Home - Články - Týdenní horoskop 1. - 7. března

Týdenní horoskop 1. - 7. března

vloženo 27. 2. 2021
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 1. - 7. března

Vstupte do nového měsíce pravou nohou! Všechny Lvy čeká týden, kdy svými nápady budou oslňovat okolí. Naopak Kozorozi budou čelit opakovaným zkouškám trpělivosti. Kdo však vydrží, ten vyhraje! A co čeká vás? Čtěte více v týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Rozhodnete se se svým životem udělat velice radikální změnu. V některých chvílích jste to se sebou chtěli vzdát, ale pak jste si řekli, že chcete být lepším člověkem. Méně se díváte na materiální věci a snažíte se vždy přijít na ten pravý kámen úrazu.

Býk
Když se ohlédnete za minulým rokem, tak si uvědomíte, že vám mnohé dal i vzal, ale snažíte si z něj vzít ponaučení. Pomalými a velmi křehkými krůčky se k nám blíží jaro, které s sebou nese i jistou naději a vy jste člověk, který věří v lepší zítřky.

Blíženci
Mars vstupuje v tomto týdnu do vašeho znamení, milí Blíženci. I když není zrovna vesmírným oblíbencem, tak pokud nad vámi drží svou ochranou ruku, tak se vám v mnohém může skvěle dařit. Zejména vaše komunikační schopnosti budou na výborné úrovni.


Rak
Poslední dobou se značně přepínáte, protože toužíte po skvělé fyzické kondici a dokonalé postavě. Zapomínáte však, že tělo potřebuje i nějaký čas na regeneraci a vaše svaly začínají váš nápor bojkotovat. Je skvělé, že jste tak motivovaní, ale přece jen uberte!

Lev
V pracovní oblasti děláte opravdu velké pokroky. Všichni jsou s vámi spokojení a šéf si všímá i vašeho skvělého nasazení. Pro mnohé kolegy jste nasadili vysoko laťku a jdete jim příkladem. Nikdo na vás nežárlí, spíše jste objektem upřímného obdivu.

Panna
Rudý běžec vesmíru, planeta Mars, vstupuje tento týden do znamení Blíženců. Nyní je však jeho vliv daleko příznivější, než na začátku roku. Podporuje totiž společenskost, přátelské vztahy i komunikaci. Možná obejmete někoho, s kým jste dlouho nebyli.


Váhy
Tento týden budete naprosto skvěle vynikat v obchodování. Máte geniální čich na neopakovatelné příležitosti a nebojíte se riskovat. I když vám rodina radí opak, tak vy se budete držet své intuice a ta vás nezradí. Máte do budoucna skvělé vyhlídky.

Štír
U vás doma momentálně panuje velice pohodová atmosféra, kterou by vám kde kdo mohl závidět. Částečně za to může Mars, který vstupuje do znamení Blíženců a zlepšuje komunikační schopnosti, ale také vaše úžasná schopnost kompromisu i poklidná nálada.

Střelec
Máte momentálně silnou motivaci a toužíte po úspěchu jako nikdy předtím. Rádi byste v práci povýšili, a tak se snažíte. Bohužel vaše píle půjde vniveč, vaší snahy se bude jen využívat a vy jen více pracujete za úplně stejné peníze. Je čas jít o dům dál.


Kozoroh
Potkáte dominantního a manipulativního jedince. Ze začátku se tváří jako váš přítel, kterému jde jen o vaše dobro. Postupně ale zjišťujete, že se chce jen chlubit a potřebuje někoho, komu by to mohl vykládat. Navíc se vám ozve, jen když se mu to hodí.

Vodnář
Tento týden vám nebude chybět chuť do života ani pozitivní energie. Života si umíte skvěle užívat a nebojíte se jít s kůží na trh. Máte kolem sebe spoustu přátel i milující rodinu. Jste za to vděční a vážíte si věcí, které jsou opravdu důležité.

Ryby
Neptun je ve velice příznivém sextilu s vaší znamením a přináší vám do života jen samé dobré věci, štěstí, lásku, ale i úspěch. Máte před sebou skvělé období, milé Rybky, a ve vzduchu již cítíte, že jaro je blízko a to vás nabíjí pozitivní energií.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.