Home - Články - Páteční večer z pohledu ženy aneb hledání muže snů

Páteční večer z pohledu ženy aneb hledání muže snů

vloženo 23. 7. 2020
čas čtení: 5 minut

Páteční večer z pohledu ženy aneb hledání muže snů

Jaký je nejoblíbenější den z celého týdne? Jistě pátek. Končí pracovní povinnosti a začíná víkend. Pro svobodné ženy je páteční večer skvělou vyhlídkou pro seznamování. Jak navázat kontakt s přitažlivým mužem, upoutat jeho pozornost a poznat, že je to skutečně ten Pravý?

sdílet článek na facebooku

Netlačte na pilu

Seznamování představuje pro svobodné muže a ženy rozdílný pojem. Pánové prahnou po sexy kočičkách, které by je uspokojily spíše v posteli než jako rovnocenné partnerky, zatímco ženy vycházejí do společnosti s jasným faktem. Najít spřízněnou duši a potencionálního manžela v jednom. Najít toho Pravého není snadná věc. Jen čas ukáže, zda se k sobě partneři vážně hodí anebo žijí svazek plný kompromisů. Kdo z nás vlastně prožil pravou lásku bez chybičky?

Existuje vztah bez kompromisů?

Páteční večer ve dvaceti? Pohoda, vášeň, flirt a zástupy potenciálních partnerů, ze kterých lze bohatě vybírat. Ve třiceti? Zájem opadá. Jistěže třicátnice myslí na vdávání a založení rodiny, co je na tom špatného? Hledání pana Božského se tak stává mnohem složitější. Máte svá vyhraněná kritéria, která musí váš budoucí manžel splňovat? Neházejte hned flintu do žita a trvejte na nich. Toužíte po inteligentním vzdělaném muži, nekuřákovi, který hezky voní a slušně se obléká? Směle do toho!

Nikdy se nepřetvařujte!

Možná vám to na začátku seznamování pomůže, ale časem se vše ihned provalí a zbudou vám jen oči pro pláč. Zůstaňte sama sebou. Vkládáte do každého večírku, návštěvy divadla, kina anebo baru velké naděje na setkání s panem Dokonalým? Tak to je špatně. Častými nezdary ztrácíte své sebevědomí. Přeci nechcete, aby si na vás ukazovali prstem a říkali: „To je ta, co nemůže najít chlapa“! Položte si otázku, co od budoucího partnera vlastně chcete a seznamujte se i s muži, kteří mají odlišné názory a zájmy. Možná nenajdete manžela, ale výborného přítele do nepohody anebo úžasného milence.


Umíte se bavit ve společnosti?

Proč mají některé ženy mnohem více nápadníků a jiné se musejí spokojit s hrstkou adeptů na pana Skvělého?

► Narodila jste se ve znamení Blížence, Lva či Vodnáře? V tom případě vám seznamování nedělá žádný problém. Umíte se namalovat, obléci a víte, jak upoutat každého muže.
► Ženy narozené ve znamení Kozoroha, Býka anebo Raka si potrpí na inteligentní muže a při seznamování mají vysoké nároky.
► Dámy zrozené ve Střelci, Panně, Vahách a Rybách jsou velmi přitažlivé, avšak ne příliš společenské a průbojné. Drží se spíše zpátky.
► Čiří z vás temperament, touha se zamilovat a být dobývány? To jste jistě narozené v Beranu anebo Štíru!

Co podniknete příští páteční večer?

Což takhle zůstat v pátek večer někdy sama doma? Relaxujte u knihy, televize anebo prostě běžte dříve spát. Ráno brzy vstaňte, vyrazte běhat a zajděte si na snídani do útulné kavárny. Možná právě tam čeká pan Kouzelný, kterého jste marně hledala.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.