Home - Články - Růženín je kamenem lásky

Růženín je kamenem lásky

vloženo 11. 7. 2023
čas čtení: 3 minuty

Růženín je kamenem lásky

Růženín je velmi oblíbený kámen. Spadá pod nadvládu planety Venuše a elementu vody. Slouží jako symbol lásky, přátelství a krásy, proto bývá častým darem k prohloubení těchto citů a vlastností.

sdílet článek na facebooku

Léčivé účinky

Již staří Egypťané tento kámen milovali, věřili totiž, že dokáže zpomalit stárnutí. Přikládání kamene na obličej má zabraňovat tvorbě vrásek. Růženín rovněž odbourává stres, strach a zlost a celkově utěšuje rozbouřené emoce. Dokáže také pomoci hojení zraněných citů. Dává sílu odpouštět a naučí svého majitele zdravé sebelásce.

Položený na srdce umí pomoci se srdeční aritmií. Má silný pozitivní vliv na ledviny a močové cesty, které pořádně pročistí. Můžete se na něj obrátit také při potížích s potencí a pohlavními orgány. Těhotné ženy ho nosí u sebe pro ochranu dítěte.


Kouzla lásky

Kámen harmonizuje hned tři čakry: základní, solar-plexus a srdeční. Své nezastupitelné místo má však v milostných kouzlech. Položený pod polštářem dokáže navodit sny o budoucím partnerovi, darovaný růžový kamínek zas posiluje lásku a věrnost. Může být i silným afrodiziakem, kdy umístěné růženíny v ložnici umocní to správné erotické dusno.

Pokud toužíte po velké všeobjímající lásce, položte růženín na srdce a spojte tak svoje srdce se srdcem vesmíru. Pro klidné sny ho zas dejte na noční stolek, zahání totiž noční můry.

Tento krásný kámen lásky se právem těší velké oblibě. Až budete chtít podarovat svého miláčka, a tak trochu si jeho lásku pojistit, sáhněte po dárku v podobě růženínu. Určitě nebudete litovat, právě naopak!

|<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.