Home - Články - Týdenní čínský horoskop 4. - 10. února

Týdenní čínský horoskop 4. - 10. února

vloženo 3. 2. 2019
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 4. - 10. února

I cesta dlouhá tisíc mil začíná prvním krokem - to je velké moudro. Pokud se nebudeme na našem životě sami aktivně podílet, nemůžeme čekat, že nám štěstí spadne samo do klína. Nebojte se udělat ten osudový první krok!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V první polovině února mají Krysy zásadní problém s organizací času. Hlavou se vám honí spousta plánů a nejraději byste je všechny zrealizovali právě teď. Bohužel den má jen čtyřiadvacet hodin a vaše maličkost dvě ruce a… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Buvoli se zaradují nad ztrátou iluzí, které zkreslovaly jejich pohled na milostný život. Přestanete stavět vzdušné zámky a budete si vážit toho, co máte. Racionální přístup k životu se odrazí na fungování rodiny, a to čistě v… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Začátek února symbolizuje pro Tygry nový start. Jako byste se probudili ze zimního spánku a překvapeně zjistili, že dosavadní cesta vede do slepé uličky. Nesmutněte kvůli tomu, někdy je sama cesta důležitější než cíl. V týdnu se zamyslete nad… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Se zrozenci Zajíce cloumají divoké pudy, ze kterých jsou oni sami vykulení. Dřívější razantní odmítání nevěry dostane trhliny. Nabízí se vám totiž atraktivní příležitosti, kterou si nedokážete při vší snaze odepřít. Mějte na paměti, že… ČTĚTE VÍCE!

To, s jakými vrozenými dispozicemi přicházíme na svět, je ovlivněno naším předchozím životem. Díky karmickému tarotu se dozvíte, čím jste se provinili v minulých životech a jaká je vaše karmická energie. Jasněji budete mít i o svých karmických kořenech a o tom, co vás z minulých životů zatěžuje aktuálně. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet teď!

Drak
Milí Draci, ohnivé znamení máte sice ve znamení vy, ale tentokrát se cítíte, jako by tímto elementem vládla spíše drahá polovička. Počítejte s častějšími konflikty, které mohou skončit tichou atmosférou. Hvězdy radí věnovat se volnočasovým… ČTĚTE VÍCE!

Had
Svobodní Hadi se musí smířit s tím, že na hledání nové lásky nenastala vhodná doba. Nenacházíte žádné vhodné protějšky a pokud vám přece jen někdo padne do noty, nejspíš už bude zadaný. Kněžka lásky zkrátka není vaší přítelkyní, a tak… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Říká se, že někdo dře jako kůň. A ve vašem případě je to pravda. Za svou snahu se dočkáte sladké odměny, která vás zahřeje na duši. V zaměstnání se dočkáte zadostiučinění i hmatatelných bonusů. Nadřízení docení vaše schopnosti a dost… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Nejdůležitější sférou týdne jsou finance. Měli byste být extrémně opatrní při nakládání s úsporami, protože riziko ztráty je teď vysoké. Pluto se v oblasti investic tváří tajuplně a zdá se, že má něco nekalého za lubem. Na druhé příčce… ČTĚTE VÍCE!


VYUŽIJTE MÉ 20LETÉ PRAXE! Ptejte se mě na tel. čísle 906 701 701 na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel


Opice
Opice nejsou znamením, které by sedělo osamoceně v koutě. Jejich aktivní chování je ještě zesíleno paprsky Marsu, jež popichují k bláznivým aktivitám. Hned v pondělí zapracujete na svém zevnějšku a rozhodnete se vylepšit stávající stav v… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Nezadaní Kohouti budou mít důvod nosit hřebínek hodně vysoko. Najdete odvahu, abyste oslovili osobu, kolem níž nějakou dobu se zájmem chodíte. Aktivní přístup na milostném poli je shůry posvěcený. Naopak v zaměstnání byste se měli… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Velké varování přichází v oblasti cest. Pokuste se přesunovat hlavně pěšky a ještě přitom mějte oči kolem dokola. Na dalekých cestách počítejte s komplikacemi a buďte připraveni na každou eventualitu. Příznivé okamžiky prožijete v lásce. Psi ve vztahu se… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zrozenci Vepře se v první polovině února musí obrnit trpělivostí. Soukromý život totiž připomíná procházku po minovém poli, kdy stačí jedno nepromyšlené slovíčko a oheň je na střeše. Nejlepší bude diplomaticky mlčet, nebo utéct do kruhu… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.