Home - Články - Měsíční horoskop lásky na ZÁŘÍ 2021

Měsíční horoskop lásky na ZÁŘÍ 2021

vloženo 30. 8. 2021
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky na ZÁŘÍ 2021

Co vám hvězdy v září v lásce přisoudily? Potkáte prince na bílém koni, nebo zjistíte, že vás váš milovaný klame. Čekají vás podzimní harmonické dny po boku člověka, který vám bude více než sympatický nebo budete muset ustát četné hádky? Přečtěte si, co vás v oblasti lásky tento měsíc čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pokuste se vášnivé chvíle, které mezi vámi vznikají při diskusích, přetavit v erotiku. Postelové radovánky jsou méně nebezpečné než hádky. Při nich vás mrzí slova vyslovená s horkou hlavou. Sice se říká, že co se škádlívá, to se rádo mívá, ale z rozepří jste oba unavení. Ve druhé půli září hledejte způsob, jak vrátit do soužití romantiku. Co takhle podzimní víkend jen pro dva? Změna klimatu vám jedině prospěje a bez dětí budete mít dost prostoru užít si sex bez nutnosti brát na někoho ohledy.

Býk
Nezadaným Býkům otevírá podzim cestu za štěstím v lásce! Do 14. září se k vám vydávají zástupy nápadníků, z nichž si určitě vyberete toho ideálního. Randíte a baví vás poznávat různé typy protějšků. Zato ve vztahu je atmosféra napjatá. Miláčkovo chování vás štve, ale snaha o nalezení rozumné řeči nikam nepovede. Není divu, že na intimnosti nemáte ani pomyšlení. A když vás přece jenom přepadne fyzická touha, obejdete se i bez drahé polovičky. Říkáte si, že se aspoň chytí za nos a odprosí vás.

Blíženci
Sexappeal Blíženců je na vzestupu. Sami se cítíte nesmírně atraktivní a umíte se náležitě nakrucovat, abyste na opačné pohlaví udělali nejlepší dojem. Ve společnosti se pohybujete sebejistě a nemáte problém oslovit neznámé tváře. Jedná se však o povrchní vztahy, které vás nebudou bavit moc dlouho. A proto se během jednoho měsíce ve vaší ložnici vystřídá hned několik amantů. Dokonce i zadaní flirtují, jako by se nic nedělo. Špetka žárlivosti vztahu neuškodí, ale ve hře je tentokrát daleko víc!


Rak
Potkáte zajímavého člověka, ke kterému vás to silně přitahuje. Postupem času ale zjišťujete, že to není pravé ořechové. Potřebujete totiž partnera, který umí vyjádřit své city a dávat je láskyplně najevo. Možná jen potřebuje čas, aby se projevil. Buďte trpěliví! Druhá polovina měsíce ukazuje menší přeháňky, z nichž si nemusíte dělat těžkou hlavu. Po výměně názorů se vyčistí ovzduší a bude šance na usmiřování. Rázem bude v posteli více vášně. Tasíte drápky a umíte i kousnout do správných míst.

Lev
Na začátku měsíce vsadíte v lásce na špatného koně. I když máte ve společnosti velký ohlas, vyberete si člověka, který ze slibně se rozvíjející známosti vycouvá. Nesmutněte dlouho, protože září nekončí a objevuje se nejedna příležitost k randění. Proberte v sobě krále zvířat a načechrejte svou hřívu. Od 15. si chcete zase užívat a život single vám vyhovuje. Nápadníci vám padají k nohám a mnohým ani nevadí, že na prstě nosíte snubní prstýnek. Zadaní ale dávají v sázku budoucnost svého vztahu!

Panna
Milé Panny, na začátku měsíce se snažte krotit v sobě žárlivost, která nenápadně narůstá. Protějškovo chování vás znervózňuje a místo otevřené komunikace raději míříte k jeho telefonu nebo do emailové schránky. Jestliže vám schází společně strávený čas, vymyslete program na víkend bez potomků. Chuť na drahou polovičku vás přepadne na nezvyklých místech a Venuše radí, abyste se tomu nebránili! Singles se nejdříve nechtějí vázat, ale kolem 10. potkáte člověka, který si vás omotá kolem prstu.


Váhy
Devátý měsíc roku je pro zrozence Vah symbolem štěstí v lásce. Jste nesmírně galantní a laskaví, opačné pohlaví je z vás unešené. Hlavně druhá polovina září překypuje dobrou náladou i sebejistotou. Ve společnosti záříte a seznamujete se s atraktivními protějšky, které chcete poznávat blíž a blíž. Jen pozor na upřímnost, kterou se můžete někomu strefit do Achillovy paty. To platí i pro zadané, kteří si před partnerem neberou servítky. Trocha lichotek by manželství jedině prospěla. Rozmazlujte se.

Štír
Společenská nálada Štírů s každým zářijovým dnem narůstá. Chcete se bavit a poznávat nové tváře. Neděláte si těžkou hlavu s tím, co přijde zítra. Umíte žít přítomným okamžikem. To platí i pro intimní chvilky, které jsou v zářijovém programu častější. Oprostíte se od starostí a vnímáte, co se odehrává s vaším tělem. Následujte hlas svého srdce a nestyďte se experimentovat. Díky Venuši můžete zažít nezapomenutelné okamžiky. I po mnoha letech vás sex s drahou polovičkou zase baví. Jen tak dál!

Střelec
Nová známost se ukazuje v jiném světle. Hledají jste dobrodružně založenou osobnost, ale v září se místo adrenalinu spíš nudíte. Cítíte se jako v dlouholetém manželství a svou nespokojenost rozhodně neskrýváte. Vrcholem všeho bude, když se erotické hrátky omezují na pár dní v týdnu. Pro ostré slovo nejdete daleko a ve vzduchu visí rozchod. Tato myšlenka se vám hodně zamlouvá, protože závazky jsou v září něčím, co nevyhledáváte. Singles flirtují jako o závod a užívají si neexistující hranice.


Kozoroh
Milí Kozorozi, Venuše si s vámi zahrává a rozhodně vám nedá nic zadarmo. Její škádlení je příjemné, i když vám leckdy nadzvedne mandle. Je možné, že se zkraje měsíce zblázníte do protějšku, který je už zadaný. Milostný trojúhelník rozehrávejte jen v rovině fantazie, užijete si spoustu hříšných snů. Od 14. se pak objevuje šanci na perspektivní lásku! Věřte, že podzim přinese ještě velice romantické zážitky. Poslední dekáda je ideální pro dokonalý relax. Co takhle ujet s miláčkem někam k moři?

Vodnář
Menší komplikace na milostném poli jsou jedině ku prospěchu věci. Jak se říká, všechno zlé je k něčemu dobré. Uvědomíte si, jak moc jste pro sebe důležití a v čerstvých vztazích nastavíte hranice toho, co je pro vás přijatelné. Určitě se nehodláte zahazovat s protějškem, který si všímá víc svých kamarádů nebo koníčků. Druhá polovina září je plná sladkého usmiřování. Kromě romantických dárečků si dopřejte i trochu erotického rozmazlování. Miláček vám bude zobat z ruky. Naznačte mu, o čem sníte.

Ryby
Mnoho párů dojde do bodu, kdy si už společnou budoucnost nedokážou představit. Vzájemná přitažlivost je tatam a ani v ostatních rovinách vás nic nespojuje. Rozchod neberete jako tragédii a Venuše toto nastavení podporuje. Ještě během září nabízí několik sympatických nápadníků, díky nimž se smutek úplně rozpustí. Tentokrát nepočítejte s rychlým sledem událostí. Na intimnosti si budete muset chvíli počkat. Máte tu čest s citlivým človíčkem, tak ho nevylekejte. Aspoň ve vás vygraduje vzrušení.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.