Home - Články - Únorový úplňkový horoskop lásky 2021

Únorový úplňkový horoskop lásky 2021

vloženo 23. 2. 2021
čas čtení: 4 minuty

Únorový úplňkový horoskop lásky 2021

Úplněk ve znamení Panny nás čeká v sobotu 27. února 2021, v 9:17 ráno. Jakými mocnými sílami lásky na nás bude působit a kterým znamením bude nejvíc přát ve vztazích?

sdílet článek na facebooku

Beran
Pro Beránky bude tento úplňkový čas spíš klidný, a nějaké velké milostné avantýry vás zřejmě nečekají. Je dobrý nápad využít toto období k ujasnění si věcí a seřazení priorit, ať už se příště nevrháte do věcí po hlavě, ale máte jasno v tom, co vlastně chcete a potřebujete. A to nejen v romantické a erotické sféře, ale taky v záležitostech praktického soužití!

Býk
V lásce se vám bude dařit, pokud budete aktivní a projevíte se, ale pozor, protože je docela snadné to přepísknout, a to už by nebyl dobrý nápad. Jako Býci se obvykle do ničeho neženete nepromyšleně a všechno si nejprve necháte pořádně projít hlavou, a toho se vám vyplatí držet se i nyní. Nepodléhejte zbytečně klamnému pocitu, že vám snad uteče nějaká příležitost!

Blíženci
Vaše úspěchy v lásce budou v úplňkové době stejně proměnlivé, jak někdy dokáže být vaše Blíženecká povaha. Na jedné straně vám přeje skupin planet ve Vodnáři a připraví vám příjemná překvapení, ale na druhé straně zde máme Slunce a Venuši v Rybách, a ty vás nutí být mnohem trpělivější, než je pro vaši náturu přirozené, tak pozor na to!

Rak
Rakům budou v tomto úplňkovém čase milostné plány hezky vycházet – Venuše a Slunce ve spřízněných Rybách hraje ve váš prospěch, a Luna v Panně je také naladěna na stejnou vlnu! Bude pro vás snadné zabodovat u protějšku přesně díky tomu, co jsou vaše nejsilnější stránky – citlivost, empatie, romantika a smysl pro domov. Máte se tedy na co těšit!


Lev
Pro Lvy je toto období kolem úplňku časem plným výzev, a je otázkou a úkolem pro vás, jak se vám je povede zdolat. Láska si bude vyžadovat, ať se na spoustu věcí podíváte jinak, než jste měli doposud ve zvyku, a nelze říct, že by to bylo pro vás zrovna snadné. Hlavně nedávejte na odiv své uražené Lví ego, ale raději si partnera udobřete romantickými gesty!

Panna
Pro vás, milé Panny, je toto jeden ze dvou nejdůležitějších úplňků v roce, ten druhý přijde za půl roku kolem vašich narozenin. Úplněk v Panně vám dává příležitost nahlédnout do hlubin vaší duše a zkontaktovat se se svými skutečnými a upřímnými pocity. Je to čas jako stvořený pro meditaci a rozjímání o životě, a pak se dočkáte i úspěchů v lásce a vztazích!

Váhy
Když se vám povede v lásce dobře a jasně komunikovat, pak se můžete těšit na spoustu zimní romantiky a milostného potěšení! Je ovšem důležité ujasnit si, co vlastně chcete, a taky si dát do pořádku případné nejasnosti mezi vámi a vaším partnerem. Pak už nebude nic stát v cestě tomu, abyste si krásnou úplňkovou atmosféru naplno vychutnali!

Štír
Venuše a Slunce ve spřízněných Rybách vám přinášejí zajímavé milostné příležitosti, a o romantiku teď rozhodně nebudete mít nouzi! Je otázka, nakolik to má dlouhodobou perspektivu, a odpoví vám nejspíš až čas, zřejmě se ještě dočkáte nějakých překvapení! Teď je ovšem čas, který si můžete užít a vychutnat naplno, a nemusíte řešit nějaké zásadní rozhovory o budoucnosti.


Střelec
Nelze říct, že by vám teď hvězdy v lásce nějak zvláště přály – spíš bude celá atmosféra v rozporu s tím, co uvnitř cítíte! Jste ze svého založení přímí a otevření a na nic si nehrajete, a teď se po vás bude chtít, abyste se nalakovali na růžovo a dělali ze sebe velkého romantika! Raději si tedy milostné snažení odpustíte a budete se místo toho věnovat svým zálibám a koníčkům.

Kozoroh
Luna v zemském znamení Panny je vám spřízněná a pomáhá vám dívat se na záležitosti lásky s potřebnou dávkou zdravého realismu. Chvílemi vás sice mohou pod vlivem planet v Rybách lákat romantické sny a přeludy, ale zároveň dobře víte, co je důležité a co si doopravdy zaslouží vaši pozornost. Stačí si jen udržet střízlivé a praktické smýšlení!

Vodnář
Ve vašem znamení Vodnáře se nyní setkávají Jupiter, Saturn a Merkur, a to vám usnadňuje komunikaci a možnost projevit de takoví, jací doopravdy jste. Nezapomínejte ovšem zůstat nohama na zemi a myslet i na ty praktické věci a nejen na své velké ideály. Když se vám to povede skloubit, pak na sebe ani úspěchy v lásce nenechají dlouho čekat!

Ryby
Tento úplněk pro vás bude velmi silný, milé Rybky – Slunce i magická Venuše se teď nachází ve vašem znamení a budou vám svítit příznivým světlem nejen pro milostný život! Luna v protilehlé Panně je zas příležitost podívat se hlouběji do nitra své duše a ujasnit si svoji životní cestu a priority. Můžete se těšit na velmi příjemný čas, kdy se vám budou plnit vaše tajné sny!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.