Home - Články - Týdenní horoskop 14. - 20. září

Týdenní horoskop 14. - 20. září

vloženo 12. 9. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 14. - 20. září

Už i babí léto nám skončilo a pomalu přichází podzim. Co vám hvězdy přisuzují pro tento týden? Jak na tom budete s pracovními příležitostmi. Čekají vás nová přátelství nebo se naopak schyluje ke sporům? To se dozvíte právě teď v týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Jste aktivnější než kdy dříve. Vyhledáváte si nové kontakty k seznámení a i v práci vykazujete větší živorodost. Seznamování s obchodními partnery, či zákazníky je pro vás hračka. Společenská nálada vás neopustí ani o víkendu, kde budete lvi salónů.

Býk
Drobné neshody očekávejte tento týden se svým protějškem. Na jistou zapeklitou věc máte naprosto odlišný názor a je třeba využít toho, že se o tom momentálně bavíte. Konfrontace možná nebude příjemná, ale dozajista vyčistí vzduch na dlouhou dobu.

Blíženci
Na jedničku vám jde v tomto období spolupráce s kolegy. Jste totiž plni elánu a dobré nálady. Pokud vás tedy někdo požádá o radu, či jakoukoliv pomoc, tak neváháte ani chvilku. V práci si vysloužíte pověst někoho, kdo si nehrabe jen na svém písečku.

Rak
Pomalu ale jistě začínáte přehodnocovat některé své myšlenky a začínáte na jisté zásadní věci měnit názor. Prsty v tom může mít i někdo významný z vašich zbrusu nových přátel. Ten totiž do vaší party přišel s něčím novým a v mnohém vás inspiroval.


Lev
Potřebujete na některé záležitosti ve vašem životě odvahu, ale i energii. Vnitřní síla vám stále chybí a přitom, kdybyste byli jen trošku více sebevědomí a šli do některých situací po hlavě, tak máte vyhráno jak v osobním, tak v tom pracovním životě.

Panna
Jste momentálně poměrně dobře finančně zajištěni a ke štěstí vám nechybí vůbec nic. Jedině s penězi jste si v minulosti občas dělali těžkou hlavu. Po změně zaměstnání, která vám výrazně prospěla po všech stránkách, jsou najednou vaše chmury pryč.

Váhy
Tento týden bude náročný a v práci se toho na vás sesype extrémně moc! Všichni tam na sebe budou nepříjemní a ani v šéfovi nemáte žádné zastání. Aby se to dovršilo, tak onemocní i člen rodiny a vy se o něj budete muset postarat. Snad bude příští týden líp.

Štír
V práci musíte radikálně změnit strategii, protože vás začne opouštět vaše pověstné štěstí. Nyní se začněte opravdu snažit, aby si na vás šéf na příští poradě pěkně nesmlsnul. Dokonce i kolegové si začínají všímat vaší změny a na to přesně čekají.


Střelec
Stále máte pocit, že mezi některé své kamarády nezapadáte. Jste trochu z jiného těsta a navíc máte pocit, že vy jste se posunuli dále. Mnozí z vašich přátel zamrzli v postpubertálním věku, nemají žádné závazky a jejich zábavy vám již připadají plytké.

Kozoroh
V práci jsou na vás kladeny docela vysoké požadavky. Možná si za to můžete sami! Ukázali jste, co ve vás vězí a nyní to nadřízení jen využívají. Vězte však, že váš potenciál by se klidně uplatnil i jinde a za úplně jiné peníze, tak zvažte pro a proti.

Vodnář
Pokud se vám naskytne nějaká koupě, tak se na chvilku zastavte a zvažte, zda danou věc opravdu potřebujete. Možná, že se tak vyhnete zbytečnému nákupu, kterého byste potom snad i mohli litovat. Raději penízky ušetřete a pak utraťte daleko výhodněji.

Ryby
Tento týden přeje přivýdělkům. Dostane se k vám hned několik výhodných a zajímavých nabídek a vy nebudete vědět, z čeho si vybrat. Jisté ale je, že si finančně dost přilepšíte. Jen neváhejte dlouho, spousta lidí touží vydělat si nějakou korunku navíc.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.