Home - Články - Srpnový úplňkový horoskop lásky

Srpnový úplňkový horoskop lásky

vloženo 28. 7. 2020
čas čtení: 4 minuty

Srpnový úplňkový horoskop lásky

Magický úplněk na vrcholu léta přijde v pondělí 3. srpna 2020, v 17:58 podvečer, a bude ve znamení Vodnáře. Víte, co vám týden kolem úplňku přinese v lásce?

sdílet článek na facebooku

Beran
Slunce ve Lvu a k tomu ještě Mars ve vašem znamení Berana – to je ztělesněný oheň, vášeň a energie! Odvaha vám v lásce chybět nebude, a když si k tomu ještě přičtete vodnářskou Lunu s jejími spontánními nápady, je to konstelace jako stvořená pro vzrušující a dobrodružní letní románek či vášnivý prodloužený víkend s vaší láskou!

Býk
Vaše znamení Býka je s Lunou i Sluncem v celkem složité konstelaci jménem kvadratura. To znamená, že byste se měli připravit na možné zádrhele a komplikace, a to hlavně přímo v samotný úplňkový den! Nejspíš vás něco ve vztazích překvapí, a ne zrovna příliš příjemně! Nic ovšem netrvá věčně, a problém pomine stejně rychle, jako přišel!

Blíženci
Venuše ve vašem znamení a Luna ve spřízněném Vodnáři – to všechno vám v lásce přeje tak jako jen málokomu! Blíženci si tedy užijí letní úplňkovou romantiku, jak se patří! Na rozdíl od většiny ostatních znamení teď máte opravdu na růžích ustláno a v cestě vám nebude stát nic vážnějšího, co by mohlo jakkoliv zkazit vaše štěstí!


Rak
Merkur ve vašem znamení vám usnadňuje komunikaci, a to se bude hodit, protože hvězdy přejí trochu jiným typem milostných románků, než je váš styl. Jako domácky založení Raci potřebujete někoho, s kým můžete počítat pro společnou domácí a rodinnou pohodu, ale vodnářský úplněk těmto tématům nepřeje a odsouvá je stranou!

Lev
Slunce je ve vašem znamení Lva a v těchto dnech kolem vašich narozenin vám velmi přeje. Tento úplněk pro vás bude díky tomu mimořádně silný a intenzivní! Ohnivý Mars v Beranu vám dodává odvahu v lásce, a spřízněná Venuše v Blížencích vám přinese protějšek, se kterým budete sdílet společné zájmy a vkus. Co víc si přát!

Panna
Tyto úplňkové dny pro vás budou spíš poklidné a pohodové, není zde nic, co by mělo nějak narušit vaše plány a klid. Snad kromě úplňkové nespavosti, pokud k ní máte sklon! Ale ani žádné zázračné milostné štěstí vám hvězdy neslibují, a na opravdu intenzivní úplněk si budete muset ještě měsíc počkat do času kolem vašich narozenin!


Váhy
Obě nebeské vládkyně citů a pocitů, tedy Luna a Venuše, se na vás usmívají ze spřízněných znamení. V lásce se tedy můžete těšit na krásné a příjemné období plné harmonie a porozumění. Romantiku však může občas trošku kazit Mars v Beranu, který vám přinese do cesty banální spory o drobnosti, nenechejte si tím zkazit náladu!

Štír
Vodnářský úplněk je pro vás tak trochu nepochopitelný a záhadný – jaksi zkrátka netušíte, k čemu je dobrý ten chaos a nečekané události, do kterých vás to vtahuje, a to hlavně pokud máte polovičku narozenou ve vzdušném nebo ohnivém znamení. Nic se nedá dělat, ani intuitivní Štír nedokáže přijít všemu na kloub na počkání!

Střelec
Slunce v ohnivém Lvu, a Mars v rovněž ohnivém Beranu – to všechno je pro třetí ohnivé znamení Střelce mimořádně příznivé! Venuše k vám ovšem stojí v opozici, takže v lásce vás potrápí výzvy, budete potřebovat odvahu, ale výsledek bude příznivý. Vždyť to dobré a krásné nikdy nepřichází zadarmo – a tato výzva vás bude bavit!


Kozoroh
Jupiter a Saturn jsou dlouhodobě ve vašem znamení a navíc retrográdní, což vám trošku komplikuje život a navrací vás to k dořešování důležitých životních témat. Nejdůležitější a nejintenzivnější čas nastane pro vás již pár dní před úplňkem, když se Luna v Kozorohu s těmito planetami setká. Samotný úplněk pak přinese kýžené uvolnění a rozuzlení!

Vodnář
Luna ve vašem znamení Vodnáře – to dělá z nynějšího úplňku pro vás ten nejdůležitější v celém roce! Je to skvělý čas podívat se do svého nitra a prožít si pocity, které vám pomohou ledasco pochopit. Slunce v protilehlém Lvu vám však zároveň přináší i výzvy, které je potřeba přijmout, pokud se máte v lásce posunout kupředu!

Ryby
Tento úplňkový čas pro vás bude v lásce spíš chaotický než cokoliv jiného. Merkur je vám sice příznivě nakloněn a usnadňuje vám komunikaci a rozhovory, ale to je všechno – jinak se budou věci mít spíš tak, že chvílemi opravdu nebudete vědět, co si o nich myslet a čemu věřit. Pří takhle zamotaných pocitech však budou upřímná slova o to důležitější!

|<< < 650 | 651 | 652 | 653 | 654

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.