Home - Články - Měsíční horoskop lásky na ŘÍJEN 2020

Měsíční horoskop lásky na ŘÍJEN 2020

vloženo 30. 9. 2020
čas čtení: 3 minuty

Měsíční horoskop lásky na ŘÍJEN 2020

S novým měsícem pro mnohé nezadané něco nového začíná. Hvězdy tentokrát opravdu přejí novým seznámením. Pokud budete pasivně čekat, až se všechno samo změní, tak se nikdy nedočkáte. Cestu máte umetenou, tak na co čekáte? JDĚTE DO TOHO PO HLAVĚ!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, v říjnu neuškodí trochu ubrat plyn. Ve vztahu dopřejte miláčkovi vlastní program a nehlídejte ho na každém kroku, jinak skutečně začne jednat za vašimi zády. V intimním životě s vámi nestačí udržet tempo, zkuste místo kvantity zapracovat na kvalitě. A jak to bude v desátém měsíci roku s těmi, kteří osudového partnera teprve hledají? Při randění kroťte specifický smysl pro humor. Nevhodně zvolená slova by mohla vašeho amanta vylekat. Ne každý je na první schůzce tak otevřený jako vy.

Býk
Afrodité je s Býky jedna ruka, takže říjen vypadá z pohledu lásky a erotiky víc než slibně. Nezadaní potkají spoustu atraktivních protějšků, ale jen jeden bude ten pravý. Úplně ztratíte hlavu a podlomí se vám kolena. Fyzická přitažlivost mezi vámi se nedá přehlédnout. Vášnivý sex si užijete nejspíš už na prvním rande! Ani v dlouholetém vztahu to nebude nuda. Jako byste na partnerovi objevili něco nového, co vás k němu přitahuje. Vyplatí se dohodnout víkend, který zasvětíte výhradně své lásce.

Blíženci
Na začátku měsíce se vám zdá, že jste narazili na toho pravého. Po prvopočátečním okouzlení zjišťujete, že nic není tak růžové. S koncem října přijde dost možná i konec velkolepé zamilovanosti. Nemusíte proto hned vyložit všechny karty na stůl, později by vás to mohlo mrzet. Zadaní Blíženci se s protějškem častěji pošťuchují, ale alespoň nezabřednete do stereotypu. Hvězdy radí stočit pozornost od kariéry ke vztahu. Po náročném pracovním dni totiž na večerní program s partnerem nezbyde moc času.


Rak
Po období nezájmu ze strany opačného pohlaví se situace zlomí. Rázem jste v kurzu, s lehkostí flirtujete na ulici i v obchodě. Proto vás to táhne do společnosti a chcete se líbit. Spoustu času i financí investujete do vylepšení vizáže, což platí i v případě zadaných Raků. Netrápíte se kvůli dřívějším mindrákům, ale podtrhnete své silné stránky. Zdravá sebedůvěra je sexy! Dokonce i v dlouholetém manželství je znát změna k lepšímu. Drahá polovička si uvědomuje, že by se o vás měla víc snažit.

Lev
Podzimní období slibuje Lvům vášnivější průběh než uplynulé léto. Říjnová konstelace vás dobíjí pozitivní náladou, což jako bumerang působí na mezilidské vztahy. Singles jdou ve společnosti na dračku – stačí jediný úsměv a opačné pohlaví vám leží u nohou. Ve vztahu to tak veselé nebude, protože rutina dlouholetého soužití vás nebaví. Místo abyste se snažili vnést do manželství špetku vzrušení, hledáte zábavu někde jinde. Tentokrát se nemůžete spoléhat, že vás planety uchrání před vyzrazením.

Panna
Čerstvě zadané Panny se vznáší na růžovém obláčku a celý svět se jim zdá perfektní. Konečně po svém boku máte člověka, se kterým si notujete po všech stránkách. Nejlepší na tom je, že se báječně doplňujete i v erotice. Jako byste dokázali číst své myšlenky, plníte si jedno přání za druhým. Jak na tom budou manželství a dlouholeté páry? Tam se trochu obrousí hrany, takže se příležitosti k přitulení dostavují častěji než ve středu. Nezapomeňte na to, že láska není pouze o fyzické přitažlivosti!


Váhy
Ve vztahu vládne zvláštní atmosféra, kdy před hádkami kličkujete jako profesionál. Stojí vás to hodně energie i trpělivosti, ale za klidnou domácnost to stojí. V závěru měsíce se raději místo partnera věnujete přátelům i kariéře. Ani intimnosti vás nelákají, přijdou vám jako ztráta času. Jako byste na svou dřívější snahu rezignovali. Ani nezadaní to s iniciativou v milostném životě nepřehánějí. Aktuální konstelace seznamování nepomáhá. Zařídíte se podle toho a čekáte, až jak se události vyvinou.

Štír
Zadané Štíry čeká fantastický měsíc, kdy najdou ztracenou cestu k protějšku. Dřívější neshody vystřídá harmonie. Baví vás spolu trávit volný čas, vzájemně si vycházíte vstříc a přemýšlíte, co by tomu druhému udělalo radost. Vesmír radí vyrazit na podzimní dovolenou, nebo si najít společný koníček. Díky tomu objevíte na miláčkovi něco, díky čemuž si ho znovu zamilujete. Dokonce i v propoceném tričku může vypadat zatraceně sexy! Na nic nečekejte a užijte si vášnivé milování, když na něj máte chuť.

Střelec
Jste skutečně jako Střelec, který rozhazuje své šípy do všech stran. Láska sice rychle vzplane, ale neudrží se moc dlouho. Prvotní nadšení vystřídá zjištění, že se svým objevem nemáte nic společného. Z toho si neděláte těžkou hlavu, protože pozornost stočíte k novému objevu. V dlouholetém partnerství to nebude tak snadné, rozchod určitě není správnou cestou. Potřebujete získat odstup od stávajících problémů, svědčila by vám kratší odluka, díky níž zjistíte, jestli se vám po sobě bude stýskat.


Kozoroh
Nezadaným Kozorohům by neměl uniknout skromný klenot, který se uchází o jejich maličkost. Skrývá v sobě daleko větší potenciál, než sebestřední protějškové. S přibývajícím měsícem odkrýváte jeho silné stránky a budete rádi, že jste si dotyčného či dotyčnou nenechali ujít. Ve vztahu se snažíte pochopit partnerovy pohnutky mysli. Odpadnou zbytečné hádky a zbyde víc času na příjemnější program. Když se musíte vzdát kulturního vyžití, uděláte si zábavu doma. Víte, jak vykouzlit správnou atmosféru.

Vodnář
Sebedůvěra Vodnářů strmě narůstá. Dokážete používat své mužské či ženské zbraně, abyste upoutali pozornost opačného pohlaví. Ať se chystáte na pracovní jednání nebo skleničku s kamarády, jste perfektně upravení. Líbí se vám pocit, že si s druhými můžete zahrávat. Singles necítí potřebu vázat se na jediného člověka, protože vás teď baví objevovat všechny vůně a chutě světa. Ve vztahu se nebráníte záletům, ale pečlivě zametáte stopy. Potřebujete mít jistotu, že se z dobrodružství máte kam vrátit.

Ryby
Potřebujete spoustu lásky a pozornosti, ale ne vždy se vám jí dostane. V manželství zvolte opačnou taktiku - čím víc se budete partnera doprošovat o jeho čas, tím spíš od vás uteče. Ukažte mu, že se o sebe umíte postarat a nepotřebujete škemrat o každou minutu. Uvidíte, že ho kamarádi ani práce nebudou lákat tak jako dřív. Zadaní i singles by měli zapracovat na zevnějšku, tím zvýšíte svou cenu. Špetka žárlivosti váš vztah okoření. V intimní sféře si dokážete poradit sami, nestyďte se to ukázat.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.