Home - Články - Proč jste nezadaní podle zvěrokruhu? Jak to změnit?

Proč jste nezadaní podle zvěrokruhu? Jak to změnit?

vloženo 19. 5. 2020
čas čtení: 4 minuty

Proč jste nezadaní podle zvěrokruhu? Jak to změnit?

Někteří lidé si prostě hledají partnera hůře anebo zase příliš tlačí na pilu. Být single nikoho nebaví, obzvlášť ve slunečných dnech roku, kdy se lidé vodí za ruce a na každém kroku se objímají. Jak to vidí hvězdy? Malá inspirace neuškodí.

sdílet článek na facebooku

Beran – sebevědomí
Faktem je, že Beran nemá se seznamováním nejmenší problém. Je vtipný, okouzlující a pozorný. Jenže po pár schůzkách se jeho sebevědomí omrzí. Nikdo přeci nechce poslouchat, jak je ve všem nejlepší. Když Beran alespoň trochu neovládne své ego, vztah ztroskotá.

Býk – vypočítavost
Býci stojí nohama pevně na zemi. I když jdou na rande, mají vše dobře spočítané. V každém ohledu jsou upravení a svěží. Dbají na dokonalý první dojem, jenže ten se může záhy vytratit. Potřebují neustále slyšet, jak je milujete. Když se Býkům ve vztazích nedaří, roste v nich zášť.

Blíženci – nevěra
Pro Blížence je trvalý vztah netypický. Často se usazují až v pozdějším věku. Pokud se Blíženec s protějškem nudí, vztah nemá šanci. Toto znamení je nevalně proslulé střídáním partnerů, jakoby se nedokázali rozhodnout, co je pro ně nejlepší.

Rak – rodinný typ
Zamilované pohledy, to je pro Raky typické. Až na to doplatí. Raci jsou schopni svého partnera velmi brzy vyzvat k manželství. Co si myslíte, že se stane? Zděšený protějšek uteče, co mu síly stačí. Když Raci milují, chtějí s ním být pořád, což je taky otravné.


Lev – poslední slovo
Lev bez lásky nemůže být, protože potřebuje poslouchat, jak je výjimečný. Zbožňuje něžné doteky i mazlení. Na veřejnosti mohou Lvi svého partnera zastínit, to nikomu nepřidá. I když tvrdí, že svůj protějšek milují, dokazují opak. Nadřazují se.

Panny – strach
Pro nenápadné Panny nejsou typické večírky, raději se seznamují zajímavějším způsobem. Svůj cíl pozorují zdálky a sbírají odvahu k jeho oslovení. Když nemají zprvu úspěch, ihned vše vzdají. Nedokážou se protějšku více zalíbit a bojovat o něj.

Váhy – usedlost
Váhy jdou ze vztahu do vztahu, protože neumí být samy. Není divu, že si vybírají špatné partnery. Faktem je, že se Váhy neumí moc odvázat, jsou usedlé, člověk se s nimi spíše nudí. Většinou vše vyústí v nevěru a následný rozchod.

Štír – komplikovanost
U Štíra je to těžké. Ihned na začátku vztahu požaduje po svém protějšku absolutní oddanost a lásku. Když v něm necítí oporu, jde o dům dál. Štírova uzavřenost může evokovat v partnerovi pocit tajemna. Jakoby před ním něco skrýval, a to nemá nikdo rád.


Střelec – vysoké nároky
Pro Střelce je hledání partnera spíše hra. Nikdy není s ničím úplně spokojený. Střelci by měli ze svých nároků trochu polevit, protože na světě se nic nedělí na černou a bílou. Toto znamení je také dost aktivní, když protějšek nedrží krok, nedělá to dobrotu.

Kozoroh – rezervovanost
Zrozenci Kozoroha se špatně seznamují. Když už má o tyto tichošlápky někdo zájem, na jejich lásku si musí počkat. Kozoroh neodpouští. Je pravou, že se s ním protějšek může nudit, protože Kozoroh je uzavřený a každý krok si dvakrát rozmyslí.

Vodnář – umíněnost
Vodnáři jsou umínění a nebojí se to skrývat. Ve vztahu nemají rádi objímání a líbání na veřejnost. Ani za ručičku se vůbec nevodí. Neradi přistupují na kompromisy, což vede k rychlému ukončení vztahu. Tolerance a pochopení by jim neuškodila.

Ryby – přecitlivělost
Začátek nového vztahu připomíná Rybám návrat do minulosti. Pořád srovnávají, nejraději by se obětovaly pro to, co ztratily. To se ovšem novému objevu nemusí vůbec líbit. Ryby musí udělat za starým vztahem tlustou čáru, jinak to nemá cenu.

|<< < 626 | 627 | 628 | 629 | 630

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.