Home - Články - Neztrácejte na podzim sexuální apetit! Přírodní afrodiziaka pro vás a partnera!

Neztrácejte na podzim sexuální apetit! Přírodní afrodiziaka pro vás a partnera!

vloženo 3. 11. 2023
čas čtení: 4 minuty

Neztrácejte na podzim sexuální apetit! Přírodní afrodiziaka pro vás a partnera!

Podzimní počasí nepůsobí pouze na náš psychický stav, ale i sexuální apetit. Jak k sobě v době ranních mlh a nízkých teplot zase naklonit bohyni lásky a rozdmýchat plamen vášně? Nemusíte hned navštívit speciální obchod s erotickými pomůckami. Úplně vám postačí navštívit nejbližší market.

sdílet článek na facebooku

Ovoce a zelenina nejen pro vaše pevné zdraví, ale i lepší milování!

Nedostatek vitamínů může velice nepříjemně ovlivnit naše zdraví, ale taky chuť na milování. Už od nepaměti je za jedno z nejvýznamnějších afrodiziak považováno rajské jablíčko, vždyť už jeho název napovídá, že se jedná o plodinu, která otevírá cestu k rajské rozkoši. Ne nadarmo se mu říká jablko lásky. Podobně účinný je i banán, který už jen svým tvarem připomíná mužský sexuální orgán, a tak navozuje příjemné sexuální představy. Významným afrodiziakem jsou i datle nebo granátová jablka, která navíc mají i vysoký obsah cukru, takže dodávají tolik potřebnou energii.


Sex je kořením života a koření vám vrátí do života sex

Váš vášnivý večer vám může zařídit i aromatické koření, myslete na to při vaření. Nejlépe působí zázvor, kajenský pepř a skořice, protože dokáží člověka zahřát a zlepšují prokrvování orgánů. Ale pomoci vám může i vanilka, kardamom, rozmarýn a bazalka. Ty mají totiž dokonalé antistresové účinky a navozují relaxační náladu, která může přerůst až v romantické koketování.

Nepodceňujte sílu vůně ani při sexuálním vábení

Víte, že sexuální chtíč můžete navodit už jen pouhopouhou vůní, proto nepodceňujte výběr vhodných aromatických svíček, masážních olejů nebo parfému. Za symbol vůně lásky se odjakživa považovala růže. Její smyslná vůně totiž dokáže navodit tu správnou milostnou atmosféru a evokuje romantické představy a touhy, ale i orchidej nebo šeřík dokáží s miláčkem divy, zvláště, když se spojí s rafinovanou a dráždivou vůní pižma můžete skoro s jistotou počítat s tím, že vás čeká dlouhá a vzrušující noc.

|<< < 655 | 656 | 657 | 658 | 659 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.