Home - Články - Láskohled 1. - 7. ledna

Láskohled 1. - 7. ledna

vloženo 30. 12. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 1. - 7. ledna

Zadaří se vám v lásce a ve vztazích už v prvním týdnu nového roku 2024? Najdete novou lásku nebo oživíte vztah, který skomírá? Kterému znamení zvěrokruhu bude osud přát? Odpověď najdete v novém Láskohledu!

sdílet článek na facebooku

Beran
První týden nového roku 2024 bude v lásce o vášni a energii. Sebedůvěra vám umožní udělat první krok, pokud máte někoho na mysli. Pro ty ve vztahu to bude období nových začátků a posílení citů.

Býk
V novém roce se ve vašich vztazích zaměřte na komfort a stabilitu. Může se objevit příležitost pro romantický večer nebo společný relaxační čas. Je načase využít přízně hvězd ve svůj prospěch!

Blíženci
Pro svobodné jedince může první lednový týden plný vzrušujících konverzací a zcela nových známostí. Říkejte životu konečně ANO a věnujte pozornost svému okolí naplno. Vyplatí se vám to!

Rak
Tento týden se zaměřte na intimitu a hlubší spojení ve vztazích! Je velice důležité vnímat potřeby protějšku a nemyslet jen na sebe. Pro nikoho ale není jednoduché se naplno otevřít.


Lev
Vaše novoroční charisma bude v lásce hodně vynikat. Buďte pozorní k potřebám svého partnera a snažte se ho povzbudit! Pro ty svobodné může být týden plný romantiky a nečekaných gest lásky.

Panna
V lásce se v novém roce zaměřte na drobnosti a projevy péče. Vaše praktické přístupy k životu mohou vytvořit pevný základ pro trvalý vztah. Svobodné Panny - hledejte lásku na nevšedních místech.

Váhy
Otevřenost a čistá mysl bude tento týden klíčem k úspěchu ve vašem dosavadním vztahu. S partnerem si najděte čas i na ten vážnější typ konverzace, které se vám rozhodně vyplatí neodkládat.

Štír
Momentálně jste zaměření na úplně jiné věci, než na záležitosti lásky, a tak je milostná sféra na upozaděna více, než kdykoliv jindy. Zejména ale váš protějšek nebude nyní příliš spokojený.


Střelec
Buďte otevření novým způsobům, jak trávit čas s partnerem, a zkuste něco nového. Pro svobodné může být první lednový týden příznivý pro setkání s někým, kdo sdílí vaši vášeň pro dobrodružství.

Kozoroh
Ve vašich vztazích se v novém roce nyní zaměřte na dlouhodobou stabilitu. Buďte hodně trpěliví a pilně pracujte na budování pevného základu. To je pro vaše blaho momentálně velice důležité.

Vodnář
Buďte otevření novým myšlenkám a přístupům k lásce! Experimentujte s kreativními způsoby vyjádření citů a pro ty, kdo jsou svobodní, to může být týden plný vzrušujících příležitostí.

Ryby
Máte před sebou velice romantické období nového roku 2024, o kterém se vám ani nesnilo. Hvězdy osudu vám dobře radí, abyste nepromarnili tak krásnou příležitost a chopili se láskyplných otěží.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.