Home - Články - Slunce vstupuje do znamení Štíra

Slunce vstupuje do znamení Štíra

vloženo 22. 10. 2018
čas čtení: 4 minuty

Slunce vstupuje do znamení Štíra

Štír vládne, když slavíme Dušičky – a jeho síla odhaluje tajemství života a smrti!

sdílet článek na facebooku

Nejtajemnější období celého roku

Listí na stromech pomalu ubývá, a nad přírodou, i když tolik krásnou a barevnou, jako kdyby se vznášel tajuplný stín zániku a smrti. Přesně v této mystické době se ujímá vlády znamení Štíra, které patří v celém zvěrokruhu mezi ty nejzáhadnější a zároveň nejsilnější. Letos vstoupí Slunce do Štíra přesně 23. října 2018 ve 13:23, a po dobu jednoho měsíce nám všem pootevře dveře ke štířím tajemstvím. Ať už jste se narodili ve kterémkoliv znamení, můžete si teď užít mysteriózní kouzlo štíří nálady nejen v přírodě, ale i v životě a své duši!

Až dosud nám vládly poklidné a harmonické Váhy, ale s klidem teď bude konec – Štír je totiž plný energie, silných emocí a pevné vůle, ne náhodou je jeho vládnoucí planetou bojovný a ohnivý Mars! Znamení Štíra je však naproti tomu zasvěceno živlu vody, která znamená city, pocity a jejich nezměrné hlubiny. A právě v těchto hlubinách jako kdyby hořel skrytý oheň! Zkrátka, se Štírem se rozhodně nudit nebudeme a o napětí a vzrušení budeme mít postaráno!

Velká síla ukrytá hluboko uvnitř

Lidé narozeni ve znamení Štíra jsou pověstní tím, co všechno se dokáže ukrývat v jejich hlubinách. Navenek možná působí klidně a vyrovnaně, ale v jejich nitru vládnou intenzivní pocity, které přetrvávají dlouhou dobu, a Štíři si umí počkat na tu správnou chvíli, kdy je dát najevo. Jsou to tak trochu tajuplní lidé se silně vyvinutou intuicí a velmi pevnou vůlí. Není tedy divu, že Štír platí za nejobávanější znamení celého zvěrokruhu – vždyť kdo by neměl před jejich hlubokou a mocnou duší respekt?

Chcete se dozvědět více o budoucnosti vaší lásky a překážkách, které vás mohou na cestě za štěstím potkat? Spolehněte se na MAGICKÝ TAROT LÁSKY, který se stane důvěrným průvodcem ve světě lásky a vztahů. Nečekejte na další rány osudu a vytáhněte si svých 5 karet, které vám pomohou odhalit, co vás ve světě lásky čeká a nemine. 

Po dobu nadcházejícího měsíce bude znamení Štíra působit na nás všechny, bez ohledu na naše znamení narození. Všichni budeme více nebo méně řešit intenzivní a hluboká životní témata, která se spojují právě se znamením Štíra. Je to čas nahlédnout do hlubin naší vlastní duše, poznat i ty nejskrytější emoce a utkat se s velkými mystériemi života!

Sex, smrt a moc – to jsou štíří témata!


Sexualita, smrt, život po smrti, ale taky touha po moci – všechna tato silná a obskurní témata se spojují právě s energií znamení Štíra! Není to náhoda, že vládne zrovna v době, kdy se v přírodě odehrávají boje na život a na smrt, a život na Zemi se pomalu odebírá do podsvětí – nebo chcete-li, na zimní odpočinek. Tajuplné téma sexuality se životem taky bytostně souvisí – stojí u jeho zrodu, který není o nic menším mystériem než smrt a otázka, kam se odebereme po ní. Mezi tím vším pak stojí nekonečné mocenské boje, které poznamenávají celý náš život s otázkou – kdo bude silnější a kdo tedy přežije?

Přijde vám to trochu pesimistické? Nic nenaděláme, i o tom je život. Po jedenáct měsíců v roce se těmito otázkami obvykle nemusíme příliš zabývat – Štír je však vynáší na povrch a jde u toho pěkně do hloubky! Taky není náhoda, že zrovna pod vládou Štíra slavíme Dušičky a svátek Všech Svatých. Právě teď je totiž ta správná doba připomenout si ty, kteří již s námi nejsou, a uvědomit si, že i nás to jednou čeká.

V běhu lidského života lze znamení Štíra přirovnat k pozdnímu střednímu věku nebo k období „druhé mízy“. Člověk jako kdyby si uvědomoval, že zde nebude věčně, si chce ještě užít radosti života naplno, včetně těch sexuálních. Je to velmi zajímavá energie, která v sobě ukrývá silný potenciál, pokud se využije správným způsobem – a stejně tak je to i s podzimním obdobím vlády Štíra!


KDY SKONČÍ VAŠE TRÁPENÍ? Z horoskopu vyčtu to nejlepší řešení vaší situace! Existuje východisko! Zavolejte mi na tel. 906 701 701. Paní Sofie



Utkání s tím, co je skryté pod hladinou!

Na přelomu října a listopadu je tedy potřeba počítat s tím, že na světlo světa se budou hlásit velmi hluboká, intenzivní a často tak trochu tajemná a mystická témata. Je čas zamyslet se nad svými předky, kteří už tady nejsou, připomenout si je, a u toho se zahloubat nad tématy smyslu a významu vlastního života. Je čas přemýšlet nad minulostí, nad tím, co přinesla a co zůstalo nedořešené. Protože hmotný a nehmotný svět teď k sobě mají z celého roku nejblíž a hranice mezi nimi je velmi tenká, hodí se tato doba velmi dobře pro věštění a jiné esoterické záležitosti. Mnohem silněji než jindy k nám bude promlouvat intuice a měli bychom jejímu hlasu naslouchat, protože nám může prozradit něco hodně důležitého!

Čas vlády Štíra tedy bude velmi intenzivní – ani ne tak navenek, jako spíš v našem vlastním nitru a tom, co se v něm bude odehrávat. Připravte se na to, počítejte s tím a pracujte s energiemi, které k vám přijdou. Pak se vám jistě povede si z nich vzít jen to nejlepší, co vás pozitivně obohatí a posune kupředu!

|<< < 431 | 432 | 433 | 434 | 435 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.