Home - Články - Měsíční horoskop lásky na LISTOPAD 2020

Měsíční horoskop lásky na LISTOPAD 2020

vloženo 28. 10. 2020
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky na LISTOPAD 2020

Všude samá nákaza, strach z covidu a bezmoc! I když je těžká doba, lidstvo stále věří v jedno, a to v LÁSKU. Co čeká v listopadu vás? Nová láska, oživení stávajícího vzhtahu nebo bohužel rozchod? Čtěte hned a dozvíte se to!
sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, v listopadu je třeba nejprve ovládnout svůj vnitřní svět a teprve potom se soustředit na druhé. Hledáte chybičky na chování svého okolí, přitom sami nemáte svědomí čisté. Svobodní kvůli tomu ohrnují nos nad nápadníky, kteří si to rozhodně nezaslouží! Intimní sféra je zatěžkána pohodlností. Stěžujete si na rutinu, ale nemáte energii s tím cokoliv udělat. Protějška nebaví neustále vymýšlet svůdné taktiky, proto se můžete dočkat nechtěného půstu. Další iniciativa je ve vašich rukách.

Býk
Manželství Býků se v listopadu ocitá pod sprchou kritiky. Komunikace mezi partnery je na bodu mrazu a nejrozumnější bude vyhnout se všem ožehavým tématům. Abyste strávili pohodový čas bok po boku, neváhejte udělat menší ústupek. Nakonec to přinese spoustu výhod i pro vás. Při milostných hrátkách se snažte odstřihnout od každodenních starostí. Myšlenky na nákup nebo školní úspěchy potomků vám na správné náladě nepřidají. Singles nehledají žádnou novou společnost. Volnost vám maximálně vyhovuje.

Blíženci
Předposlední měsíc letošního roku je pro Blížence z pohledu lásky hotovým požehnáním pro tělo i duši. V páru vás pojí stejné názory a touhy. Stačí jeden pohled, abyste miláčkovi nahlédli až do žaludku. To přinese spoustu nezapomenutelných okamžiků. Pokud svou spřízněnou duši teprve hledáte, listopad vám otevírá skvělé možnosti. Komunikujete s lehkostí, flirtujete, jako by vám tato vlastnost byla dána do vínku. Nenecháváte se svázat společenskými konvencemi. Berete si vše, čeho se vám zamane.


Rak
Citlivé znamení Raka čeká náročné období, kdy je třeba bojovat s negativními pocity. Nepoddávejte se smutku, který se o vás pokouší. Sami vlastně netušíte, v čem tkví problém. Na partnerovi hledáte mouchy a nevěříte ve společnou budoucnost. Snažte se vidět na světě ty hezké tóny. Připravte romantickou večeři, rozmazlujte se, pusťte si lechtivý film. V poslední dekádě se Venuše umoudřuje a nechá vaši lásku pořádně nadechnout. Tehdy se také nabízí možnost perspektivní schůzky pro nezadané Ráčky!

Lev
Začátek měsíce fandí hlavně čerstvě zaláskovaným Lvům, kteří mají svého partnera či partnerky plnou hlavu. Snažíte se trávit spolu maximum volného času, stále vymýšlíte nové aktivity, aby se náhodou miláček nenudil. Příjemnou a láskyplnou atmosféru garantuje Venušin sextil hlavně kolem 20. listopadu. To se jeden druhého nemůžete fyzicky ani duševně nabažit. Poté to jde ve vztahu z kopce a zbytečně se pitváte v každém vyřčeném slovíčku. Na druhou stranu zjistíte, na čem s novou známostí jste.

Panna
První dvě dekády neslibují svobodným žádné speciální zážitky. Rutinní program vás ukolébá, aby v závěru listopadu velkolepě vygradoval! Optimismus vás neopouští, jako byste cítili v kostech, že nová známost je na spadnutí! Venuše skutečně slibuje kolem 21. listopadu setkání s protějškem, který k vám zapadá jako druhý dílek puzzle. Také ve vztahu do sebe skvěle zaklesnete. Když se o vás začne pokoušet tréma, vsaďte na svůj smysl pro humor. Všechno hraje ve váš prospěch, není důvod si nedůvěřovat.


Váhy
Milé Váhy, předposlední měsíc roku je pro lásku zátěžovou zkouškou. Zadaní nemají energii dohadovat se s partnerem kvůli každé maličkosti. Raději se mu klidíte z cesty, proto se i listopadové intimnosti objevují velmi sporadicky. Po výměně názorů se chuť k usmiřování bohužel nedostavuje. Čerstvě zadaní jsou ze svého miláčka celí paf. Láska vám dává růžové brýle, které sklouznou z očí v poslední dekádě. Tehdy se ve hvězdách zrcadlí dokonce rozchod. Uznáte, že to bylo jediné správné rozhodnutí.

Štír
Zatímco svobodné Štíry čeká měsíc plný milostného cukrování, v již existujícím vztahu se objevují častější třenice. Zadaní se nevyznají ve svých emocích, nemohou tedy chtít pochopení od svého partnera. Ten se vám sice snaží vylepšit náladu, ale brzy mu dojdou nápady. Zejména kolem 27. listopadu si zakažte myslet na rozchod. Později by vás to mrzelo! Singles oproti tomu vyhlížejí lásku jako trám! Afrodité slibuje setkání s osobou, která vás pohladí po duši. Po jeho boku vystřelíte do sedmého nebe.

Střelec
Milí Střelci, v listopadu děláte čest svému znamení. Jste neuvěřitelně energičtí a milostné šípy vystřelujete na všechny strany. Nezadaní se přestanou bránit novým známostem, vyhlédnete si jednu oběť a té už se nepustíte. Mezi vámi funguje ohromná přitažlivost, takže s prvními letmými doteky nebudete dlouho otálet. Pestrý intimní život se ovšem nevyhne ani dlouholetým párům. Vymýšlíte pořád nové a nové aktivity, aby vám erotika náhodou nezevšedněla. Protějšek rád přidá svou trošku do mlýna.


Kozoroh
Nechcete se vzdát naděje na lásku, proto se snažíte seznamovat navzdory nepříznivému klimatu. Každý objev vítáte s nadšením, ale o to větší propad v náladě vás čeká při bližším setkání. Až do 21. se vám nedaří narazit na nikoho, kdo stojí za řeč. Kolem 26. listopadu buďte ke své lásce více tolerantní. Vyplatí se přimhouřit očko, jinak od sebe odeženete člověka, s nímž by vám to do budoucna mohlo klapat. Poslední dekáda vám spraví chuť! Afroditin sextil prosvětlí intimní život dlouholetým párům.

Vodnář
V nadcházejících týdnech překypujete elánem a chutí do milostného objevování. Nezadaní Vodnáři hledají nové způsoby, jak k sobě přivábit spřízněnou duši. Neváháte podat inzerát do seznamky, nebo odpovíte člověku, jehož řádky vás zaujmou. Když se nevydaří jedno rande, neděláte si z vrásky na čele. V manželství se vám podaří překonat vleklé problémy. Okolo 20. to mezi vámi příjemně jiskří. Máte potřebu udělat miláčkovi radost a dát mu najevo, že vám ani po tolika společných letech není lhostejný.

Ryby
Listopad se usmívá hlavně na nezadané Rybky, kterým slibuje osudové seznámení. Charismatický protějšek by vám neměl uniknout, oslovit ho budete muset jako první. Pokud zůstanete ve fázi snění, zůstane vám jen prázdná náruč. Venuše v trigonu s Neptunem vytváří romantické kulisy pro prvotní oťukávání, ale svědčí i dlouholetým párům. S miláčkem objevujete dosud nepoznané záhyby svého těla. Erotika vás opět baví a jste rádi, že vaše soukromí nenarušují žádné nezvané návštěvy. Konečně máte klid.


 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.