Home - Články - Tajemné jarní rituály

Tajemné jarní rituály

vloženo 11. 3. 2019
čas čtení: 7 minut

Tajemné jarní rituály

Ve vzduchu je již cítit jaro! Cítíte to taky?

sdílet článek na facebooku

Příchod jara se v našich myšlenkách spojuje se stereotypy, v nichž by vám možná ani nenapadlo hledat hlubší význam – ale opak je pravdou! Víte, co nám chce říct jarní únava, kterou pociťujeme? A proč je dobré pustit se do velkého úklidu právě na jaře? Prozradíme vám to!

Jarní úklid

Taky vám jde na nervy a nechce se vám do něj? Pak vězte, že má velký symbolický význam! Magie totiž není jenom o tajemných rituálech – najdeme ji všude kolem nás v našich každodenních životech! Je dobré uvědomit si, že díky tajuplným magickým zákonitostem i zdánlivé drobnosti, které uděláme nebo neuděláme, mohou mít na naše životy obrovský vliv!

Uklízení má především očistnou funkci. Jenomže nejen na hmotné úrovni – se všemi předměty, které v našich domácnostech hromadíme, se totiž spojují různé vzpomínky, které nám někdy mohou přinášet pozitivní sílu do života, ale bohužel ve většině případů je jejich působení spíš negativní. Na tyto zbytečnosti se pak nabalují různé parazitické energie z dávné i nedávné minulosti, ode všech lidí, které jsme kdy potkali a mezi kterými mohlo být i hodně nepřátel. Jen si vzpomeňte, kolik se vám po skříních hromadí nevhodných dárků, nenošeného oblečení a věcí, ke kterým se vážou nepříjemné nebo smutné vzpomínky – třeba na nějaký rozchod nebo hádky!



Probuzení po zimě

V přírodě je jaro časem nových začátků – proč si tedy taky jeden nedopřát? Je na to ten pravý čas a vlivy hvězd a planet vás budou ve vašem záměru podporovat! Vezměte to tedy pěkně od podlahy a vyházejte všechno, co už nepatří do vašeho života – najednou se budete cítit mnohem lépe a co víc, ve vašem domě se bude moct konečně volně rozproudit magická energie Čchi, kterou se zabývá učení Feng Shui. Když bude uklizeno, je potřeba podle možností všechno v bytě umýt – pro dokonalejší energetickou očistu přidejte do vody špetku obyčejné soli, která má silné energeticky očistné účinky! Pak ještě vyvětrejte a na závěr vyžeňte poslední zbytky negativní energie z domu pomocí dýmu z mocného bylinného vykuřovadla – šalvěje!

A co pověstná jarní únava? Taky je způsobená zablokovanými energiemi, takže by vám již neměla hrozit! Dalším důvodem je však nedostatek minerálů a vitaminů po dlouhé zimě – dopřejte si proto ovoce a zeleninu! Kromě toho můžete vyzkoušet sluneční meditaci – dívejte se přes zavřená víčka do zářícího Slunce a zhluboka dýchejte. S každým nádechem si představujte, že do vás proniká zlato-bílý proud magické sluneční energie! Nabije vás to sílou a vitalitou, kterou budete teď na jaře velmi potřebovat!

ASTRONAKUPY.CZ - navštivte největší e-shop s esoterickými předměty v ČR.
Nejširší nabídka, super ceny, prvotřídní kvalita! Každý zde najde to, co hledá!

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.