Home - Články - Letní tarotový horoskop pro kariéru a peníze 2019

Letní tarotový horoskop pro kariéru a peníze 2019

vloženo 29. 5. 2019
čas čtení: 10 minut

Letní tarotový horoskop pro kariéru a peníze 2019

Chcete vědět, jak se vám bude dařit v práci v období dovolených? Zajímá vás, kde se ukrývají příležitosti k výdělku? Tarotové karty vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Kolo štěstí
vám přináší velmi zajímavé možnosti a příležitosti, které ovšem nebudou trvat dlouho, takže se vyplatí chytnout se jich rychle a s vděčností – není to totiž žádná samozřejmost! Počítejte s tím, že vaše úspěchy i nezdary během letní sezony nebudou příliš záviset na tom, co vy sami děláte nebo neděláte, naopak budou spíš dílem Štěstěny, která dokáže být někdy pořádně vrtkavá! Když se na vás tedy usmějí nečekané zisky, odolejte pokušení začít utrácet, a raději si udělejte zásobu na horší časy, protože o stabilitě příjmů nyní nelze příliš mluvit! Budete to mít zkrátka pestré, ale alespoň konečně vybočíte z pracovního stereotypu, který vás již nudil, a pořád se kolem vás bude něco nového a zajímavého dít. Když se vám povede najít si pro sebe v nových projektech to pravé místo, začnou se vám díky přízni Štěstěny peníze jen tak sypat! Nejspíš se bude jednat o krátkodobější projekt, ale i tak je to pro vás šance, která vás může posunout o hodně kupředu!

Býk

Karta Deset mincí
vám věští finanční úspěchy a stabilní zvýšení životní úrovně, zkrátka budete si moct dopřát všechno, po čem toužíte, a to nejen na dovolené, ale i později do budoucna. Zdánlivě hluchá letní sezona pro vás na rozdíl od mnoha jiných bude představovat příležitost upevnit si svoje pozice a ukázat, že dovedete být stabilní oporou týmu. To se setká s patřičným oceněním, protože spolehlivost a houževnatost, která je pro vás jako Býky typická, bude přesně to, co vaši nadřízení nebo obchodní partneři budou nyní potřebovat. Ve víru různých letních změn budete právě vy tím pevným bodem, na který se každý může vždy spolehnout, a to bude taky po zásluze finančně ohodnoceno. V některých chvílích však i na vás padne touha po dobrodružství, změně a vzrušení. Zmocní se vás divný pocit, že zatímco ostatní zkoušejí nové věci, vy děláte pořád to samé. Ale nedělejte kvůli těmto pocitům žádné radikální změny, protože budou jen chvilkové a mnohem více si ceníte svých jistot.

Blíženci
Karta Vůz
vás ukazuje v roli úspěšného organizátora a manažera, který dovede vždy nějak zkoordinovat všechny protichůdné tendence ve vašem pracovním týmu. Bude to samozřejmě náročné a bude si to vyžadovat vytrvalost a značné nasazení, ale výsledky budou stát za to. Na cestě k vysněným úspěchům je však důležité umět si v první řadě dobře zorganizovat svoje vlastní úkoly a práci, tak, abyste stihli co nejefektivněji všechno zvládnout – a aby vám ještě zůstal i dostatek volného času pro vaše blízké a vaše koníčky. Pokud máte ve své kariéře pocit, jako kdybyste se pořád jen plácali na jednom místě, pak je právě toto léto ideální dobou odhodlat se k novým začátkům, chopit se nových příležitostí a jít si cílevědomě za tím, co vás z dlouhodobého hlediska láká a motivuje. Finance budou přicházet postupně a zvýšení výdělků bude zasloužené – můžete si výrazně přilepšit, ale rozhodně nečekejte, že to bude zadarmo! O to lepší pocit však budete mít ze svých úspěchů, když za nimi budete vidět všechnu tu práci a snažení!



Rak
Karta Páže holí
vám přináší úplně nové příležitosti a podněty. Otevírá se vám nová perspektivní oblast, ve které se teprve začínáte rozkoukávat, ale již teď bude vidět, že vyhlídky do budoucna budou rozhodně stát za to. S nadšením proto věnujete klidně i část svého volného času k tomu, abyste si zlepšili své zručnosti a získali nové dovednosti, které budete potřebovat. Do budoucnosti se budete dívat velmi optimisticky a po finanční stránce budou věci taky vypadat víc než slibně, i když je vám samozřejmě jasné, že nemůžete chtít zázraky na počkání! První výdělky z nového místa by se však mohly začít objevovat již koncem léta, takže se ještě stihnete za své snažení odměnit něčím příjemným snad i během dovolené nebo některého z posledních letních víkendů. Důležité je, že vaše nová práce vás bude bavit, motivovat a naplňovat, takže ani časově náročné úkoly pro vás nebudou utrpěním, právě naopak, možná se vám povede dokonce propojit příjemné s užitečným a svoji práci se svými koníčky!

Lev

Karta Královna mečů
vám dává jasně najevo, že nemá smysl trápit se v zaměstnání, kde se nemůžete projevit takoví, jací doopravdy jste, a kde vaše skutečné schopnosti a talenty nemohou najít uplatnění. Je tedy potřeba položit si upřímně otázku, jak se na své stávající pozici cítíte a jestli není již náhodou čas na změnu. Královna mečů je rozhodná a nekompromisní, a přesně takové vlastnosti budou i vám nyní k užitku. Zároveň však představuje ženský element, tedy pocity, takže důležitá je i otázka, jak se ve své práci cítíte a jestli vás skutečně vnitřně naplňuje. Ne pro všechny Lvy však změny musí znamenat nutnost posunout se o dům dál. Když se odvážíte říct si ve svém stávajícím zaměstnání o změny, které potřebujete, budete možná překvapeni, že se to setká s vstřícným přijetím. Vaše upřímnost a otevřenost se bude kupodivu cenit – a v tom případě není důvod odcházet! Po finanční stránce se připravte na to, že změna si může vyžádat patřičné investice, ale jinak bude vaše situace vyrovnaná a nic vám nebude chybět.

Panna
Karta Osm holí
je předzvěstí rychlých a snad i trochu nečekaných změn, které budou znamenat posun kupředu! Budete velmi příjemně překvapeni, že se navzdory okurkové sezoně dají vaše projekty nečekaně do pohybu a konečně se dočkáte informací a novinek, které jste potřebovali. Dlouho odkládané záležitosti se konečně dostanou na denní světlo a vyřeší se přímo expresně, že vám to bude téměř až podezřelé! Ale žádné finty v tom nehledejte, zkrátka teprve teď uzrál ten správný čas, a to se pak dějí téměř zázraky! Když se do věcí pustí dobře sehraný tým lidí s patřičným nadšením a motivací, je všechno najednou úplně jiné, než když jste se sami marně pokoušeli něčeho dosáhnout a něco prosadit. Zasloužené změny k lepšímu se rychle projeví i na vašem bankovním účtu. Transakce, které stály, se dají do pohybu, lidé na patřičných místech se konečně rozhoupají k platbám, zkrátka věci budou vycházet tak, jak mají. Někdy bude až náročné držet krok s rychlým děním kolem vás, a nejspíš ani během dovolené se nevyhnete občasným pracovním telefonátům!



Váhy
Karta Měsíc
vás unáší do světa snů a iluzí. Ty sice mohou být krásné a lákavé, ale spíš než by odrážely realitu, si budete muset přiznat, že se jedná pouze o vzdušné zámky, které vám nepřinesou kýžený zisk. Když už nic jiného, tak aspoň prozatím bude lepší držet se nohama na pevné zemi, protože všechno má svůj čas, a to, co jste si vysnili, je pro tuto chvíli ještě příliš odvážné. Dejte si pozor, ať se nenecháte jen tak snadno zlákat k projektům, investicím a plánům, jejichž perspektiva je spíš z říše pohádek a ve skutečnosti vám mnoho nepřinesou. To už je pak opravdu lepší vykašlat se na pracovní starosti úplně, hodit všechno za hlavu a užívat si ničím nerušený letní odpočinek. Neztrácejte tedy čas planými nadějemi, nevěřte zbytečně přikrášleným slibům a místo toho si dopřejte opravdovou relaxaci a vypněte. Výsledek pro vaši kariéru bude totiž asi tak stejný v obou případech, ale rozdíl je v tom, jestli dáte přednost pozitivnímu nebo negativnímu pohledu na svět! Správná volba je jasná, teď je to už jen na vás!

Štír
Karta Král mečů
ukazuje vaši rozhodnost, silnou vůli a taky schopnost dopracovat se vždy k těm správným informacím a patřičně je využít – nejen k vašemu vlastnímu prospěchu, ale k tomu, aby se projekt, na kterém vám záleží, posunul kupředu! Volnější letní dny vám umožní vzít iniciativu do svých rukou a prosadit změny a nápady, které jsou pro vás důležité. Zároveň bude potřeba ukončit něco starého, co již neslouží svému účelu, léto by se tedy mělo nést ve znamení inovací, a to platí především pro podnikatele a manažery. Mezi vaše silné stránky teď bude patřit odvaha a průbojnost, které se vám povede správně skloubit s realistickým a konstruktivním myšlením. V této konstelaci už budou úspěchy jen otázkou času! Na vaše spolupracovníky bude někdy vaše tempo snad až příliš rychlé a vaše myšlenky nekompromisní. Čas od času vám tedy nezbude, než si dát trochu pohov, ale i tento čas se budete snažit nějak využít, například k práci na nějakém vedlejším projektu, který vám přinese další zisky navíc.

Střelec
Karta Rytíř
pohárů ukazuje, že k úspěchům v práci teď budete nezbytně potřebovat empatii a základem všeho budou dobré mezilidské vztahy. Jako Střelci nejste zrovna nadšení myšlenkou, že si budete muset nějak diplomaticky dávat pozor na jazyk, dělat, že věci jsou jinačí, než doopravdy jsou a hrát hry, které vám nejsou ani trochu blízké. Ale nebojte se, není to zdaleka tak strašné, jak to na první pohled působí, a s falešnými úsměvy to naštěstí nebude mít nic společného! Spíš jde o umění vycítit potřeby vašich spolupracovníků, zákazníků a obchodních partnerů. Vašemu podnikání a kariéře prospěje vaše schopnost podívat se na každého člověka individuálně a pokusit se vžít do toho, co právě teď potřebuje a co mu můžete nabídnout, ať už jsou to produkty nebo služby. Právě volnější letní období bude pro vás ideální dobo na rozvíjení těchto zručností, které uplatníte v marketingu i v budování týmu, a nakonec se právě díky nim dočkáte zvýšení svých zisků. Nejde totiž jen o to, co nabízíte, ale taky jestli to umíte nabídnout dostatečně osobně a s pochopením!



Kozoroh
Karta Šest mečů
ukazuje, že klíčem k překonání finančně náročnějšího období bude držet spolu, ať už se to týká pracovního týmu nebo rodinných financí. Hlavně se nehádat a nesnažit se ostatním ukázat, kdo má pravdu, ale přemýšlet nad tím, co je finančně nejvýhodnější pro vás všechny jako celek. Od toho by se mělo odvíjet vaše další směrování a plány. Možná by vás nenapadlo, že klíčové bude pomoct slabším, ale zbytečně se budete snažit o své vlastní úspěchy, když stejně patříte do jednoho týmu a nemůžete hrát pouze sami za sebe. Takže i když se vám občas nebude chtít, vezměte na sebe nějaké ty úkoly navíc, abyste pomohli spolupracovníkům v období dovolených. Uvidíte, že nakonec se to vyplatí všem, a díky tomu, že se budete umět sladit, si všichni budete moct užít dovolenou bezstarostně a rozdělit si termíny tak, aby s tím byli všichni spokojeni. A to všechno bez toho, aby se to jakkoliv negativně odrazilo na vaší finanční bilanci. Tak co, dáte lepší spolupráci šanci?

Vodnář

Karta Osm pohárů
prozrazuje, že někdy marně bojujete s chutí odejít ze stávající práce, která vás poslední dobou přestává motivovat, a věci nejsou takové, jak jste očekávali. Jako kdyby se všechno, o co jste se snažili, zaseklo v mrtvém bodě, a dál již nemělo perspektivu. A bez skutečné motivace je těžké odvádět kvalitní práci, která vám i něco přinese, takže je načase hlouběji se zamyslet nad těmito vašimi pocity. Právě období dovolených pro vás bude takovým mezníkem, když si konečně najdete čas věci týkající se zaměstnání nebo podnikání přehodnotit, podívat se na ně trochu s odstupem a nadhledem, možná si i nechat od někoho poradit, jestli tomu ještě dát šanci, nebo se raději posunout někam dál. Zatím ještě neuzrála ta správná doba k rozhodujícím krokům a radikálním změnám, takže jde spíš o to, jak si to nastavíte uvnitř sebe a kam se rozhodnete v budoucnu směrovat svoji energii a snažení. To totiž udělá velmi velký rozdíl! Najděte si tedy čas přehodnotit během léta svoji perspektivu, nejen z hlediska financí, ale taky seberealizace v práci – vyplatí se to!

Ryby
Karta Sedm holí
značí, že jste na spoustu věcí sami a máte pocit, že se ve své práci potýkáte se spoustou překážek, jako kdyby všechno a všichni byli proti vám. Znamená to samozřejmě i to, že už potřebujete konečně dovolenou, ale zas tak jednoduché, že odpočinek vyřeší všechny problémy, to nebude. Snažíte se totiž sebejistě a s nadšením o něco, co je pro ostatní spolupracovníky buď zbytečně namáhavé a složité, nebo z jiného důvodu nemají zájem, takže se ve vašich názorech nemůžete shodnout. Nečekejte ovšem raději, že vám tento váš hrdinský a nekompromisní boj přinese nějaké zisky – jde tady spíš o princip a o váš dobrý pocit. Zkuste si vždy připomenout, že z toho nic jiného, než právě tento dobrý pocit mít nebudete a podle toho si uspořádejte své priority. Vaše nasazení, průbojnost a přesvědčení o té správné věci byste totiž mohli mnohem lépe a užitečněji uplatnit někde jinde. Tak neplýtvejte zbytečně svými sílami tam, kde to nikdo neocení, nebo ještě hůř, kde se všichni vašim snahám o zlepšení dokonce ještě brání!


Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.