Home - Články - Týdenní horoskop 10. - 16. června

Týdenní horoskop 10. - 16. června

vloženo 8. 6. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 10. - 16. června

Nová láska, povýšení v práci, ale i problémy ve stávajícím vztahu. Každý den přináší nové možnosti, co přinese následující týden? Budou se na vás hvězdy usmívat, nebo vám pořádně zavaří? Přečtěte si svůj týdenní horoskop a buďte připraveni!
sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden bude ideální k řešení pracovních záležitostí. Pokud tedy máte někde uložené nějaké resty, neváhejte s nimi trochu více pohnout. Nejen, že vám to půjde levou zadní, ale navíc si vaší aktivity všimne šéf a bude vaším úsilím přímo nadšený.

Býk
Tento týden si budete skutečně užívat. Máte před sebou naplánováno spoustu zábavy a nebojíte se ani adrenalinových zážitků. Víte, že práce vám rozhodně neuteče, tak se snažíte naplno využít každou volnou chvíli. Nakazíte svým veselím i známé a rodinu.

Blíženci
Ve finanční sféře se vám bude tento týden skvěle dařit. Máte před sebou plodné období, kdy vás nemine osobní ohodnocení v práci a slíbené odměny, ale rovněž se vám zadaří výborná investice, díky níž budete skoro okamžitě sklízet zasloužené ovoce.

Rak
Kolem vás se budou tento týden pohybovat jen samí nespolehliví jedinci. Nevěřte proto nikomu a rovněž důležité úkoly svěřte jen sami sobě, jde tu přece o vaše blaho a vaše jistoty. Nedejte tedy na sliby lidí okolo, protože by je rozhodně nedodrželi.



Lev
Máte tento týden úžasně rozvinutou intuicí. Dáte na své vnitřní pocity a budete sklízet úspěch jak na poli milostném, tak pracovním. Dokonce vám vaše předvídavost včas varuje před člověkem, který by vám v životě mohl způsobit pořádnou neplechu.

Panna
Jistá osoba ve vašem okolí nezná hranice, co si k vám může dovolit. Nejen, že vás občas hrubě urazí, ale i okolí si začíná všímat tohoto nevhodného chování a vy se začnete stydět. Spíše byste si ale měli s daným jedincem velice důrazně promluvit.

Váhy
Tento týden máte jedinečnou šanci stihnout úkoly, které již delší dobu odkládáte. Neváhejte proto ani minutu a vrhněte se na pracovní záležitosti, ale například i nějaké nedořešené a odložené resty ve vaší domácnosti. Vaši nejbližší budou nadšení.

Štír
Tento týden si pořídíte naprosto zbytečné věci, jejichž koupě budete nakonec litovat. Proto dříve, než něco zakoupíte, tak si korunky v dlani raději třikrát obraťte a uvědomte si, jak dlouho jste na ně museli pracovat. Možná vás to utrácení přejde.


Střelec
Odkládáte některé důležité věci na dobu neurčitou a raději si užíváte. Je sice fajn si občas zajet na prodloužený víkend, nebo jen tak relaxovat, ale měli byste si prvně vyřídit alespoň ty nejdůležitější věci. Budete pak nakonec zbytečně ve stresu.

Kozoroh
Je ta nejpříznivější doba k tomu, abyste se začali věnovat se svou rodinou nějakému sportu. Nejen, že vás to všechny nadchne, ale taky uděláte něco příznivého pro své tělo. Buďte tedy aktivní a neváhejte kývnout na nejrůznější nabídky svých přátel.

Vodnář
Harmonie v rodině je dána zejména vaší zásluhou. Máte úžasnou schopnost tento týden urovnat jakékoliv spory doma a snažíte se vymýšlet ty nejrůznější aktivity. Rodinní příslušníci jsou spokojení a teplo rodinného krbu hoří tím nejútulnějším ohněm.

Ryby
Luna je ve znamení Ryb a to přeje rodinnému zázemí, ale také sportovním aktivitám spojených s vodou. Vyrazte na bazén s přáteli, nebo rodinou a bavte se. Jen dejte pozor na prochladnutí. Červnové dny i noci jsou ještě zrádné a občas i pěkně chladné.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.