Home - Články - Týdenní čínský horoskop 12.2. - 18.2.2018

Týdenní čínský horoskop 12.2. - 18.2.2018

vloženo 9. 2. 2018
čas čtení: 5 minut

Týdenní čínský horoskop 12.2. - 18.2.2018

Blíží se začátek čínského nového roku! Stane se tak 16. února. Jste připraveni na nové zážitky, nové výzvy a velké změny ve vašem životě? Teď přichází ta správná doba! Pokud se vám nevydařil vstup do roku 2018, máte nyní jedinečnou šanci na druhý začátek. Nový týden bude patřit jenom vám!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v tomto týdnu vás mohou překvapit tikající biologické hodiny! Druhá polovina února rozhýbe všechny podstatné záležitosti, které ve vašem životě zamrzly. Díky vrozenému smyslu pro disciplínu a odpovědnost jsou pro vás nové výzvy... VÍCE ZDE!.

Buvol

Uplynulé týdny a měsíce konečně přináší Buvolům zaslouženou odměnu. Vy, co jste se nebáli práce, se můžete těšit na finanční přilepšení i kariérní růst. Profesnímu životu překvapivě prospěje lidský přístup, který se v současném světě už příliš... VÍCE ZDE!

Tygr
Další únorový týden přináší báječné zprávy pro Tygry, kteří se ocitli v nepříjemné šlamastyce. Vesmír pracuje ve váš prospěch a urovnává spory ve všech rovinách. Soudní pře, hádky ve vztahu i neutěšená pracovní atmosféra se chýlí ke... VÍCE ZDE!

Zajíc
Zajíci momentálně žijí tajemstvím, které je pálí na jazyku. Pokud už se musíte opravdu někomu svěřit, dobře si to rozmyslete. Zpovědní vrba by totiž nemusela reagovat podle vašich představ. Zda jste udělali dobře, když jste si pustili... VÍCE ZDE!



Drak

Dračí rozlet pokračuje i ve druhé polovině měsíce. Hvězdy připravily pestrý program plný zajímavých výzev. Dejte prostor své fantazii a oprostěte se od konformity. Právě to je zaručená cesta ke štěstí v lásce, rodinném i pracovním... VÍCE ZDE!

Had
Milí Hadi, nejraději byste utekli od všech povinností a věnovali se jen tomu, co vás skutečně těší. Kolem se děje tolik zajímavého a byla by škoda promeškat společenské i sportovní události, které vás k sobě volají. A co víc, na těchto akcích... VÍCE ZDE!

Kůň

Klíč ke spokojenosti musí zrozenci Koně hledat ve svém nitru. Druhá polovina měsíce začne poněkud hekticky, což se vám nehodí do programu. Zklidněte se, vyrazte sami na procházku, ponořte se do knih nebo poslechu oblíbené hudby. Dost možná přijdete na nový... VÍCE ZDE!

Koza
V nadcházejícím týdnu dokážete život trknout pořádně kupředu. Nově získané sebevědomí uplatníte zejména na milostném poli. Nezadaní se nebudou limitovat jediným objevem, ale vychutnávají si jedno dobrodružství za druhým. Jen dejte... VÍCE ZDE!



Opice
Důležitým prvkem tohoto týdne je zdraví. Opice jsou od přírody předurčené k tomu, aby brali život s nadhledem a všechno kolem sebe zlehčovaly. Jakmile jde o zdravotní stránku, žerty odsuňte stranou. Blízcí moc dobře poznají, že je s vámi něco... VÍCE ZDE!

Kohout
Kohouti načechrají hřebínek a vyrazí vstříc úspěšnému týdnu. Přímo z vesmíru k vám proudí pozitivní energie, která vás prostoupí od hlavy k patě. Hvězdy slibují nezapomenutelné chvíle v zaměstnání i soukromí. Těšit se můžete především na... VÍCE ZDE!

Pes
Schyluje se k velkým změnám, které přestaví stereotypní život Psů od základů. Může se jednat o svatbu, stěhování nebo nástup do nové profese. Ani jednoho se nemusíte obávat. Druhá polovina února je pro takové starty jako stvořená, takže... VÍCE ZDE!

Vepř
Klíčovým tématem tohoto týdne jsou vztahy. Vepřům je do vínku dána jemná nátura, proto všechny spory nesou hůř než ostatní znamení zvěrokruhu. Aktuální milostnou nepřízeň vidíte černýma očima a chystáte se k unáhleným krokům. Dopřejte si větší... VÍCE ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.