Home - Články - Střelec – pravdomluvný dobrodruh

Střelec – pravdomluvný dobrodruh

vloženo 19. 11. 2020
čas čtení: 5 minut

Střelec – pravdomluvný dobrodruh

21. listopadu 2020 ve 21:40 vstupuje Slunce do znamení Střelce. To je skvělá zpráva – Střelec je totiž znamením optimismu a přinese nám pozitivní pohled na život - vždyť už bylo v této těžké covidové době načase! Víte, jací jsou lidé, narozeni pod vládou Střelce? Zajímá vás, co přinese období Střelce každému z nás? Čtěte hned!

sdílet článek na facebooku

Upřímné a veselé dítě Štěstěny

Snad první, čeho si na Střelci všimnete, je jeho hluboká upřímnost, se kterou vám sdělí cokoliv – ať už je to dobré nebo špatné. Střelec je jednoduše pravdomluvný a naprosto otevřený, i kdyby to mělo hraničit až s netaktností. To je skvělé, protože se Střelcem si můžete být jistí, na čem jste. Na druhé straně, přecitlivělost raději odložte stranou, jinak by se vás jeho občas trochu neomalené poznámky mohli dotknout – berte je sportovně!

Vládnoucí planetou Střelce je Jupiter – říká se mu také planeta králů. Proč? Nejen proto, že je největší z celé Sluneční soustavy, ale i proto, že Jupiter v astrologií představuje štěstí, ideály a úspěchy.
Střelci jsou tedy opravdovými dětmi Štěstěny! V životě se jim většinou daří, ale není to jen přízní osudu, ke snadnému životu jim pomáhá i jejich bezstarostná a optimistická povaha. Občas se jim sice díky jejich pověstné otevřenosti povede nějaké to faux pas, ale to jim ostatní nakonec vždy rádi prominou, když vidí, že jejich úmysly jsou čisté.

Střelci se na život umí dívat pozitivně, a to je něco, čemu se od nich lze rozhodně přiučit! Proč se trápit kvůli maličkostem, které lze brát sportovně? Střelec je idealista, který věří v dobro a kráčí za ním. Velké věci a dlouhodobá budoucnost ho zajímají mnohem víc než nějaké drobné potíže na cestě za cílem, jimiž se nenechá jen tak snadno vytočit.


Nespoutaní a svobodní – i v lásce!

Střelec je pod vládou živlu ohně, proto přímo překypuje energií a nadšením! Je to rozený dobrodruh, který se nebojí riskovat. Většina Střelců patří mezi aktivní lidi, kteří milují pohyb a přírodu, ale zároveň mají silný vztah k moderní technice – hledejte je mezi zapálenými sportovci, horolezci, zálesáky, automobilisty nebo počítačovými programátoři. Že jsou to spíš mužské domény? I mezi ženami Střelkyněmi najdeme spoustu sportovkyň a přírodovědně orientovaných typů, spíš než v nákupním centru je hledejte na nejbližším hřišti nebo v lese. O většině Střelců navíc platí, že milují cestování.
Střelec je skvělý společník a kamarád do nepohody. Patří mezi společenské lidi, většinou má hodně přátel, a to hlavně mezi lidmi, kteří sdílejí jeho dobrodružné a idealistické záliby.

Jací jsou Střelci v lásce? Pokud jste už měli s nějakým z nich co do činění, tak jistě víte, že to s nimi není jednoduché! Jejich pověstná otevřenost a přímočarost se projevuje i na milostném poli, a to ještě jak! Nečekejte, že s vámi bude partner ve Střelci hrát romantické hry, naopak, vždy vám otevřeně řekne, co si myslí, cítí a co potřebuje. To je na druhé straně obrovská výhoda – vždyť kdo z nás nesní o protějšku, který nebude nikdy lhát? Máte ho tady – je to Střelec!


Jeden háček však vztah se Střelcem rozhodně má! Je to jeho láska k svobodě – a ta je obvykle větší, než láska k partnerce či partnerovi! Ne, že by Střelec neuměl upřímně milovat, ale ani za nic na světě ho nedonutíte, aby se kvůli vám vzdal své svobody a volnosti. Je to typ člověka, který se většinou usadí až v pozdějším věku, nespěchá se zakládáním rodiny a raději se věnuje svým zálibám a koníčkům, cestuje po světě nebo pracuje na uskutečnění svých životních ideálů.

Nebojte se snít – ve Střelci plánujte do roku 2021!

Střelec je posledním z trojice podzimních znamení, které uzavírají letošní rok.
Ve vzdušném znamení Vah jsme bilancovali, uvažovali a zhodnocovali události, které nám rok 2020 přinesl. Vodní Štír zas nechal vyplavat na povrch skryté city a pocity, čímž nás opět trochu znejistil, ale zároveň přispěl k dořešení hlubokých problémů.

Vstup Slunce do ohnivého Střelce otevírá novou a čerstvou kapitolu, lze říct nultou v roce 2021!
Fotolia_zvyky_Strelec_pravdomluvny_dobrodruh.jpg.jpgProč? Nový rok sice ještě ani zdaleka nezačal, ale v našich myšlenkách se již začnou rodit obrysy budoucích událostí. Střelec míří svými šípy do daleké budoucnosti a přinese nám odvahu a rozlet v našich plánech.
Co tedy ve Střelci dělat? Přestaňte se dívat do minulosti a namiřte svůj zrak s optimismem k budoucnosti. Nyní je dovoleno snít! Nic není nemožné, když si to opravdu přejete a když na tom začnete pracovat dostatečně brzo!
Jaké jsou vaše ideály? Po čem toužíte, čeho byste chtěli dosáhnout? Co má pro vás v životě smysl, čemu se chcete víc věnovat?

Pod vládou Střelce můžete snít o krásné budoucnosti, která se začíná již nyní! Dělejte si plány na rok 2021! Napište si, co chcete určitě stihnout a zvládnout a jaké prostředky k tomu budete potřebovat. Možná to bude vysněná cesta do exotických zemí, možná postup v práci nebo zahájení či rozšíření podnikání v oboru, který vás baví.
Během vlády Střelce dávejte svým plánům postupně stále konkrétnější rozměry. Když se pak za měsíc dostane k vládě zemské znamení Kozoroha, dostanete reálnou šanci zapracovat na tom, aby se vaše sny staly skutečností.

Držíme vám palce, ať se vám daří uskutečnit své sny!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.