Home - Články - Mírnost: karta uvážlivých slov i činů

Mírnost: karta uvážlivých slov i činů

vloženo 11. 2. 2018
čas čtení: 3 minuty

Mírnost: karta uvážlivých slov i činů

Karta Mírnost nebo také Umírněnost, jak se v některých sadách tarotu nazývá, je velmi sympatická a uklidňující. Mírně se tvářící anděl na i pozorně a pomalu přelévá vodu z jednoho poháru do druhého. Příroda v pozadí je krásná, zapadající slunce nám svítí na cestu, abychom nebloudili. Anděl, který nám radí z této karty, stojí jednou nohou pevně na matce zemi, je ukotven v reálném světě, druhou ve vodě, která značí city. Mohutná křídla anděla nás chrání.

sdílet článek na facebooku

Mírnost ve vztahu

Zajisté neznamená, že byste měli milovat jen mírně. Nejspíše znamená, že máte výbušné erupce vášně již za sebou a nezastírají vám oči, můžete proto vidět svůj vztah, jaký skutečně je. Hledíte na svůj milovaný protějšek s mírností, která má v sobě silný a klidný proud lásky, nikoli vlnobití. Vztah je stabilní, a pokud máte rádi svého partnera i s jeho chybami a on vás, znamená to jen to nejlepší: je to láska a může klidně po zralé úvaze dospět i k svatbě či společnému domovu a rodině.

Mírnost v řešení problémů

Pokud vás čeká důležité rozhodnutí, zkuste jako anděl na kartě pomalu přelévat vodu z poháru do poháru a zpět, aniž byste ukápli kapičku. Přitom můžete přemýšlet. I kdybyste se však o to nesnažili, pokud se budete soustředit na vše, co děláte, a budete tomu věnovat plnou pozornost, uzraje ve vás rozhodnutí, které bude moudré a vyplatí se vám. Nedělejte věci zbrkle, nespoléhejte na náhodu ani na osud. Ptejte se svého rozumu i srdce, dejte si načas, a až přijde moudré a pravé rozhodnutí, jasně to pocítíte.



Osobní růst a růst ve dvou

Karta Mírnost znamená v alchymistické rovině spojení protikladů. Proto byste měli dospět do fáze, kdy ženský a mužský princip přestanou bojovat, ale propojí se ve vyvážený celek, kdy se protipóly doplňují a kooperují spolu. Intuitivně se dá říci, že se navzájem oceňují a mají ze sebe radost. Máte tedy příležitost zjemnit své vnitřní boje v jedinou harmonickou píseň, například sladit svou citlivost a bojovnost v jedinou cílevědomost, která půjde za dobrým cílem se stabilní energií. Je čas přestat bojovat sami v sobě i s druhými a využít různé tóny pro jeden akord.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.