Home - Články - Týdenní horoskop 1. - 7. května

Týdenní horoskop 1. - 7. května

vloženo 29. 4. 2023
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 1. - 7. května

Už jste se dnes podívali na nebe, jaké hvězdné konstelace vám budou přát? To ani nemusíte! Od toho jsou tady naše astroložky, které to udělali za vás a připravili pro všechna znamení zvěrokruhu nový týdenní horoskop, který vás provede celým následujícím týdnem.

sdílet článek na facebooku

Beran
Nacházíte se momentálně ve velice složitém životním období. Není vůbec ostuda, požádat o pomoc nějakého odborníka, který by vám pomohl najít zpět chuť k životu a ukázal nový směr, kterým se vydat. Nakonec za tento vstřícný krok budete velice rádi.

Býk
V práci se toho na vás nyní navalilo poměrně hodně. Máte pocit, že absolutně nestíháte a vedení vám zadává stále více a více úkolů. Přitom moc dobře víte, že už teď zastáváte dvě pozice a další práci navíc už nemáte šanci zvládnout. Musíte se ozvat!

Blíženci
V oblasti financí se na vás hned několikrát usměje štěstí. Máte dobrou ruku na opravdu levné věci a v kombinaci s vaším dobrým vkusem se jedná o naprosto dokonalou kombinaci. Vaši domácnost i šatník budou zdobit moc hezké věci doslova za pár korun.

Rak
Mars tvoří příjemnou kombinaci s Uranem a díky tomu bude vzkvétat zejména pracovní sféra. Doslova se vám bude dařit vše, na co sáhnete. Vedení je s vámi velice spokojeno. Je velice pravděpodobné, že v budoucnosti získáte lepší podmínky či povýšení.


Lev
Venuše je v blahodárném sextilu s vaším znamením a vy tak máte mnohonásobně vyšší šanci zaujmout vašeho idola. Máte totiž výborné komunikační schopnosti a díky vám nakloněné Venuší i záviděníhodný sexappeal. Opačné pohlaví na vás může oči nechat.

Panna
V tomto období se můžete těšit na hojnost ve financích. O peníze mít nouzi rozhodně nebudete, ale také nebudete přehnaně utrácet. To ale neznamená, že se občas nemůžete tak trochu rozmazlit. Jen si udělejte nějakou malou radost - zasloužíte si to!

Váhy
Setkáte se s velice arogantním jednáním člověka, který se nyní pohybuje ve vašem okolí. Absolutně se odmítáte s tímto jedincem bavit, bohužel občas musíte, a taky se musíte hodně držet, abyste dané osobě neřekli na plnou pusu, co si o něm myslíte.

Štír
Vyskytnou se vám tento týden zajímavé pracovní příležitosti, které si nechcete nechat ujít. Samozřejmě musíte zvážit to, že budete mít teď méně času na rodinu a osobní život. Musíte si určit priority, případně najít nějakou zlatou střední cestu.


Střelec
Jste akční jedinec, který rád podniká něco nového. Ať už si najdete nový koníček, nebo vyrazíte ven, tak jedno je jisté - s vámi se nikdo nenudí. Rádi také využíváte kreativitu, možná byste se v oblasti seberozvoje mohli zaměřit i na umělecké odvětví.

Kozoroh
Neradi řešíte malichernosti a rozbroje. Pokud se tedy rozhodnete něco řešit, tak pro to musíte mít pádný důvod. Poslední dobou vám ale přijde, že tohle děláte stále. Pořád řešíte nesváry vně rodiny a už vás to přestává bavit. Raději byste byli mimo.

Vodnář
Konečně se vám podařilo získat si místo, po jakém jste dlouho toužili. Bohužel realita vypadá jinak, než jakou jste si ji vysnili. Vadí vám, jaká v práci vládne atmosféra a jak se vlastně vaše práce liší od toho, co jste si mysleli, že budete dělat.

Ryby
Čeká vás tento týden velká společenská událost, na kterou se vám původně vůbec nechtělo a hledali jste výmluvy, proč se nezúčastnit. Nakonec ale uvidíte, že celá akce bude více než podařená a vy si s rodinou dobře popovídáte a celkově si to užijete.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.