Home - Články - Páteční večer z pohledu ženy aneb hledání muže snů

Páteční večer z pohledu ženy aneb hledání muže snů

vloženo 23. 7. 2020
čas čtení: 5 minut

Páteční večer z pohledu ženy aneb hledání muže snů

Jaký je nejoblíbenější den z celého týdne? Jistě pátek. Končí pracovní povinnosti a začíná víkend. Pro svobodné ženy je páteční večer skvělou vyhlídkou pro seznamování. Jak navázat kontakt s přitažlivým mužem, upoutat jeho pozornost a poznat, že je to skutečně ten Pravý?

sdílet článek na facebooku

Netlačte na pilu

Seznamování představuje pro svobodné muže a ženy rozdílný pojem. Pánové prahnou po sexy kočičkách, které by je uspokojily spíše v posteli než jako rovnocenné partnerky, zatímco ženy vycházejí do společnosti s jasným faktem. Najít spřízněnou duši a potencionálního manžela v jednom. Najít toho Pravého není snadná věc. Jen čas ukáže, zda se k sobě partneři vážně hodí anebo žijí svazek plný kompromisů. Kdo z nás vlastně prožil pravou lásku bez chybičky?

Existuje vztah bez kompromisů?

Páteční večer ve dvaceti? Pohoda, vášeň, flirt a zástupy potenciálních partnerů, ze kterých lze bohatě vybírat. Ve třiceti? Zájem opadá. Jistěže třicátnice myslí na vdávání a založení rodiny, co je na tom špatného? Hledání pana Božského se tak stává mnohem složitější. Máte svá vyhraněná kritéria, která musí váš budoucí manžel splňovat? Neházejte hned flintu do žita a trvejte na nich. Toužíte po inteligentním vzdělaném muži, nekuřákovi, který hezky voní a slušně se obléká? Směle do toho!

Nikdy se nepřetvařujte!

Možná vám to na začátku seznamování pomůže, ale časem se vše ihned provalí a zbudou vám jen oči pro pláč. Zůstaňte sama sebou. Vkládáte do každého večírku, návštěvy divadla, kina anebo baru velké naděje na setkání s panem Dokonalým? Tak to je špatně. Častými nezdary ztrácíte své sebevědomí. Přeci nechcete, aby si na vás ukazovali prstem a říkali: „To je ta, co nemůže najít chlapa“! Položte si otázku, co od budoucího partnera vlastně chcete a seznamujte se i s muži, kteří mají odlišné názory a zájmy. Možná nenajdete manžela, ale výborného přítele do nepohody anebo úžasného milence.


Umíte se bavit ve společnosti?

Proč mají některé ženy mnohem více nápadníků a jiné se musejí spokojit s hrstkou adeptů na pana Skvělého?

► Narodila jste se ve znamení Blížence, Lva či Vodnáře? V tom případě vám seznamování nedělá žádný problém. Umíte se namalovat, obléci a víte, jak upoutat každého muže.
► Ženy narozené ve znamení Kozoroha, Býka anebo Raka si potrpí na inteligentní muže a při seznamování mají vysoké nároky.
► Dámy zrozené ve Střelci, Panně, Vahách a Rybách jsou velmi přitažlivé, avšak ne příliš společenské a průbojné. Drží se spíše zpátky.
► Čiří z vás temperament, touha se zamilovat a být dobývány? To jste jistě narozené v Beranu anebo Štíru!

Co podniknete příští páteční večer?

Což takhle zůstat v pátek večer někdy sama doma? Relaxujte u knihy, televize anebo prostě běžte dříve spát. Ráno brzy vstaňte, vyrazte běhat a zajděte si na snídani do útulné kavárny. Možná právě tam čeká pan Kouzelný, kterého jste marně hledala.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.