Home - Články - Týdenní čínský horoskop 10. - 16. září

Týdenní čínský horoskop 10. - 16. září

vloženo 9. 9. 2018
čas čtení: 6 minut

Týdenní čínský horoskop 10. - 16. září

Budete plni energie nebo vás čeká vyčerpávající období. Můžete se těšit na nové příležitost, nebo se budete raději držet zajetých kolejí. Co vás čeká vám prozradí hvězdy.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Další zářijová dekáda patří otázce rodinného zabezpečení. Prahnete po harmonickém hnízdečku a pokud se vám ho nedostává, začnete v této záležitosti aktivně jednat. Sami byste se k tomu nerozhoupali, motivuje vás nespokojenost drahé... VÍCE ZDE!

Buvol
Na co se mohou v polovině měsíce těšit Buvolové? Hvězdy posvítí na partnerský život a mezilidské vztahy. Nejspíš se nevyhnete zásadním změnám, jejichž vliv bude ryze pozitivní. Půjde o novinky, o jakých jste snili. Tím pádem se... VÍCE ZDE!

Tygr
Nadcházející čas připomene nutnost ekonomického zajištění. Na nedostatek financí si aktuálně nemůžete stěžovat. Okolnosti na vás ovšem tlačí, abyste přisypali do rozpočtu další a další peníze. Nečekáte nový přírůstek do... VÍCE ZDE!

Zajíc
Další zářijový týden přináší vynikající novinky pro svobodné Zajíce! Ve svém okolí zavětříte přitažlivý protějšek a vypadá to, že sympatie nebudou jednostranné. Těšte se na intenzivní známost, která má vysoké šance na přežití. Jedinou... VÍCE ZDE!


KDY SKONČÍ VAŠE TRÁPENÍ? Z horoskopu vyčtu to nejlepší řešení vaší situace! Existuje východisko! Zavolejte mi na tel. 906 701 701. Paní Sofie



Drak
Milí Dráčkové, v polovině měsíce můžete roztáhnout křídla a vznést se k výšinám. Nejspíš vás překvapí, jakým směrem se váš život ubírá. Nebojte se žádné novinky, před kterou stanete. Vesmírní velikáni dobře vědí, co je pro... VÍCE ZDE!

Had
V tomto čase by se vám nejvíc hodilo, pokud byste mohli svléct starý kabát jako váš hadí patron. Jste unavení a nic vám nejde od ruky. Místo toho, abyste zpomalili tempo, snažíte se přetažený organismus vyburcovat k aktivitě. Zdraví máte... VÍCE ZDE!

Kůň

Klíčovou otázkou pro tento týden se stanou mezilidské vztahy. Luna vám do cesty přivede člověka, s nímž vás pojí společné vzpomínky. Radost z tohoto setkání ale necítíte. Je jen na vás, zda necháte dotyčného vstoupit do současného... VÍCE ZDE!

Koza

Milé Kozy, v tomto týdnu se budete muset potrkat o své štěstí v pracovním životě. Motá se kolem vás falešný přítel, který pouze parazituje na vašich schopnostech a úspěších. Rozhlédněte se kolem sebe, určitě nebude těžké... VÍCE ZDE!

TAROT ROZHODNUTÍ. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly při zvažování zásadních životních kroků. Vaše problémy za vás sice nikdo nevyřeší a rozhodnutí máte vždy pouze ve svých rukách vy, právě teď ale dostáváte k dispozici nestranného pomocníka, jakým Tarot. Vytáhněte si své 3 karty hned teď.

Opice
Jindy veselé znamení Opice se v polovině září potýká s menšími starostmi. Pramení v minulosti, která se znovu der na povrch. Uvědomte si, že pitváním minulých událostí jenom ztrácíte čas i energii. Co se stalo, nedá se odestát. Hlavu vzhůru a... VÍCE ZDE!

Kohout
Zpívejte vesele Kohouti! Čeká vás bravurní týden, kdy se vám daří, na co sáhnete. Největší úspěchy očekávejte v zaměstnání, kde uplatníte své originální myšlení i vysoké pracovní nasazení. Není divu, že se vedoucí pracovníci bojí, abyste... VÍCE ZDE!

Pes
Čerstvě zadaní Psi se mohou těšit na pozitivní vývoj jejich vztahu. Cítíte, že tohle je to pravé. Drahá polovička vám svěří klíče od bytu i svého srdce. Skutečně se nemáte čeho bát. Zadupejte nedůvěru, která vás svazuje a vrhněte se do... VÍCE ZDE!

Vepř

Milí Vepři, máte za sebou náročný čas, proto není divu, že je toho na vás v polovině měsíce víc než dost. Pozitivní na tom je, že jste krizové období přežili a teď se můžete těšit na zlepšující se klima. V milostném životě držíte otěže ve... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.