Home - Články - Týdenní horoskop 13. - 19. března

Týdenní horoskop 13. - 19. března

vloženo 11. 3. 2023
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 13. - 19. března

Setkáte se tento týden s milými lidmi, kteří vás nabijí pozitivní energií, nebo byste raději měli zůstat sami a relaxovat u pěkného filmu s mísou popcornu? Hledejte odpověď v našem novém týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
V dlouhodobých svazcích se začíná blýskat na lepší časy. Hodně jste snížili některé své nároky a nyní se vám oběma ve vztahu hned lépe dýchá. I váš protějšek si uvědomil, že není důležité si pořád něco dokazovat a je dobré ve svých nárocích zvonit.

Býk
Snažíte si dokázat, že ve svém oboru jste opravdu odborník. Teorii sice máte v malíčku a věříte ve své schopnosti, ale firmy hodně zajímá i praxe, které vy nemáte zas až tolik. Doufáte, že se vám nějaká zajímavá pracovní nabídka rychle naskytne.

Blíženci
Jste stále ještě dost špatní z toho, že vás zradil někdo vám velmi blízký. Je ale načase postavit se tomu čelem a najít ve svém životě vytouženou harmonii. Je naprosto zbytečné stále se točit v kruhu a opakovat se. Zvedněte hlavu a jděte konečně dál!

Rak
Tento týden vás může potrápit lehce pochroumané zdraví. Již delší dobu vás trápí nějaký zdravotní problém a nyní to vypadá, že se problém stupňuje a vy byste se na něj v nejbližší době měli zaměřit. Jinak byste si mohli zadělat na vleklejší onemocnění.


Lev
Mezi kolegy máte přirozený respekt a celkově jste v zaměstnání úspěšní. Vedení si začíná vaší přirozené dominance všímat a rozhodne se vám dát větší podíl zodpovědnosti. Nyní už je jen na vás, jak se k tomu postavíte a zda ukážete, co ve vás je.

Panna
Momentálně jste si po finanční stránce značně polepšili. S penězi vycházíte výborně a ještě se vám podaří ušetřit pár korun navíc. Nehodláte toho ale nijak zbytečně využít, prostě si je jen budete šetřit a uvidíte, kdy se vám budou nejvíce hodit.

Váhy
Už delší dobu si říkáte, že byste rádi obrátili pozornost k nějakým vyšším cílům a rádi byste se zúčastnili nějakého sebevzdělávacího programu, možná až s duchovní tematikou. Celkově vám přijde, že se vše obrací k lepšímu a vy z toho máte radost.

Štír
Skvěle se vám daří držet se vašeho stravovacího i cvičebního plánu, který jste si začátkem roku nastavili. Už teď se dostavují pozitivní výsledky a to v tom, že ze sebe máte dobrý pocit a celkově se cítíte zdravě a odpočatě. To je to nejdůležitější.


Střelec
Potkáte člověka, s kterým je vám fakt dobře. Máte pocit, že se do ničeho nenutíte a vše je tak nějak přirozené. Dokonce se vám zdá, že i hvězdy osudu jsou vám nakloněny ve všech sférách, protože se vám daří nejen na poli milostném, ale i pracovním.

Kozoroh
Pokud přemýšlíte nad větší finanční investicí, tak je nejlepší období do toho skočit po hlavě. Ceny nemovitostí nadále klesají a vy byste tak mohli lehce zúročit vaše dosavadní úspory. Nezapomeňte se samozřejmě poradit s někým, kdo financím rozumí.

Vodnář
Saturn byl ještě donedávna ve vašem znamení a i nyní se stále nachází v poměrně příznivém trigonu s Marsem. Štěstí vás proto jen tak neopustí a výrazný posun můžete zaznamenat například v pracovní sféře, ale ani finanční stránka nepřijde zkrátka.

Ryby
Merkur tento týden tvoří poměrně nepříjemnou kvadraturu s Marsem a šéf na vás bude mít tento týden celkem spadeno. Neustále vám bude stát za zády a kontrolovat veškeré vaše úkony. Netušíte, co za tím stojí, protože svou práci děláte stále precizně.

|<< < 1007 | 1008 | 1009 | 1010 | 1011 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.