Home - Články - Týdenní horoskop 15. - 21. července

Týdenní horoskop 15. - 21. července

vloženo 13. 7. 2019
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 15. - 21. července

Hravé slunečné dny dopřejí Vodnářům, aby se vrhli do víru nakupování, čekání na pracovní příležitost se vyplatí Býkům a také Panny si budou rozšiřovat obzory! Jako každý týden vám přinášíme informace o tom, na co se připravit, ať už jste zrozencem kteréhokoliv ze znamení zvěrokruhu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Po zdravotní stránce na tom tento týden nebudete zrovna nejlépe. Úmorná vedra vás trápí čím dál tím víc a vás nebaví dělat i běžné úkony. Navíc na ně nemáte ani tu nejmenší náladu. Stále častěji se přesvědčujete o tom, že vám chybí síla a vitalita.

Býk
Tento týden se vám bude skutečně velmi dařit. Čeká vás velice kreativní období plné nových a zejména smělých nápadů. Tuto svou nově nabytou schopnost využijete i v zaměstnání. Nebojte se projevit naplno i před svými nadřízenými. Ti to ocení, uvidíte.

Blíženci
Čeká vás prosluněný týden plný romantiky, pohodových dnů a pozitivní energie. Budete se cítit jako v pohádce a úsměv vás bude provázet každý den. Veselost a příjemnou energii budete rozdávat na všechny strany a kamarádům i známým umíte zlepšit den.

Rak
Vaše cestovatelské záměry vzaly za své. Nejen, že vám nevyjde vysněná dovolená, ale kdo ví, zda se letos ještě vůbec do zahraničí podíváte. Berte to však pozitivně a nechte se unést krásou naší krajiny. Uvidíte, že neprohloupíte a užijete si to.


Lev
Tento týden bude duchovně laděn. Najdete si čas na sebe, na meditaci a své osobní zájmy. Pohroužíte se do klidu vlastní duše a budete poznávat, co ve vás ve skutečnosti tříme. Dokonce tím nakazíte i svého známého a budete mít super soudruha na jógu.

Panna
Tento týden si budete rozšiřovat obzory. Vaše zájmy o jistou vážnou tematiku nebudou jen povrchní a rozhodnete se problém prozkoumat hlouběji. Nejen, že se pobavíte, ale také získáte spoustu nových přátel, kteří vás ve vašem úsilí budou podporovat.

Váhy
V práci budete tento týden trochu stagnovat. Nebudete mít chuť se v práci přetrhnout, když je venku krásně. Jen, co to půjde, vezmete si z práce volno a vyrazíte někam k vodě. Nebo prostě jen utečete o chvilku dřív a vychutnáte si zmrzlinu na náměstí.

Štír
Všeho s mírou, jste velice pracovitý jedinec a snažíte se stihnout hned několik věcí najednou. Tento týden však zaznamenáte úbytek energie. Není se čemu divit, zbytečně moc se přemáháte. Zkuste někdy ubrat, práce vám neuteče a budete spokojenější.



Střelec
Ve financích se vám tento týden bude dařit. Podaří se vám výhodná koupě, nebo se vám podaří prodat nějakou věc, která vám dlouho leží ve sklepě a vám jí bylo líto vyhazovat. Peníze navíc se vám hodí a hned máte o nějakou tu korunku na dovolenou více.

Kozoroh
Příjemný týden prožijete zejména v rodinném kruhu. Setkáte s příbuznými, které jste dlouho neviděli a hned je na co vzpomínat. Užijete si s nimi moc příjemný večer plný dobrého jídla a pití. Třešničkou na dortu bude překvapivé oznámení někoho z rodiny.

Vodnář
Tento týden budete mít doslova nákupní horečku. Nevíte, co dřív koupit a všechno najednou nutně potřebujete. Omezovat vás však bude váš rodinný rozpočet, což je jenom dobře, protože jinak byste utratili spoustu svých peněz za naprosté zbytečnosti.

Ryby
Vyhněte se tento týden ukvapeným rozhodnutím. Raději si dejte pořádný pozor na to, co kde říkáte. Pokušení bude hodně a vy si svou zbrklostí můžete zavařit na problém. Raději si všechno pořádně rozmyslete a korunku otočte klidně i desetkrát v kapse.



|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.