Home - Články - Podzimní tarotový horoskop lásky 2023

Podzimní tarotový horoskop lásky 2023

vloženo 7. 9. 2023
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop lásky 2023

Čeká vás podzimní romantika? Budete si rozumět s partnerem? Potkáte konečně toho pravého? Tarotové karty vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Šest holí
vám slibuje výjimečné úspěchy u opačného pohlaví, milí Berani! Vaše obdivuhodná energie a optimistická nálada rychle připoutá pozornost nadějných protějšků! Pokud jste nezadaní, budete si moct vybírat, no a jestliže jste již zadaní, třeba si aspoň dopřejete nějaký ten nevinný flirt. Vždy je přece příjemné si připomenout, že jste ještě pořád přitažliví, ačkoliv vás doma čeká zákonitá polovička. Dařit se vám však bude i v dlouhodobých vztazích. Snadno vyřešíte každý problém, který by mohl mezi vámi nastat. A dokonce se překvapivě často dočkáte od partnera milých komplimentů! Nezadané Berany jistě zajímá, jestli najdou toho pravého či tu pravou. To však závisí do značné míry na vás! O příležitosti k seznámení nouzi mít nebudete, ale otázka je, jestli máte jasno v tom, jaké vlastnosti má mít ten, koho hledáte. Bude vás bavit poznávat nové lidi a díky tomu se vám to možná ještě více ujasní. Každopádně, možnosti zde budou a nebude jich málo!

Býk
Karta Eso pohárů
je pro lásku jedna z nejpříznivějších v celém tarotu! Takže, milí Býci, vy budete letos na podzim v lásce miláčky Štěstěny! Dařit se bude jak zadaným, tak i těm, kdo svoji lásku teprve hledáte. Pokud jste nezadaní, můžete se pomalu začít loučit se single životem, protože již brzy potkáte někoho, s kým vám to bude spolu skvěle ladit! Možná to dokonce bude i láska na první pohled! A pokud svoji polovičku již máte, můžete se těšit na velmi příjemný podzim plný harmonie a porozumění. Bude vám to spolu výborně klapat po všech stránkách a užijete si spolu báječné zážitky. Pokud byly mezi vámi nějaké partnerské neshody, můžete se těšit, že do konce podzimu se to všechno vyřeší a utřese. K tomu přispějí i společné zážitky a příjemně strávené chvíle. Takže vám, milí Býci, teď nejsou potřeba v lásce žádné rady, všechno půjde snadno a hladce! Snad jen, nezapomeňte si to pořádně užít a vychutnat, takové štěstí totiž člověk nemívá každý den!

Blíženci
Karta Královna mincí
vám slibuje domácí pohodu po boku milovaného člověka. Teď na podzim, milí Blíženci, ze všeho nejvíce oceníte klid a harmonii, když budete cítit od svého protějšku pocit opory a zázemí. To samé na oplátku poskytnete i vy jemu. A to bez ohledu na to, jestli jste spolu dlouho nebo teprve krátce, a jestli sdílíte společnou domácnost nebo nikoliv. Bude vás bavit pečovat o vašeho miláčka a rozmazlovat ho různými milými pozornostmi. Například že uvaříte jeho oblíbené jídlo nebo připravíte oblíbený sladký dezert. A nebojte se, ani vy nepřijdete zkrátka, bude to vzájemné a můžete se těšit na dokonalý partnerský soulad! Nezadaní Blíženci si budou hledat takový protějšek, s kterým byste si uměli představit společný život. To znamená i sdílet podobné představy o tom, kde a jak byste chtěli bydlet. Takový soulad v představách je totiž velmi důležitý, aby vám to klapalo, takže je dobré si o tom do nejdřív popovídat. Stojíte přece o vážný vztah, takže si to pohlídáte!


Rak
Karta Viselec
naznačuje, že tento podzim nebude na zajímavé události ve vašem milostném životě kdovíjak bohatý. Spíš naopak, věci zůstanou při starém i tam, kde byste opravdu již uvítali změnu. Třeba vás ubíjí samota, nebo partnerský stereotyp a nuda, případně věčné hádky o malichernostech. Teď však není vhodná doba věci řešit a snažit se cokoliv měnit, milí Raci! Pokud máte chuť být iniciativní, věnujte se raději svém vlastnímu osobnímu rozvoji a sami sobě, a nesnažte se tlačit protějšek do jakékoliv akce. To by se totiž setkalo akorát tak s nevolí. Všechno má svůj čas, takže i takové nudné a zaseklé období má svůj smysl. Třeba proto, abyste se více zaměřili sami na sebe a na své vlastní přání, potřeby a záliby. Nemusíte přece očekávat všechno od partnera, možná si mnohdy vystačíte i vy sami, nebo třeba můžete vyrazit ven ve společnosti přátel a otázky lásky na chvíli hodit za hlavu. Na všem špatném je něco dobrého, a to platí i nyní, tak využijte možnosti, které máte!

Lev
Karta Osm holí
se nese ve znamení rychlosti a dynamičnosti. A přesně takový teď bude váš milostný život, milí Lvi! Nuda vám rozhodně nehrozí, právě naopak! Nezadaní Lvi budou mí bohaté příležitosti k seznámení a patřičně si užijete flirtování a randění! Chvílemi možná ani nebudete vědět, komu dřív odepsat! Ale připravte se na to, že všechno bude mít rychlý spád a probíhat v závratném tempu. Někdy budete muset při sbližování raději šlápnout na brzdu, pokud to vůbec půjde! Nezapomeňte u všech těch vzrušujících zážitků na to, jak si vlastně představujete svého ideálního partnera a koho vlastně hledáte. To vám jistě pomůže ve správném rozhodování! A jak na tom budou zadaní Lvi? Ani vy se nemusíte obávat, že byste se s protějškem na podzim nudili! Právě naopak, dopřejete si spoustu krásných společných zážitků a vášně. Bavit vás budou i společné výlety a sport. A co je nejlepší, rychle a snadno vám půjde taky řešení problémů. Takže všechny partnerské neshody si bez potíží vysvětlíte!

Panna
Karta Poustevník
naznačuje, že v lásce byste si teď neměli dělat kdovíjaké naděje, milé Panny! Tarot vám připomíná, že člověk občas potřebuje strávit nějaký ten čas o samotě, aby se více ponořil do svého nitra a měl příležitost ujasnit si životní cíle a priority. Je to šance být skutečně sám sebou, a nikoliv se pořád přizpůsobovat, jak už to ve vztazích bývá. A co to pro vás tedy znamená? Pokud jste zadaní, zřejmě budete spolu z nějakého důvodu teď trávit méně času. Mohou to být třeba pracovní povinnosti, delší služební cesta nebo stáž, a podobně. Pokud jste měli partnerské problémy, možná bude stát za to dát si dočasně pauzu a dopřát si odloučení, díky tomu se vám mnoho věcí ujasní. A pokud jste nezadaní? Pak je to jasné, teď na podzim asi raději změnu nečekejte. Ale i svobodný život má přece své výhody, a není jich málo! Tak si to užívejte, věnujte se svým zálibám, dělejte, co vás baví a těšte se ze života sami za sebe. Až jednou budete mít partnera, třeba vám taková svoboda ještě bude i chybět!


Váhy
Karta Slunce
vám přináší do milostného života radost a slibuje moc příjemné zážitky! Je to jedna z nejkrásnějších karet tarotu, která věští, že se budete těšit ze života a užívat si ho plnými doušky! Pokud jste zadaní, znamená to, že si s partnerem budete výborně rozumět a budete naladěni na stejné vlně. Zkrátka bude vám to obdivuhodně klapat! Pokud máte mezi sebou nějaké neshody, uvědomíte si, že možná tyto věci nakonec nejsou zas tak důležité, přestanete to řešit a problémy se nakonec samy vytratí nebo vyřeší. Klíčem k úspěchu je bezstarostnost a optimistický pohled na život! Nezadané Váhy si budou užívat seznamování, flirtování a kamarádství s opačným pohlavím, které může přerůst i do něčeho víc. Nebudete se snažit za každou cenu jít do vážného vztahu, i když nakonec se to může povést, ale nebudete na to tlačit. A díky tomu si užijete krásný podzim plný romantických zážitků, radosti, milostného jiskření a dobré nálady! Takže se rozhodně máte na co těšit!

Štír
Karta Poslední soud
má možná trochu děsivý název, ale její poselství pro váš milostný život je rozhodně příznivé, milí Štíři. Prozrazuje totiž, že se konečně vyřeší některé staré záležitosti, a taky že se dovíte celou pravdu o věcech, ve kterých jste dlouhou dobu neměli jasno. To možná bude zpočátku překvapivé, třeba i šokující, ale když se nad tím pak zamyslíte, v podstatě jste to tušili. A když si nalijete čistého vína, můžete se mnohem snáz posunout ve vztahových záležitostech kupředu, ujasnit si co je potřeba a už se dál kvůli tomu netrápit. Takže vás čekají opravdu zajímavé podzimní měsíce. Pokud jste nezadaní, ve vašem přístupu k lásce a vztahům nastane nějaký zásadní obrat. Něco důležitého si totiž uvědomíte a pochopíte, díky čemuž se vám změní priority při hledání partnera. Takže to bude velmi důležitá doba i z hlediska vašeho osobnostního růstu. Klíčem ke všemu je poznání, porozumění souvislostem a nové informace o něčem, co bylo utajené.

Střelec
Karta Šest pohárů
vám přináší velmi příjemnou věštbu, milí Střelci, čeká vás láskyplný a harmonický podzim plný romantické atmosféry. S protějškem si budete skvěle rozumět a dopřejete si společně krásné a nezapomenutelné zážitky. Taky si trošku nostalgicky zavzpomínáte na časy, když jste se seznámili, a třeba si společně uděláte výlet na místa, kde máte hezké společné vzpomínky. K pevnosti vašeho vztahu přispějí i drobné dárečky a různé malé pozornosti, kterými budete dělat tomu druhému radost. A jak na tom budou nezadaní Střelci? Vy s můžete těšit na setkání se starou láskou, které vás velmi příjemně překvapí! Možná to mezi vámi bude pořád ještě jiskřit, ale i kdyby ne, určitě si alespoň hezky zavzpomínáte na to krásné, co jste kdysi společně prožili. A kdo ví, třeba bude váš milostný příběh ještě mít své pokračování! Každopádně bude pro vás tento podzim moc hezký a bohatý na příjemné chvilky a milé zážitky! Takže si ho určitě užijete!


Kozoroh
Karta Král mečů
ukazuje, že víte, co v lásce chcete, a to je dobře, milí Kozorozi! Navíc vám nebude chybět pevná vůle a sebejistota, které budete potřebovat k tomu, abyste si uměli ve vztahu stát za svým a říct si o to, co je pro vás důležité. Klíčem k úspěchu v lásce je otevřená a přímá komunikace, když si s partnerem jasně a bez okolků řeknete své priority a přání. Předejdete tak spoustě možných nedorozumění a pozdější nespokojenosti. Pustit se do takového rozhovoru však chce určitou dávku odvahy a nemusí to být vždy snadné, bez ohledu na to, jak dlouho nebo krátce svého partnera znáte. Ale když už se odhodláte a začnete, uvidíte, že to nakonec půjde snadno! Některé věci jste si možná dosud nechávali spíš pro sebe, a tak trochu doufali, že to váš protějšek přečte mezi řádky. Ale říct věci na rovinu je mnohem férovější a spousta záležitostí se tím urychlí. V tom, co chcete a co je pro vás důležité, máte jistě jasno, stačí to jen říct nahlas a jednoznačně!

Vodnář
Karta Osm mincí
vám připomíná, že na fungujícím vztahu je potřeba pracovat, milí Vodnáři. Jakkoliv dobře si s protějškem rozumíte, měli byste věnovat vašemu svazku systematickou pozornost a pečovat o něj. Možná se vaší nekonvenční duši příčí mluvit o budování vztahu, ale to přece neznamená, že se vytratí romantika a kouzlo, právě naopak. Stačí jen myslet na to, že někdy je potřeba investovat do vztahu energii a udělat pro partnera třeba něco, do čeho se vám zrovna v té chvíli příliš nechce, a nezapomenout si na váš vztah vyhradit nějaký ten čas. Pokud jste nezadaní, pak pro vás platí, že i na seznamování se vyplatí jít systematicky a trpělivě. Zkrátka vědět co chcete a pracovat na tom, abyste hledali právě takový typ partnera a vztahu. Nemusí to být hned láska na první pohled, možná se hlubší pouto vyvine na základě přátelství, nebo se postupně sblížíte třeba s někým z kolegů v práci. Důležité je dát vzniku nového vztahu čas a dát tomu druhému najevo, že se na vás může spolehnout.

Ryby
Karta Devět mečů
prozrazuje, že se v lásce kvůli něčemu hodně trápíte, milé Ryby. Je de nějaká záležitost, která vám dělá velké starosti a pořád na to musíte myslet. Možná vás to dokonce i budí ze spaní! Ale ať už se jedná o cokoliv, ve skutečnosti to není zdaleka tak černé, jak to ve vašich představách teď vypadá. Vaše komplikovaná situace v lásce se dá snadno vyřešit a možná by vám pomohlo si o tom s někým, komu věříte, promluvit, ať se vám uleví. A třeba vám dobré rady jiného člověka ukáží nový pohled na věc. Možná vás trápí osamělost, rozchod, partnerské hádky nebo třeba nevěra. Určitě to není nic, co by bylo vhodné brát na lehkou váhu, takže vaše starosti jsou oprávněné. Ale na druhé straně, donekonečna se tím užírat a živit černé myšlenky ničemu nepomůže. Je potřeba podívat se na situaci s chladnou hlavou a zkusit ji nějak vyřešit. A taky zpracovat emoce, které vás tíží na srdci. Uvidíte, že zdaleka není všem dnům konec a všechno bude nakonec dobré!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.