Home - Články - Podzimní tarotový horoskop zdraví 2020

Podzimní tarotový horoskop zdraví 2020

vloženo 28. 9. 2020
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop zdraví 2020

Bude vám v podzimní sezoně zdraví dobře sloužit? Tarotové karty vám prozradí, na co si dávat pozor!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Sedm mincí
ukazuje, že snažení a pečlivost se vám vyplatí a odměnou za to, že na sobě pracujete, vám bude pevné zdraví a dobrá kondice. Vaše tělo si vyžaduje pozornost, a to vy dobře víte, takže se mu budete náležitě věnovat a dbát na zdravý životní styl. Konec konců, letošní rok nám všem jasně ukázal, že je to opravdu potřeba, a toto ponaučení jste si vzali obzvláště k srdci. Ale nelze říct, že by to občas nebylo namáhavé a samozřejmě si to taky vyžaduje pevnou vůli a nějaké to odříkání. Zkrátka bez sebediscipliny to nejde, ale i vy jako netrpěliví Berani dokážete někdy překvapit sami sebe, s jakou výdrží to zvládnete. Stanovili jste si nějaké zásady, a musíte počítat s tím, že chvíli potrvá, než přinesou své ovoce. Klíčem k úspěchu je ovšem nepolevovat, nemusíte dělat věci zas příliš radikálně, ale důležité je vytrvat dlouhodobě.

Býk
Karta Spravedlnost
vám připomíná, že jak jste zaseli, tak taky sklidíte, a pokud jste svému tělu věnovali po celé léto náležitou péči, pak vás podzim nemůže ničím zaskočit. Ale na druhé straně drobné i větší prohřešky proti zdravé životosprávě si vyberou svou daň spíš dřív než později, s tím byste měli počítat. Ale ještě pořád není pozdě něco s tím udělat, a tak se podívejte na zoubek svému životnímu stylu, protože až se vás zima zeptá, co jste dělali v létě – znáte to! Spravedlnost je ovšem hodně pozitivní karta, protože říká, že všechno máte ve skutečnosti ve svých rukou a že to, co se vám děje můžete ovlivnit svým rozhodováním a způsobem života. Zdraví je přece otázkou dobré imunity, a na jejím budování můžete velmi snadno pracovat. Věřte tomu, že to má smysl a že se vám to vyplatí!

Blíženci
Karta Tři hole
vám přináší příznivé vyhlídky a dobrou kondici, která vám umožní pustit se směle do všech vašich plánů – na všechno budete mít dostatek sil! Je však potřeba, abyste kvůli upřímní sami k sobě a nenabrali si toho na sebe zas příliš. Sami totiž někde uvnitř víte, co doopravdy chcete dělat, a do čeho se pouštíte jen s pocitu, že byste asi měli. A vaše tělo vám bude spolehlivým kompasem, když si nebudete chtít přiznat, že už jste to přehnali, tak vám dá jasný signál, že toto ve skutečnosti nechcete a máte toho nechat. Jak? Přece prostřednictvím únavy a pocitu vyčerpanosti. Na druhé straně, na aktivity, které skutečně chcete, a jsou pro vás perspektivní, vám energie chybět nebude. Není tedy potřeba strachovat se o zdraví, spíš si uvědomit, že je to záležitost psychiky, a netlačit se do věcí, ve kterých se necítíte dobře.


Rak
Karta Eso pohárů
mluví o lásce a citech, a o tom, že budete konečně šťastní a spokojeni! Ptáte se, jak to souvisí se zdravím? Mnohem více, než si myslíte, protože právě díky tomu, že se konečně vyřeší vaše vztahové záležitosti a pocítíte kolem sebe lásku, se najednou dá do pohody i vaše tělo a budete mít o poznání více energie, a to i navzdory zkracujícím se podzimním dnům. Láska je zkrátka základem všeho! Jako Raci jste extrémně citliví na domácí pohodu, a pravděpodobně zjistíte, že právě nesoulad doma byl příčinou mnoha vašich potíží. Zkrátka psychika toho dokáže hodně ovlivnit. Teď se můžete těšit na příjemné období, kdy se budete cítit po všech stránkách skvěle, a to jak tělesně, tak i duševně. Pocítíte velkou vděčnost za to, co vám bude dopřáno, protože dobře víte, že to není samozřejmost.

Lev
Karta Osm mečů ukazuje, že vás trápí nějaké potíže, se kterými si nevíte rady. Chybí vám totiž informace, které by vás ujistily, jak na tom jste a co můžete udělat, abyste se cítili lépe. A co si budeme říkat, nedostatek informaci co se týče zdraví, to je vždy problém. Nejistota totiž umožňuje fantazií plný rozlet, a to ne zrovna tím nejpříjemnějším směrem. Než ovšem začnete podléhat černým hypochondrickým myšlenkám a lámat sami nad sebou hůl, zadržte ještě. Řešení a odpověď na vaše otázky jsou blíž, než si myslíte, jen vám je osud zatím ještě neukázal. Všechno má svůj smysl a již brzo se dočkáte. Pak vám padne kámen ze srdce, že je to lepší, než jste si mysleli. Váš problém se nakonec ukáže jako snadno řešitelný, a to, co ho teď dělá horším a znepříjemňuje vám život, je právě ten zbytečný strach a obavy.

Panna
Karta Král holí
vám přináší spoustu energie a síly, a to je skvělá zpráva. Po celý podzim se budete cítit v nejlepší kondici a všechno budete v pohodě zvládat, i když si toho na sebe občas naberete hodně. Přece jen byste si ovšem měli dávat pozor, ať taky trochu odpočíváte a dopřát si občas i trochu zpomalení a relaxu. Máte velké plány a budete mít štěstí, že vše tělo vám umožní naplno je realizovat, ale je potřeba si uvědomit, že to není samozřejmost. Nezapomínejte tedy na péči sami o sebe, a když vám bude vaše tělo dávat nenápadnými signály najevo, že toto už je přece jen trochu moc, naslouchejte mu. K odpočinku se sice budete muset docela i nutit, ale přinuťte se. Je lepší nejít do všeho zas úplně po hlavě, i když děláte věci, pro které jste zapáleni. Vaše tělo má však své limity, na které je potřeba pamatovat, i když se zrovna neozývá!


Váhy
Karta Deset mečů
vám naznačuje, že si nemáte dělat kvůli svému zdraví takové starosti, jaké si teď děláte. Až příliš totiž přemýšlíte nad různými černými scénáři, ale víte, jak to chodí – právě přemýšlením nad problémy si může člověk přesně tyto problémy snadno přivolat! Ano, letošní rok se nese ve znamení starostí o zdraví, a je dobře, že to berete vážně, ale nic se zas nesmí přehánět. Hlavně se snažte vyhýbat všem negativním a pesimistickým informacím, protože ty jen podněcují nejrůznější hypochondrické myšlenky, ať už se týkají čehokoliv. Dřív nebo později však musí ve vaší hlavě přijít bod zlomu, kdy si uvědomíte, že takhle to už zkrátka dál nejde. A bude to velmi osvobozující procitnutí. Jasně, zdravotní rizika jsou zde vždy, ale člověk nad tím nemůže zas donekonečna uvažovat, protože z toho by se jeden zbláznil!

Štír
Karta Dva poháry
vám slibuje krásné citové naplnění, které bude mít pozitivní dopady i na jiné oblasti vašeho života – zdraví nevyjímaje! Váš život bude bohatý na lásku, a tento krásný pocit má přímo léčivou sílu, na to se můžete spolehnout! Díky lásce najednou ustoupí potíže, které vás trápily, možná dokonce i delší dobu, a budete se cítit skvěle, plní energie a síly. Tak nějak mimochodem začnete zároveň i zdravěji žít, možná jste předtím utápěli svůj nedostatek lásky třeba v občasné skleničce nebo se utěšovali sladkostmi či měli rozhozený spánkový režim, teď už nic takového nebude potřeba a všechno se dá jako zázrakem do normálu. Že zatím vaše láska nepřišla? Nezapomínejte, že i vše vlastní tělo a duše si zaslouží, abyste je milovali, a pak se objeví i ta pravá osoba po vašem boku, s kým se budete cítit po všech stránkách skvěle!

Střelec
Karta Královna mincí
ukazuje, že vaše tělo si žádá komfort, péči a pohodlí. Občas to jako rozlétaní Střelci se spoustou koníčků máte sklon podceňovat, ale podzim vám připomene, že i kouzlo pohodlného domova má něco do sebe. Konečně si odpočinete a neberete nové síly, protože po svých letních aktivitách jste se přece jen docela unavili, už je potřeba trochu zklidnit tempo a dát si pohov. Královna vás vybízí věnovat více pozornosti zdravému životnímu stylu, začne vás mnohem více bavit zdravé vaření a péče o tělo, jako jsou třeba masáže, přírodní kosmetika nebo využití léčivých bylinek. O nově nabyté znalosti se rádi podělíte i se svým okolím, a bude vás bavit pečovat nejen sami o sebe, ale taky o zdraví a pohodu lidí, které máte rádi. Bude to pro vás možná trochu změna, ale o to více vás to bude bavit a naplňovat!


Kozoroh
Karta Síla
vám připomíná, že pevné zdraví si vyžaduje taky značnou dávku pevné vůle a sebediscipliny. Krotit své vášně je někdy pro vás docela oříšek, ale měli byste se k tomu přinutit, protože některé věci, které běžně děláte, zkrátka vašemu zdraví více škodí, než prospívají, a je potřeba to omezit. Sami dobře víte, kde máte rezervy a co byste měli udělat, ale když ono je tak zatraceně těžké nepodlehnout pokušení! Podzim je však právě tím správným časem, kdy můžete udělat to, co je ve vašich silách, abyste se cítili lépe a zdravěji. Zatočte tedy se svými zlozvyky, dejte sbohem nezdravému životnímu stylu, sladkostem, kouření, začnete cvičit – vždyť vy víte. Teď už to jen udělat – držíme vám palce! Když jednou začnete, bude to pak čím dál tím jednodušší, i když samozřejmě, pořád se budete muset trochu hlídat!

Vodnář
Karta Osm holí
ukazuje, že věci se budou vyvíjet rychle a pro vás velmi příznivě. Dlouho zaseklé problémy se konečně pohnou z místa. Možná jste dlouho nemohli sehnat toho správného doktora, léčitele, dostat se na důležité vyšetření nebo až teď získáte zásadní informace, které vám pomohou pochopit, kde je jádro vašeho problému. A budou to informace k nezaplacení! Věci se konečně pohnou kupředu a dostanete jedinečnou příležitost udělat pro své zdraví maximum. Všechno bude do sebe najednou krásně zapadat a zjistíte, že řešení je snadné a že je to ve vašich silách. Zkrátka, ať už vás trápí cokoliv, věřte tomu, že to zvládnete a že se všechno rychle vyvine směrem k lepšímu. Budete se cítit plní energie a nový optimismus vašemu zdraví ještě víc pomůže. I když podzimní dny by mohly svádět spíš k odpočinku a nicnedělání, u vás to bude přesně naopak!

Ryby
Karta Pět mečů prozrazuje, že byste si měli dát pozor na sklony k negativnímu myšlení – vašemu zdraví totiž neprospívá, když se neustále zabýváte nějakými černými myšlenkami a děláte si starosti coby kdyby. Je paradoxní, že i když se snažíte udělat pro své zdraví to nejlepší občas i na úkor toho, že se třeba vyvléknete z nějakých povinností, nepřinese to očekávaný efekt. Toho, po čem toužíte, naopak dosáhnete, když obavy pustíte z hlavy a nebudete se jimi vůbec zabývat. Takže místo malování strašáka nemoci a dělání všeho proto, abyste se mu vyhnuli, se raději naučte brát to s lehkostí a sportovně. Právě klidná mysl totiž nejvíce ze všeho prospívá imunitě a zajistí i vašemu tělu dobrou kondici. Takže nakonec zjistíte, že se není čeho obávat! A nakonec, když toto pochopíte, si víc než o sebe začnete dělat obavy o lidi kolem vás a o jejich zdraví!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.