Home - Články - Týdenní horoskop 1. - 7. ledna

Týdenní horoskop 1. - 7. ledna

vloženo 31. 12. 2023
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 1. - 7. ledna

Nejspíš tomu ani nebudete chtít věřit, ale už nám začal první měsíc nového roku! Čas nám opravdu utíká, takže jej musíme co nejlépe využít. V novém týdenním horoskopu se dozvíte, co vás čeká! A nebojte se, vždycky je něco, nač se těšit a z čeho mít radost!

sdílet článek na facebooku

Beran
Buďte v novém roce obzvlášť opatrní, abyste svou energii nevyčerpali moc rychle. Čeká vás také příjemné setkání, které vám rozšíří obzory. Setkáte se s někým z minulosti, kdo se v životě posunul někam jinam a vy si musíte přiznat, že vás to fascinuje.

Býk
Tento týden se zaměřte na své cíle a nebojte se přijmout naprosto nečekané výzvy! Vaše trpělivost a vytrvalost vám pomohou dosáhnout úspěchu. Mějte také otevřenou mysl k novým nápadům a možnostem. V lásce bude dost klíčové komunikovat a naslouchat.

Blíženci
Vaše komunikační dovednosti budou v novém roce na vrcholu. Využijte svůj půvab a schopnost vyjádřit myšlenky tak, abyste inspirovali ostatní. Může se objevit příležitost k cestování nebo objevování nových míst, tak využijte všeho, co vám hvězdy roku 2024 nabízí.

Rak
Udělejte si čas pro relaxaci a self-care. Možná se vám bude zdát, že se vám vztahy více komplikují, ale klíčem k harmonii bude v první řadě důkladná starost o své vlastní blaho a napojení se na vesmírné energie, které jsou pro vaši osobnost důležité.


Lev
S novým rokem 2024 přichází i předsevzetí. I když nejste typ, který by toto pravidelně dělal, tak letošní rok je trochu výjimkou. Zaměříte se na sebe a své potřeby a zjistíte, že byste rádi v novém roce něco změnili. Je jen na vás, jak se k tomu postavíte.

Panna
Potkali jste se na Silvestra s jedincem, který je pro vás hodně inspirativní. I v novém roce jste stále v kontaktu a vy zjišťujete, že toho máte hodně společného. Kdo ví, jak se bude váš vzájemný vztah nadále vyvíjet. Necháváte tomu volný průběh.

Váhy
V prvním týdnu nového roku budete hledat rovnováhu ve všem, tak se snažte najít harmonii i mezi prací a osobním životem. Může se objevit příležitost k uzavření míru v nějakém konfliktu. Snažte se získat si lepší sebedůvěru díky novým zážitkům i zajímavým lidem.

Štír
Tento týden budete pociťovat silné emoce a váš instinkt vám řekne, jak se rozhodnout. Buďte ale opatrní, abyste své pocity nedávali najevo příliš impulzivně. Ve vztazích se nyní snažte být mnohdy až možná příliš otevření a upřímní. Vyplatí se vám to!


Střelec
Ve vztazích se snažte projevit svou vděčnost a ocenění k partnerovi. V minulém roku jste procházeli lehkou krizí, která se projevila zejména na atmosféře doma. A vy rozhodně nechcete, aby doma bylo něco negativního, protože je to pro vás oáza klidu.

Kozoroh
Soustřeďte se na své dlouhodobé cíle, vaše disciplína a odhodlání vám pomohou dosáhnout úspěchu. Mějte však na paměti, že občas je důležité si odpočinout! Na tyhle aspekty totiž máte tendenci hodně zapomínat. Relaxace by pro vás měla být na prvním místě.

Vodnář
Jste momentálně ve velice optimistické náladě a máte pocit, že se to kolem vás hemží jen pozitivitou a úsměvy. Máte na to ale zásadní vliv. Všichni kolem vás jsou okouzleni vaší momentální aurou spokojenosti a samozřejmě je to i příjemně ovlivňuje.

Ryby
V novém roce se soustřeďte zejména na svou intuici. Můžete narazit na výbornou inspiraci a kreativní nápady, ale buďte opatrní, abyste nedali najevo příliš mnoho interních informací. V lásce se snažte být více otevření a sdílet i své hlubší pocity s partnerem.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.