Home - Články - Superdítě s fantastickými schopnostmi

Superdítě s fantastickými schopnostmi

vloženo 27. 5. 2019
čas čtení: 5 minut

Superdítě s fantastickými schopnostmi

Jedna teorie říká, že se narození dítěte nemá ovlivňovat. A tak se lidé nestarají o to, kdy a kde své dítě správně počít. Je to však velká chyba. Proto se rodí spousty hyperaktivních, autistických a vůbec nezvládatelných, problematických dětí. Jsou to však pouze následky nevědomosti lidské populace.

sdílet článek na facebooku

Nejen čas, ale i místo

Včasné plánování zaručuje 25% úspěchu. Zajděte za astrologem, nechte si zjistit, které dny v daném roce jsou vhodné a nevhodné pro početí. Pak poměřte datum možného početí s možností narození. Jistě najdete ideální termín! Chcete mít malého Einsteina? Prozkoumejte jeho horoskop a tajné se zjeví.

Co se týče místa početí, jen malá rada. Víte, že město je celkem rušné, má mnoho negativních faktorů pro lidi vůbec. Vyrazte pro tuto příležitost do přírody. Horská chata, mořské středisko, či jen pobyt na vesnici vám zaručí dalších 15% úspěchu.



Prenatální vývoj superdítěte

Početím to vůbec nekončí. Vzhledem k tomu, že jste smíchali svoje geny s geny vašeho protějšku, určili jste dítěti konkrétní vlastnosti. A tak přichází čas své nenarozené miminko připravovat postupně k tomu, co z něj chcete mít. Mocného fyzika, hudebního skladatele, záchranáře lidských životů, jistě to víte.

Využijte každé volné chvilky a se svým drobečkem v bříšku komunikujte. Učte ho, čtěte mu do bříška vědeckou encyklopedii, pouštějte klasickou hudbu, předčítejte zdravovědu. Prostě do něj vkládejte chtěné informace, tím dosáhnete dalších 25% ke chtěnému výsledku. Nenechte ho v tom o samotě. Vaše podpora je důležitá, vy chcete superdítě!

Porodnice kontra hrdinové

Toto je velmi problematické téma. Pro narození superdítěte máme pár jistých typů. Nevylučte automaticky běžné městské porodnice, avšak pokud chcete superdítě, těmto zařízením se raději vyhněte. V klasické porodnici se s nastávajícími maminkami zachází velmi nedůstojně. Zkrátka jak na běžícím páse v kravíně. I s krávami se zachází lépe při porodu, než v porodnici.



Vaším ideálním rodištěm bude porodní dům. Je to specializované zařízení, kde se s vámi zachází, jako s královnou. Jste pro ně ta odvážná, nádherná bytost, co chce počít nový život! Nebojte, všichni doktoři jsou tam kvalifikovaní a mají i chirurgický sál. Takže pokud dojde na císařák, nebude tomu nic bránit. Porodních domů je všude v Evropě plno, jen v ČR jsou zakázané.

Další krásnou, ale trošku riskantní alternativou je porod v domácím prostředí. Zavoláte si k vám domů porodní bábu, která vám vaše mrňátko odrodí. Porodní bába je též profesionálka, která se k vám bude chovat s láskou. A to super dítě potřebuje, aby rodička byla milována a ono také. To je při porodu superdítěte naprosto nezbytné! Láska a absence stresu při porodu vám zajistí posledních 35% pro správný vývoj drobečku. Vy chcete to nejlepší dítě na světě, tak musíte překonat svůj strach!

Superděti se nerodí jen tak sami od sebe. Nerodí se ani alkoholikům a jen výjimečně prostým lidem. Takové superdítě je nekončicí píle a láska, tak koukejte na tom makat!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.