Home - Články - Láskohled 11. - 17. ledna

Láskohled 11. - 17. ledna

vloženo 8. 1. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 11. - 17. ledna

Leden je zimní měsíc, a tak zůstávají i lidská srdce často chladná. Spolehlivě je ale rozmrazí vlídné slovo a vřelý úsměv! Slibte si pro tento týden, i když kvůli koronavirové situaci vám do smíchu není, že budete šířit dobrou náladu! Uvidíte, že s čím větší lehkostí budete záležitosti lásky brát, tím více se vám osud odmění!

sdílet článek na facebooku

Beran
Stále věříte, že váš vztah bude mít šťastný konec. Jste ale jediní, kdo protějšek pořád omlouvá a snaží se nějak vysvětlit ostatním toto chování. Lidé kolem vás vám ale radí dobře.

Býk
Někdo na vás udělá prvotřídní dojem. Na nečekané rande jste se netěšili a neměli jste velká očekávání. Protějšek vás ale velice mile překvapil a nakonec to byl úžasně zábavný večer.

Blíženci
Rozhodnete se se sebou udělat radikální změnu. Dali jste se na zdravý životní styl a šanci dáte i některým sportům. Možná začnete běhat nebo plavat. Zřejmě se chcete někomu líbit.


Rak
Konečně si vás váš vysněný idol všiml. Dělali jste možné i nemožné pro to, abyste ho zaujali. A výsledek skutečně stojí za to. Máte postavičku jako lusk a stále skvělou náladu.

Lev
Přítel vás seznámí s někým, s kým vás neseznámil dřív, protože si myslel, že jste až moc rozdílní. To se ukázalo jako fakt, ale vzájemná přitažlivost a vášeň je nepřehlédnutelná.

Panna
Středeční Novoluní obzvláště přeje dlouhodobým svazkům, které se dokonale sladí a doma zavládne velmi intimní a spokojená atmosféra. O víkendu zase očekávejte žhavou romantiku.


Váhy
Vaše nová známost je naprosto úžasná. Tak akčního a pozitivního člověka jste již dlouho nepotkali. Kdo ví, zda vůbec někdy. Nikdy se nenudíte a stále máte nové a nevšední zážitky.

Štír
V dlouhodobých svazcích to momentálně ani neskřípe, ale ani to není žádná velká láska. Tato stagnace není pro vás nijak ideální. Toužíte po nevšední romantice ale i sžíravé vášni.

Střelec
Konečně vám něco otevřelo oči. S novou známostí už nebudete ani minutu svého života, protože tak sobeckého člověka jste snad nikdy nepoznali. Výměny názory jsou u vás nyní ostré.


Kozoroh
Je ideální čas na romantické chvíle. Venuše je v přejícím trigonu s vaším znamením a dodává vám velké sebevědomí a pozitivní energii, která je pro opačné pohlaví doslova magnetem.

Vodnář
Z nové známosti jste byli ze začátku neskutečně nadšení. Nyní ale začínáte zjišťovat, že se vaše názory v mnohých směrech rozchází a v některých záležitostech to nedělá dobrotu.

Ryby
Jistá osoba to s vámi nemyslí upřímně. Snaží se vám tvrdit opak a dokonce si vás získává sladkými řečmi. Bude vám dlouho trvat, než vůbec pochopíte, co je to za falešného člověka.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.