Home - Články - Slunce vstupuje do znamení Vodnáře

Slunce vstupuje do znamení Vodnáře

vloženo 16. 1. 2019
čas čtení: 6 minut

Slunce vstupuje do znamení Vodnáře

Slunce ve Vodnáři nám bude po celý měsíc přinášet překvapení a novinky do života!

sdílet článek na facebooku

Z Kozoroha do Vodnáře – od vážnosti k veselosti

V sobotu 20. ledna brzy ráno ve 4:09 opustí Slunce znamení Kozoroha a přesune se do znamení Vodnáře. Co to pro nás znamená? Začíná se nové období, jedno ze dvanácti v roku, z nichž každé má úplně jinou energii. Ta působí nejen na všechny Vodnáře, kteří budou v nadcházejícím měsíci slavit své narozeniny, ale na každého z nás, ať už jste se narodili ve kterémkoliv znamení.

Kozoroh, který nám vládl od zimního slunovratu až doteď, patří mezi zemská znamení – je tedy prakticky založený. Jeho energie, ovládaná planetou Saturn, nám přinášela vážnou, snad až trochu zasmušilou náladu, a připomínala nám, že když chceme přežít, nebo to dokonce někam dotáhnout, nezbývá nám nic jiného než tvrdě pracovat.

Teď však přichází prudká změna! Vodnář nás rozveselí, přinese nám nové nápady, zajímavá setkání a zábavu! Konečně si budeme moct opět dopřát veselost, rozproudí se společenský život a v práci nás potěší nová inspirace! Vodnáři totiž vládne živel vzduchu a excentrická planeta Uran, které nás dohromady nenechají na pochybách, že se věci dají rychle do pohybu a čeká nás spousta překvapení!



Znamení zábavy, masopustu a plesů

Každý, kdo zná ve svém okolí nějakého Vodnáře, nebo se v tomto znamení sám narodil, vám jistě potvrdí, že tito lidé jsou plní nápadů, ideálů, bláznovství a nudit se s nimi rozhodně nebudete. A stejné je i celé období vymezení koncem ledna a první části února, kdy se toto znamení dostává ke slovu.

Není náhoda, že právě teď máme v tradičním kalendáři veselé a rozpustilé období masopustu. Venku ještě vládne krutá zima, ale dny se již viditelně prodlužují, a když zasvítí sluníčko, můžeme ve vzduchu cítit první náznaky blížícího se jara. To odedávna přinášelo lidem optimismus – zima se již nezdá být nekonečnou a smutnou, tak jako v Kozorohu, ale můžeme se těšit na jaro a léto a vymýšlet nové nápady, co bychom rádi podnikli a vyzkoušeli.



Nebojte se snít a dělat věci jinak!


Vodnář je znamením idealistů, proto můžete klidně popustit uzdu své fantazii a spřádat plány přesně podle toho, co by se vám doopravdy líbilo, nehledě na praktičnost. Samozřejmě, že tyto plány nakonec poslouží pouze jako inspirace a realita bude všednější, ale nezapomínejte, že svět patří snílkům a že právě oni posunují lidstvo nejvíce kupředu. Nebojte se tedy snít, být trochu blázniví a nemyslet na to, co tomu kdo řekne!

Živel vzduchu nám kromě toho přináší vynikající možnosti komunikace a výměny myšlenek. Energie Vodnáře přeje přátelství a společenskému životu, takže se můžete těšit na večírky, plesy, nové známosti a nečekané, spontánně naplánované akce. Vodnář nám však bude pomáhat nejen v osobním životě, ale také v práci – klíčovými slovy jsou spolupráce a nové nápady.

Období Vodnáře je zkrátka dobou ideálů, nekonvenčních myšlenek, komunikace s lidmi a všeho, co je v dobrém slova smyslu šílené! Vyplatí se nelpět příliš na svých plánech a otevřít se příjemným překvapením, novým přátelstvím a nápadům, protože pouze tak lze naplno využít všechno, co vám Vodnář nabízí! Tak co, jste připraveni?

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.