Home - Články - Osvědčené rady bab kořenářek. A podzimní deprese nemají šanci

Osvědčené rady bab kořenářek. A podzimní deprese nemají šanci

vloženo 13. 9. 2018
čas čtení: 4 minuty

Osvědčené rady bab kořenářek. A podzimní deprese nemají šanci

Podzim je období, kdy mnoho lidí upadá do deprese. Pozitivní energií nabité léto pomalu končí a přichází utlumující zima. Přes barevnou rozmanitost, která se v přírodě na podzim vyskytuje, lidem klesá fyzická energie a pozitivní nálada. Je to zapříčiněno tím, že ubývá denního světla a rána, kdy se člověk psychicky připravuje na následující den, jsou mlhavá a ospalá. Ale není třeba si zoufat. Léty osvědčené rady babek kořenářek vás dostanou z podzimních nostalgií a depresí.

sdílet článek na facebooku

Udělejte si čas na svoje blízké a kamarády

Ačkoliv je podzim dobou, kdy se většina z nás podvědomě loučí s létem, není třeba upadat do nepříjemných pocitů. Podzim je totiž dobou vinobraní a sklizně. Dobou, kdy se lidé setkávají a užívají si plody své celoroční práce. Proto se nezavírejte doma. Naopak, vyrazte se svými přáteli na skleničku dobrého vína nebo šípkového čaje do čajovny.

Vykouzlete si podzimní pohodu u vás doma

Na podzim nejvíce negativně na člověka působí úbytek denního světla. To má za následek i horší soustředění a pocit špatné nálady. Přirozeným světlem je ale i oheň. Pokud cítíte, že na vás negativně působí podzimní zachmuřenost, neváhejte a zapalte si u vás doma dostatek svíček. Ještě lépe uděláte, když to budou aromatické svíčky s příjemnou vůní, která vám připomene, že i podzim může mít své kouzlo. Příznivě vám naladí psychickou náladu, a navíc vám příjemně provoní celý dům.



Když udeří podzimní depka, sáhněte po pradávné zbrani

Podzimní depka, neboli špatná nálada z chmurného podzimního počasí, vám může negativně znepříjemnit celé podzimní období. Proto si udělejte radost, kdykoliv máte pocit, že na vás padá podzimní mlha. Můžete si taky váš domov podzimně vydekorovat a obklopit se pestrými podzimními barvami. Pokud ani to nepomáhá, sáhněte po zázvorovém čaji. Ten nejen že příznivě působí na vaší psychiku, ale navíc je skvělou prevencí i proti nachlazení. Pokud zázvoru dvakrát neholdujete, sáhněte po čajích z guarany, maté nebo ženšenu.

Návštěva z druhého břehu

Na podzim jsou si duše živých a zemřelých nejblíže. Právě na podzim slavíme řadu svátků, kdy vzpomínáme na ty, kteří odešli. Jenže chybně si tyto svátky vykládáme, jako smutné. Dušičky rozhodně nejsou svátky určeny ke smutnění, ale k milé vzpomínce na ty, kterým se navršil jejich osud. Vzpomeňte na ně s láskou, a ne se slzami smutku v očích. Na hřbitově se zdržte co nejkratší čas, protože hroby zahalené mlhou často vyvolávají smutné myšlenky. Raději si na své blízké zavzpomínejte ve svém útulném domově, třeba nad rodinným albem a se sklenou dobrého červeného vína.

|<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.