Home - Články - Roční horoskop 2016

Roční horoskop 2016

sdílet článek na facebooku
vloženo 9. 11. 2015


 








Roční horoskop 2016

Nový rok se blíží a bude opravdu výjimečný! Přinášíme Vám jako první nejrozsáhlejší roční horoskop v ČR! Chcete vědět, co Vás v roce 2016 čeká? Čtěte!

BERAN

Období roku 2016, které se před vámi rozprostírá, vás Berani obdaruje zvláštní aurou originality. Na všech místech, kde se ocitnete, šíříte charisma výjimečnosti. V lásce očekávejte opravdu překvapivá lákadla. Těšte se! Celý roční horoskop ZDE!

BÝK

V roce 2016 vám, milí Býci, chystá velký planetární orchestr hodně příjemnou skladbu. Je nad Slunce jasné, že je vám hvězdami dopřán větší bonus než většině ostatních znamení. Úspěchy ovlivní váš další život. Celý roční horoskop ZDE!

BLÍŽENCI

I rok 2016 je pro vás Blíženci opět charakteristický tím, že překypujete energií. Kamkoliv vkročíte, je pohyb a ruch, přičemž spřádáte stále nové plány. Stáhnout závěsy ticha, je science-fiction! Nepřežeňte to však! Celý roční horoskop ZDE!

RAK

Rok 2016 je pro vás sice hodně zkouškový, ale pokud dokážete otevřít své srdce dokořán, objevíte nové krásy života. Navíc máte ještě jeden úkol navíc, a to naučit se správně rozhodovat. Takže, milí Ráčci, žádné couvání! Celý roční horoskop ZDE!
 

Originální vánoční dárek!
Jedinečný astrologický výklad podle Vašeho přesného data, času a místa narození!
Tento horoskop bude Vaším věrným průvodcem rokem 2016. Objednávejte ZDE!


LEV

Rok 2016 má být pro Lvy skvělý! Očekávejte velká překvapení a šance! Je to rok, ve kterém na vás nejsou kladeny příliš vysoké nároky, ale vy oplýváte tak zajímavými nápady a elánem, že se vám Lvům bude vše dařit! Celý roční horoskop ZDE!

PANNA

V roce 2016 se dají do pohybu veškeré záležitosti, které dosud stagnovaly. Je třeba, abyste odsunuli radovánky a naplno se věnovali svým cílům. Máte šanci dočkat se finančních úspěchů. Milé Panny, přichází vzácné období! Celý roční horoskop ZDE!  

VÁHY

Váhy, v roce 2016 dokážete rozsvítit jakýkoliv prostor, do kterého vkročíte. Připravte se tedy na nejeden zážitek lásky! Máte navíc možnost zaujmout velmi zodpovědnou pozici, budete za ni však muset usilovně bojovat. Celý roční horoskop ZDE!

ŠTÍR

Milí Štíři v tomto roce na pesimismus zapomeňte. Vaše nadšení bude vzbuzovat pozornost širokého okolí a je jen ve vašich rukou, jak daleko se dostanete. Jste na cestě, která určí zásadní směr vašeho dalšího života. Celý roční horoskop ZDE!
 

KALENDÁŘ ZVĚROKRUHU 2016
Originální kalendář. V každém měsící je vyobrazeno převládající znamení a také příznivé a nepříznivé dny. Neutečou vám ani fáze Luny, znamení, ve kterých se nachází či jiné důležité astrologické události. Kalendář obsahuje i roční horoskopy 2016.


STŘELEC

Střelci, nekonečný proud myšlenek a nápadů vás vrhá do světa neobvyklých schopností a setkání. Letos máte příležitost zkusit něco nového a vskutku by to mohlo být „to pravé“. Příležitost dvakrát neklepe, chyťte ji za pačesy! Celý roční horoskop ZDE!

KOZOROH

V roce 2016 máte všechna esa v rukávu a na co sáhnete, to se daří. Máte před sebou velké šance a velkorysé nabídky. Začátek roku 2016 se ukazuje jako nebývale přínosný, jak po pracovní stránce, tak i v oblasti lásky. Celý roční horoskop ZDE!

VODNÁŘ

Rok 2016 vám přináší přísliby cesty ke svobodě a k životním změnám. Vodnáři, zažijete pocity osobního štěstí a naplnění v životě. Odpoutáte se od problémů mnohem rychleji a objevíte nové možnosti, které dosud ležely netknuté! Celý roční horoskop ZDE!

RYBY

Milé Rybky v roce 2016 musíte zatnout zuby a nevyhýbat se plnému nasazení, především v pracovních a partnerských vztazích. Pak jedině se vám podaří zažít krásnou odměnu v podobě duševního uvolnění a spokojenosti. Celý roční horoskop ZDE!

Autorka horoskopu na rok 2016:

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|


Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.