Home - Články - Týdenní horoskop 11. - 17. ledna

Týdenní horoskop 11. - 17. ledna

vloženo 9. 1. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 11. - 17. ledna

Jak se vám zatím líbí v novém roce 2021? Pokud ztrácíte počáteční elán kvůli prodloužení krizového stavu ohledně covidu, hlavu vzhůru a jděte si nekompromisně za svými sny a za štěstím! Hvězdy budou vaším kompasem a v novém týdenním horoskopu se dozvíte, co vás v nejbližších dnech čeká.

sdílet článek na facebooku

Beran
Smutná událost v rodině, která se stala, ve vás zanechala hořkou pachuť, ale zároveň i v mnohém pro vás znamená nový začátek. Uvědomili jste si, jak je všechno kolem vás pomíjivé a vy nemíníte ztratit ani jednu minutu vašeho života plytkým plýtváním.

Býk
V zaměstnání chodíte kolem jisté události jako kolem horké kaše. Neradi vytváříte negativní atmosféru a nejste nadšeni z toho, že musíte někoho v práci pokárat. Daný jedinec si to ale zaslouží a vy mu tímto gestem jenom pomůžete v jeho cestě dál.

Blíženci
Milí Blíženci, jste velmi citlivé znamení, které ke svému životu potřebuje pozitivitu a Slunce. Toho se vám momentálně moc nedostává a nastávající období je pro vás nejvíce temné. Vlastně jen přežíváte a už teď se těšíte na první jarní paprsky.

Rak
Novoluní ve znamení Kozoroha nám přispívá k lepšímu vnímání těch nejdůležitějších věcí v našem životě. Přinutí vás více myslet na svou rodinu a přátele. To jsou pro vás základní atributy skutečného štěstí a materiální věci jdou stranou. Jen tak dál.


Lev
Důvěryhodnost některých e-shopů je mizivá a vy byste si měli důkladně ověřovat odkud si zboží objednáváte. V situaci, která nastala minulý rok vzniklo spoustu nových obchodů, které bohužel neumí plnit své požadavky včas a vy se tak můžete zklamat.

Panna
Máte tento týden společenskou náladu, která potěší i vaše kamarády. Dveře se u vás doma netrhnou a jedna návštěva střídá druhou. Díky tomu jste pozitivně naladění, užíváte si chvilek s vašimi blízkými a máte pocit, že se zase vše vrátilo k normálu.

Váhy
Tento týden bude opravdu zábavný a akční. Přesně tak to máte rádi. Setkáte se s kamarády a o víkendu vyrazíte na nějaký výšlap, nebo si zpříjemníte páteční večer u dobrého vína. O vtipy a dobrou náladu nebude nouze. Už jste takový odvaz potřebovali.

Štír
Máte doma ještě nedodělané resty a doufáte, že se vám konečně podaří vyšperkovat si domov podle vašich představ. Minulý rok se vám nepodařilo dokončit vše a nyní doufáte v nápravu. Máte doslova nákupní horečku a berete obchody s dekoracemi útokem.


Střelec
I když jste poslední dobou rozhazovali trochu víc, než je zdrávo, tak přesto to vaše finanční stránka ještě levou zadní zvládá. Máte totiž skvělý čich na dobré obchody a umíte si i do vašeho šatníku pořídit luxusní kousky za zlomek původní ceny.

Kozoroh
Ve středu dobrotivé Novoluní vstupuje do vašeho znamení, milí Kozorozi, a tlumí negativní okamžiky vašeho života. Pokud podléháte depresivnímu počasí a nejraději byste zalezli někam pod peřinu, tak ve středu do vás vstoupí velká míra pozitivní energie.

Vodnář
Merkur s Marsem mohou nyní nadělat pěknou neplechu. Jejich spojení je ničivé a i na vztahy má neblahé účinky. Sami se sebou nebudete spokojeni a budete se utápět v pochmurných myšlenkách. Ne nadarmo je leden považován za nejdepresivnější měsíc roku.

Ryby
Pochmurný Mars je nyní v ukázkovém sextilu s vaším znamením a toto spojení vám přinese nevídaný úspěch v pracovní sféře. Konečně se budete moct naplno projevit a přijmout velké pracovní výzvy. Náladu sice nebudete mít nic moc, ale úspěch vás nakopne.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.