Home - Články - Měsíční horoskop lásky na květen 2019

Měsíční horoskop lásky na květen 2019

vloženo 29. 4. 2019
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky na květen 2019

Je tady květen – čas lásky! Chcete vědět, co vás v lásce čeká a nemine? Velký měsíční horoskop lásky vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Nepatříte mezi znamení, která se spokojí s málem. V květnu je vaše vybíravost ještě vyšší než obyčejně. Singles se kvůli tomu nemohou sblížit s žádným protějškem, protože nesplňuje jejich náročná kritéria. Nechte to v rukou osudu a věřte, že spřízněná duše si vás najde sama. Ve vztahu to bude trochu náročnější, protože drahá polovička vycítí, že vám není dost dobrá. Zkuste ji motivovat k vylepšení vizáže společnými nákupy, či sportováním v páru. Když jí pak ve sprše umyjete záda, určitě zjihne.

Býk
Polibek pod rozkvetlou třešní je pro zadané Býky spíš povinností než radostí. Naštěstí se to mezi vámi dá nejpozději v půli měsíce do pořádku. Do té doby se klidně věnujte přátelům nebo volnočasovým aktivitám. Budete příjemnější, než když se nutíte do programu s drahou polovičkou. Od 16. se tělem rozlije příjemné vzrušení. To jaro vám poblouznilo hlavu a najednou chcete experimentovat a bavit se. Připadáte si sexy, takže z šatníku vytáhnete zapomenuté erotické prádlo, nebo si nějaké pořídíte.

Blíženci
Perspektivní známost na sebe nechá čekat, ale to neznamená, že byste drželi půst. Právě naopak si užíváte jeden flirt za druhým a do vážného vztahu se nehrnete. Pozornost opačného pohlaví hodláte využít do posledního detailu a případný chomout by vám to neumožňoval. Zadaní se pokusí přimět partnera k častější intimitě. Je otázkou, jestli s vámi udrží krok, protože vaše touhy jsou teď těžko ukojitelné. Nemějte mu za zlé, když se chce místo milování vyspat, jinak si koledujete o oddělené ložnice.

Rak
Do poloviny měsíce si připadáte jako Popelka, jejíž krásu všichni přehlíží. Víte, že sebelitování není vůbec sexy? Pravdou je, že Venuše s vámi na začátku května není zadobře, ale od 16. máje se atmosféra vylepšuje. Do té doby si najděte čas na sebe, aby se zlepšila nálada i vaše image. Poslední dekáda slibuje četné příležitosti k seznámení i harmonii v dlouholetém vztahu. Dokážete podtrhnout své silné stránky, takže si drahá polovička uvědomí, jaká jste vlastně kost. Začne se o vás zase prát.


Lev
Májová pohoda se Lvům nevyhne. Dočkáte se všeho příjemného, co souvisí s láskou, ať jste zadaní nebo zatím single. Vášnivé momenty střídá romantické duševní propojení, kdy jste schopni držet se za ruce a vychutnávat procházku jarní přírodou bez jediného slova. Singles se místo perspektivní známosti věnují rozšiřování intimních obzorů. Jeden ctitel střídá druhého, ale ani jeden není dokonalý po všech směrech. Na konci měsíce zjistíte, že jste vybírali tak dlouho, až vám náruč zůstala prázdná.

Panna
Na začátku května jste rozladění a nazlobení na celý svět. Zadaní vidí na polovičce samé mouchy a říkají si, jestli by jim samotným nebylo lépe. Vesmír odpovídá jednoznačně, nebylo. Za pár dní uvidíte situaci jinak. Do té doby musíte erotické napětí upustit jinak. Singles si musí počkat na setkání s člověkem, který promění jejich myšlenky. Půjde o inspirativní osobu, díky níž se začnete na život dívat úplně jinak. Rázem vám nevadí, že se necháváte vést a nemáte budoucí vývoj ve svých rukách.

Váhy
V květnových dnech se můžete zakoukat do člověka, který se kolem vás už delší dobu pohybuje. Teprve teď si všimnete zvláštní jiskry v oku, která se brzy zabydlí ve vašem srdci. Nepůjde o žádné dlouhé zamilovávání, ale spadnete to toho pěkně rovnýma nohama. Nedokážete se soustředit na nic jiného, což je problém u zadaných Vah. Poblouznění kamarádem nebo kolegou se vám dostává do snů a děsíte se toho, že budete mluvit ze spaní. Zkuste vášeň otočit k oficiálnímu protějšku, abyste upustili páru.

Štír
Nezadaní Štíři jsou na své okolí nepříjemní, takže to při seznamování nebude žádný med. Nabubřelé ego vidí na každém protějškovi nějakou chybu, až si z vás blízcí začnou dělat legraci. Myslí si, že čekáte na prince na bílém koni nebo svou pretty woman. V závěru měsíce se ale přestanou smát, protože jim u vašeho nového objevu dojdou slova. Zadaní mohou bojovat se návalem žárlivosti. Protějšek si vás nevšímá tak, jak byste si představovali, ovšem není v tom žádný konkurent. Tak si to nekažte.



Střelec
Zamilujete se rychlostí blesku a nová láska úplně vyřadí rozum z provozu. Jste ochotní zasnoubit se po týdenní známosti, nebo spolu dokonce založit rodinu. Hvězdy vybízí ke střízlivosti! Druhá polovina měsíce komplikuje manželský život. S partnerem si moc nerozumíte, což se odrazí na intimnostech. Nesnažte se řešit hádky sexem, protože mezi vámi nevládne správná chemie. Raději počkejte, až vám tělo samo napoví, že je čas přitulit se. Jakékoliv přemáhání by citové ochlazení ještě víc prohloubilo.

Kozoroh
Čerstvě rozvedení Kozorozi ztrácí chuť do nové lásky. Bojíte se zklamání a své ctitele podezříváte z nekalých úmyslů. Zkuste se na svět dívat pozitivně a věřte, že na světě chodí člověk, který se k vám skvěle hodí. Poslední dekáda vám vrátí elán do seznamování. Do té doby se dejte dopořádku zevnitř i zvenčí. Vesmír přeje investicím do změny image. U zadaných to platí dvojnásob. Drahá polovička se začne bát, abyste na nový zevnějšek nechtěli lákat někoho jiného. A tak vás začne znovu dobývat.

Vodnář
Začátek května odpovídá romantickým představám i hříšné fantazii z filmů pro dospělé. Každému, co jeho jest! Užívejte si vesmírnou přízeň, protože v polovině měsíce ji vystřídá citové vystřízlivění. Zjistíte, že nová známost je jiná, než jaká se zdála být a nejspíš se rozhodnete pro ukončení vztahu. Jste schopni udělat promyšlené rozhodnutí a zbytečně se citově nevyčerpávat. V manželství to mezi vámi příjemně jiskří, ale máte pocit, že byste si na sebe zasloužili víc času. To můžete změnit!

Ryby
Místo toho, abyste do května hupsli rovnýma nohama, připadáte si jako nepolíbení. Při rozhovoru se sympatickým člověkem znervózníte a cítíte se nemožně. Hlavu vzhůru! V polovině měsíce se vrátí ztracená sebejistota a znovu zazáříte. Tohle zpomalení paradoxně prospěje dlouholetým párům. Přenecháte invenci na partnerovi, takže zažijete v intimním životě příjemné zpestření. Poznáte, jaké je nechat věci plynout a nevědět, co za okamžik přijde. V samotném závěru měsíce je zdůrazněný váš sex-appeal.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.