že se vám poslední dobou nic nedaří. V práci procházíte stresujícím obdobím, doma nic nestíháte a nemáte čas na rodinu, ale ani na sebe. Podepisuje se to na vaší psychice, ale i na vzhledu. I okolí si začíná všímat, že vypadáte unaveně.

Kozoroh
Konečně se vám podařilo přesvědčit někoho z rodiny o tom, aby se jisté záležitosti v domácnost pohnuli dopředu. Doteď se daný člověk celkem dost vyhýbal zodpovědnosti a konverzaci na toto ožehavé téma. Nyní je rozsáhlejším změnám daleko více nakloněn.

Vodnář
Úplněk spojený se zatměním Měsíce propůjčuje celému dni, a zejména pak noci, naprosto ohromující moc. Pokud správně zapracujete na sobě a svém sebevědomí, tak se vám můžou podařit nevídané věci. Nenechejte nic náhodě a využijte magii úplného zatmění Měsíce!

Ryby
Jste nadšení z toho, že máte vedle sebe člověka, na kterého je spolehnutí. Poslední dobou totiž přicházíte na to, že takových lidí je jako šafránu a měli byste si cenit i drobných maličkostí, které pro vás dělají. Tento týden na to konečně přijdete.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.