Home - Články - Čínský horoskop na týden 25. února - 3. března

Čínský horoskop na týden 25. února - 3. března

vloženo 24. 2. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 25. února - 3. března

Přelom měsíce je vždy zásadní období. Nový čínský horoskop na celý týden vám prozradí, co se bude dít v závěru února a s čím na vás vyrukuje březen. Zima už nebude dlouho trvat a brzy se dočkáme jara. To je, jak známo, obdobím lásky a připravovat se na nové milostné zážitky můžeme už teď. Zjistěte, co vás čeká v novém týdnu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V posledních únorových dnech máte práce nad hlavu a nespoléhejte, že povinnosti počkají. Termíny jsou tentokrát pevně dané. Přesto si dokážete udržet nadhled. Nedovolíte, aby vám stres zasahovat do soukromého života. Láska je totiž… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvoli, připravte se na hektický program, kdy vás okolní dění pohltí natolik, že si ani nevšimnete, jak rychle jednotlivé dny utíkají. Práce vás semele a zapomenete na soukromí. Teprve drahá polovička vás vrátí zpátky na pevnou… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tygři se v závěru února soustředí na domácí dění. Pokud máte vlastní potomky, snažíte se jít jim příkladem. Táhnete spolu za jeden provaz a všechny starosti řešíte s laskavostí v srdci. Jste důkazem, že autorita nemusí být vždy spojena… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Úkolem Zajíců na přelomu měsíce je namasírovat nízké sebevědomí a začít jednat podle toho, co chcete. V posledních týdnech jste se přizpůsobovali svému okolí, až jste ztratili vlastní názor i směr. Zpomalte a ujasněte si, co od života… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Osobnost Draků je na vzestupu. Na začátku nového čínského roku jdou kupředu vaše ambice. Ať se chystáte k osudovému kroku v zaměstnání nebo lásce, vyšší sféry vás nikterak nelimitují. Milostný život potřebuje nové podněty, jinak zabředne… ČTĚTE VÍCE!

Had
Rodina je to, co vás celý týden drží nad vodou. Podpora blízkých příbuzných je znát na každém kroku a pomáhá vám překonat náročné období. Na cestě k vám jsou totiž zprávy, které mohou obrátit život vzhůru nohama. Dejte si pozor na to, jaké… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Milí Koně, v posledních únorových dnech se musíte poprat s negativně postavenou Venuší, která nadělá neplechu v lásce i financích. Až do středy bojujete s drahou polovičkou o to, kdo bude mít ve vztahu poslední slovo. Singles si stěžují… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Budoucnost je otevřená a její konečnou podobu můžete výrazně ovlivnit. Otázka profesního uplatnění i perspektivní partnerské známosti je v březnu velmi aktuální. Dojde k radikálním změnám, které by měly vycházet z vašeho nitra. Nenechte se nikým… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Přelom měsíce se odehrává pod taktovkou náladové Luny, kvůli níž se atmosféra proměňuje jako aprílové počasí. Zatímco den začnete s úsměvem, za pár hodin už byste se vším nejraději sekli. Dostáváte psychicky zabrat a hvězdy radí, abyste… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
V závěru února propadnete panice kvůli náročnému programu v soukromí i na domácí půdě. Ze všech stran se na vás hrnou nějaké úkoly a nevíte, čemu se věnovat dřív. Navíc vás doženou resty, které za sebou sunete od začátku roku. Naučte se lépe… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zrozenci Psa nepatří mezi lehkomyslná znamení. O to překvapivěji na své okolí působíte. Chcete se bavit a práci si držíte od těla. Říkáte si, že povinnosti vám neutečou a po náročném období si zasloužíte menší povyražení. Tak hladce vám to… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
V centru pozornosti se na začátku března ocitne rodina. Pro spokojenost příbuzných jste ochotni snést modré z nebe a velice se vás dotýká, když se nedočkáte adekvátní odezvy. Přestaňte se snažit a počkejte, co další dny a týdny přinesou. Můžete… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.