Home - Články - Novoluní v Býku odhalí, kde strádáte! Vyřešte lásku, finance i majetek

Novoluní v Býku odhalí, kde strádáte! Vyřešte lásku, finance i majetek

vloženo 21. 4. 2017
čas čtení: 4 minuty

Novoluní v Býku odhalí, kde strádáte! Vyřešte lásku, finance i majetek

Ve středu 26. dubna ve 14:16 nastává novoluní ve znamení Býka. Jeho energie vám významně pomohou si uvědomit, které oblasti vašeho života nefungují tak, jak mají. Díky tomu zasáhnete ráznou rukou na cestě k vašemu štěstí!
sdílet článek na facebooku

Býkovi vládne element Země. Táhne nás proto k materiálnímu světu, k radostem života a všemu, co nám činí světská potěšení. V tomto období se zvýší vaše potřeba cítit jistoty a bezpečí. Připravte se, že budete mnohem hůře snášet změny. Je však ideální chvíle na průzkum svého života!

Novoluní = ČAS NA ZMĚNU

Nov je období ideální pro vše nové. Znovu začíná měsíční cyklus a vše v nás i okolo nás prochází restartem. Uvažujete o změně práce nebo chcete rozjet nový projekt? Nevyhovuje vám současný vztah nebo jste už dlouho sami a přemýšlíte o seznamce? Chystáte se prodat majetek, začít novou spolupráci nebo investovat? Právě teď je čas zhmotnit do fyzické podoby všechny vaše nápady, na kterých jste dodnes pracovali!



Odhalte příčiny svého smutku = BUĎTE ŠŤASTNI

Strádání v jakékoli oblasti života brání každému v opravdovém štěstí. A právě teď vám vesmírné energie býčího novoluní pomohou odhalit a odstranit příčiny vašeho strádání. Vždy existuje řešení. Vždy existuje milion různých řešení, která si váš mozek ani nedovede představit. Jednoduše proto, že omezení existují pouze v naší hlavě.

NÁVOD: Pohodlně se usaďte, zavřete oči a promyslete důkladně každou oblast vašeho života. Co by se muselo stát, abyste byli opravdu šťastni? Položte si tuto otázku jak v lásce, ve financích, v práci, tak ve vaší budoucnosti. Pak otevřete oči a každý bod si pečlivě zapište na papír. Tak! Toto jsou vaše skutečná niterná přání! Papír si uchovejte na pro vás důležitém místě a dejte si jasný záměr, že každého bodu na svém papíře brzy dosáhnete. Jděte za svým cílem bod po bodu bez jakýchkoli pochybností, i kdybyste měli kompletně změnit svůj život. Tak dosáhnete ideálního štěstí!



Pomoc profesionálů

Chcete vědět, kdy se vaše přání vyplní a co je nutné udělat, aby se vám splnila? Profesionální astroložka a kartářka Rachel odpoví díky své 20leté praxi okamžitě na každou vaši otázku. Neváhejte se na ni obrátit s každým trápením, se kterým si nevíte rady. Zná vaši budoucnost.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.