Home - Články - Štěstí na cestách – jak si ho zajistit?

Štěstí na cestách – jak si ho zajistit?

vloženo 27. 6. 2019
čas čtení: 7 minut

Štěstí na cestách – jak si ho zajistit?

Chystáte se na dovolenou? Víme, na co nesmíte zapomenout! Cestování, to je radost, ale i starosti. Zprávy na nás každý den chrlí novinky o nehodách a neštěstích, kdo by se nebál? S Astrohledem je váš strach zbytečný – poradíme vám, jak se na cestu připravit a jak si pojistit štěstí!

sdílet článek na facebooku

Nebezpečí na cestách

Vyrážíte na dovolenou a máte strach?
Cestování je dnes mnohem bezpečnější než kdysi. Nikde na vás nečekají mořské bouře, piráti ani loupežníci, daleké cesty už netrvají dlouhé týdny a měsíce, ale kamkoliv na Zemi se lze dostat za jeden den. Ve srovnání s našimi předky jsme na tom stokrát lépe, ale na druhé straně i mnohem víc cestujeme. Vždyť kdo by nechtěl poznávat svět a užívat si v exotických zemích? A víc cest, to znamená i větší riziko.

Čeho se vlastně bojíte? Zní to asi trochu banálně, ale je to důležitá otázka. Vždyť znát nepřítele je základem vítězství! Možná vám nahánějí strach tropické nemoci, bojíte se automobilového či leteckého neštěstí, možná máte obavy, že se v cizí zemi nedomluvíte, že vás okradou, nebo vás trápí nejasná politická situace ve vaší destinaci. Obavy jsou namístě, vždyť stát se může cokoliv.
Ale nebojte se, vás to nepostihne! Budete přece vyzbrojeni našimi radami!

Šťastné a nešťastné dny

Stejně jako před každou důležitou událostí, poraďte se i před cestováním s hvězdami. Horoskop vám řekne, zda vám v daný den nehrozí nějaké riziko. Svůj osud máme sice ve svých rukou a špatné předpovědi je možné zvrátit, ale proč pokoušet osud a štěstí? Raději si den-dva odpočiňte a počkejte na příznivější konstelaci hvězd!



Háček může nastat v případě, že spolu cestuje víc lidí – ať už rodina nebo přátelé. A to je prakticky vždy! Když je jeden z vás Ryba, druhý Beran a třetí Rak, tak vaše horoskopy mohou být velmi rozdílné. Který den tedy vybrat a kterým se vyhnout? Obecně je pro cestování lepší vyhýbat se dnům s extrémně silným vlivem hvězd – už samotná daleká cesta je pro naše tělo a duši dostatečně stresujícím zážitkem, proto vsaďte na klidnější předpověď. V praxi to znamená asi tolik, že lepší pro cestování je den, kdy mají všichni zúčastnění neutrální nebo mírně pozitivní horoskop, než den, kdy má jeden z vás velmi špatnou předpověď a ostatní velmi dobrou.

Při výpočtu vhodného dne vám pomůže i numerologie, hlavně pokud necestujete jen tak pro odpočinek, ale za nějakým zvláštním účelem, jako je například obchodní cesta nebo vydělávání v zahraničí. Vibrace čísel spolu s vašim osobním životním číslem vám řeknou, které dny nebo měsíce se hodí pro jaký účel.

Talisman pro štěstí

Než vyjedete, pojistěte si své štěstí malým talismanem! Je skvělé vzít si sebou malý dáreček od člověka, kterého máte rádi – ať už je to partner, maminka nebo kdokoliv, kdo je vašemu srdci blízký, ale zůstává doma. V dávných dobách obdarovávaly zamilované dívky své kluky, kteří vyjížděli do války, vlastnoručně vyšívaným šátečkem. Dáreček, který pak nosil její milý neustále při sobě, měl zajistit, že se vrátí živý a zdravý zpátky domů a že se opět shledají. Ne každá se dočkala... válka trvala dlouhá léta a těch, co se nikdy nevrátili, bylo hodně. Dívky dobře věděly, proč to dělají...

Jinou možností je vzít si sebou nějakou drobnost, co vám připomíná váš domov. To vás bude magicky svazovat s místem, kde bydlíte, a zajistí, že se sem opět šťastně vrátíte. Mnoho lidí, jako kdyby to intuitivně tušili, s sebou všude nosí plyšáka, který pak doma čestně spočine na posteli nebo gauči. Fantazii se však meze nekladou a vašim „domácím“ talismanem může být cokoliv, třeba malý ozdobný svícen, drobná soška nebo oblíbený hrníček na kafe.



Drahokamy na cesty


Skvělými ochránci na cestách jsou drahé kameny. Jeden z nejlepších je ametyst – tento fialový polodrahokam vás ochrání před špatnými událostmi a hodí se zejména pro dlouhé cesty. Když si ho pořídíte v předstihu, pomůže vám i při plánování cesty, protože dodává vnitřní vyrovnanost, sílu a zároveň Fotolia_zvyky_stesti_na_cestach.jpg.jpgschopnost flexibility.

Jiným kamínkem, který si můžete vybrat, je malachit, který se zvláště hodí pro cestování letadlem. Je spjatý se živlem Země, takže zajistí šťastné přistání, a zároveň má velmi silný ochranný a uklidňující účinek. Dalším oblíbeným ochranným kamenem cestovatelů, který si můžete na dovolenou přibalit, je tyrkys – má zvláštní moc, když vám hrozí nebezpečí, jeho barva se změní a vybledne. Ale pozor, aby to fungovalo, chraňte ho před přímým sluncem, raději ho noste v ozdobném pytlíčku.

Možností, jak se chránit před neštěstím na cestách, je spousta! Vyzkoušejte je a odjezdu na dovolenou se bát nemusíte! Teď už vám zbývá jen sbalit si kufry a vyrazit za sluníčkem. Ale ještě na jednu věc nezapomeňte – a to je dobrá nálada a pozitivní myšlení!


Autor článku

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.