Home - Články - Týdenní horoskop 11. - 17. června

Týdenní horoskop 11. - 17. června

vloženo 9. 6. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 11. - 17. června

Koloběh života se nikdy nezastavuje! Pokračujeme dalším červnovým týdnem. Jaký bude? V novém horoskopu naleznete velkou nápovědu. Raky čeká přemýšlení o svém zaměstnání, protože už to dlouho není to pravé ořechové. Podobné to budou mít i Býci, v práci bude hustá atmosféra. Na uznání se mohou těšit Štíři. A co vy?

sdílet článek na facebooku

Beran
Odvážně se pustíte do řešení všech možných problémů a před žádným z nich necouvnete. Zamyslíte se také nad tím, zda setrváte v současném zaměstnání a zvážíte i možnost vlastního podnikání. S rodinou zažijete pěkné chvíle, tak pozor na zbytečné spory!

Býk
V tomto týdnu se budete potýkat s poněkud hustou atmosférou na pracovišti. Pokud zapojíte své diplomatické schopnosti, pak vše ustojíte. Nepůjde to úplně lehce, ale zvládnete to. Snažte se co nejvíce prohloubit vztahy s rodinou a svým partnerem.

Blíženci
Vaše schopnost kouzlit se slovy vám v tomto týdnu pomůže dosáhnout úspěchy na mnoha frontách. Důležité je, abyste vy sami dokázali rozeznat příležitosti a zajímali se o ně. Hvězdy radí, abyste přitom nezapomínali na obezřetnost a někomu nenaletěli.

Rak
Hodně času budete věnovat přemýšlení o své práci. Je pravda, že se v ní poslední době necítíte moc dobře. Nerozumíte si s kolegy ani s nadřízenými a náplň práce vás nebaví. Zvažujete proto změnu místa. Nezapomínejte na odpočinek, dost to potřebujete!


PROŽÍVÁTE TĚŽKOU ŽIVOTNÍ SITUACI? Nevíte, jak dál? Společně najdeme řešení, mé karty nám napoví! Zavolejte na 906 701 701! Vaše Klára


Lev

Vaše nervy budou v tomto týdnu hodně zkoušené. Vlivem planet budete většinou v rozmrzelé náladě a často budete také dost nepříjemní na okolí. Starosti vám budou dělat rovněž finance. Nic se nejí tak horké, jak se uvaří, nebojte se. Všechno ustojíte.

Panna
Tento týden postaví do centra vaší pozornosti mezilidské vztahy, zejména co se týká vazeb uvnitř rodiny a také s vašimi přáteli. Snažte se je co nejvíce kultivovat a upevňovat. Představují jednu z jistot ve vašem životě. A bez těch člověk být nemůže!

Váhy
V tomto týdnu budete dost kreativní. Vaše domácí hnízdečko začnete přetvářet podle vlastních představ anebo je vylíčíte aspoň na svých výkresech. Vaši blízcí vám rádi pomohou. A právě společné chvíle s nimi vás spolehlivě povzbudí a zaženou stres.

Štír
Vaše pracovní výkony vám přinesou uznání a tak se můžete těšit na to, že se brzy dočkáte i povýšení nebo zvýšení platu. Hodně se budete věnovat také partnerovi a rodině. Vaše starosti se budou tentokrát točit hlavně kolem bydlení a jeho zvelebování.



Střelec

Planety kladou v tomto týdnu důraz na osobní rozvoj a získávání nových vědomostí, ideálně ve vašem oboru. Vyrazte tedy na přednášky a snažte se i něco dozvědět sami. Důležitou roli bude hrát domov a rodina, načerpáte z ní spoustu pozitivní energie.

Kozoroh

Planety ve vás podporují rozmrzelost a naštvanost na celý svět. To není nic příjemného, ale nejste v tom sami. Navíc jste znamení, které se s tím dokáže porvat. Více odpočívejte a choďte ven, upustíte páru a podstatně vám to zlepší náladu. Vydržte!

Vodnář

V tomto týdnu vás potrápí stres. Budete se muset vyrovnat s řadou nepříjemných situací okolo sebe. Zamyslete se nad tím, kudy by se měla ubírat vaše kariéra a kam směřujete. Ani v rodině to nebude mnohdy jednoduché. Naštěstí jsou tu pro vás přátelé.

Ryby
Budete hodně zahledění sami do sebe a do svého světa. Mnohé vaše myšlenky nebudou veselé, ale budou mít pro vás přínos. Pochopíte, co děláte špatně. Zvážíte také, zda je cesta k úspěchu pro vás ještě otevřená a budete chtít získat nové vědomosti.

|<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.