Home - Články - Novoluní v Raku – nebuďme urážliví!

Novoluní v Raku – nebuďme urážliví!

vloženo 8. 7. 2021
čas čtení: 5 minut

Novoluní v Raku – nebuďme urážliví!

Nov nastane zítra, 10. července ve 3:16, tedy v čase, kdy většina z nás hluboce spí. Možná si povšimnete sami na sobě, že jste uléhali klidní a v dobré náladě a budíte se podráždění. Na vašich blízkých vám kdeco vadí a jste ochotni o tom vést debaty. Tak tudy ne, vážení. Co s tím můžeme udělat?

sdílet článek na facebooku

Narostou nám klepítka

Rak je velice citlivé znamení, jehož kvalita života se odvíjí přímo od kvality rodinných vztahů, které má s nejbližšími. Šťastný Rak uprostřed dobrých vztahů je hodný Rak, který by se pro všechny blízké rozkrájel. Ovšem jeho citlivost může být dvojsečná. Mohou být vlivy, které s reálnými vztahy nesouvisejí, například něčí zdravotní stav, „nenaladěnost“ z práce nebo dokonce kosmické vlivy – a citlivý Rak si to může vyložit jako nepochopení, nedostatek lásky nebo nedocenění své osoby. Proč tolik píšeme o Racích? Protože v den tohoto novoluní budeme tak trochu Raky my všichni. Pod vlivem Novu v Raku se mohou dostavit račí pocity, a to právě nespokojenosti, nedostatku opory a nedocenění nejbližšími. Všem nám narostou pomyslná větší či menší klepítka, kterými se můžeme navzájem štípnout a zranit. A to nechceme.


Otočme to do plusu

Vyzkoušejme si raději, jak být hodným Ráčkem v tento den. Znamená to jednoduchou věc: přistupujme k tomuto datu vědomě. Víme, že tato černá Luna nás všechny trochu indisponuje. Řekněme svým blízkým již den předem, že se dají očekávat nepříznivé vlivy a že je dobré s tím počítat a nenechat se strhnout do konfliktu. Od rána si dělejme navzájem radost. Promyšlená a estetická snídaně, ať má každý, co má rád. Kytička na stole situaci prozáří. Pohlazení a pusinka mezi dveřmi Vykoná více užitku než mnoho slov. Až se večer doma sejdete, nezapomeňte na příjemnou nenáročnou zábavu v podobě romantické komedie a nějakou tu něhu, případně společnou koupel či vzájemnou masáž. Zklidní Vás vůně meduňky či máty, takže si udělejte čaj nebo použijte aromalampu. Právě něha, klid a mírnost mohou přinést pozitivní račí prožívání hlubokého spojení s nejbližším člověkem.

Dýchejme zhluboka

Tato Luna bude záludná, a tak, v případě, že bychom situaci kolektivně nezvládli, hrozí rozchody, hádky nebo odchody ze zaměstnání. To nemáme zapotřebí. Nechte tedy situaci „ustát“, dýchejte zhluboka a řešení problému ponechte na pozdější dny. Nic vám neuteče, naopak. Budeme mít čas se zklidnit a nenaděláte škodu.


Na co pozor

Zdravotně můžeme také pocítit jistý diskomfort. Bolesti břicha, zažívací potíže, pálení žáhy, případně u žen problémy s dělohou a dámským ústrojím vůbec. Tak tedy – šetřete se, buďte něžní k sobě i k druhým, neplánujte na tento den nic náročného a snažte se jej prožít co nejklidněji. Meditace nad klidnou hladinou vám může přinést hluboké pocity uspokojení a vděčnosti za život, který máte.

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.