Home - Články - Měsíční horoskop lásky na DUBEN 2023

Měsíční horoskop lásky na DUBEN 2023

vloženo 28. 3. 2023
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky na DUBEN 2023

Odhalte v dubnovém horoskopu lásky, co si na vás Amor připravil! Bude z jarního flirtu láska na celý život? Tak třeba Ryby se mají opravdu na co těšit a Raci budou propadat smutku z nevydařeného vztahu! Zjistěte více!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, svou ohnivou energií můžete udělat víc škody než užitku. Nesměrujete ji totiž k intimnímu životu, ale ke komunikaci. Jste kritičtí, na opačné pohlaví kladete vysoké nároky a s miláčkem se budete dostávat častěji do sporu. Zkuste svůj temperament využít v méně rizikové cestě. Erotika je vaším oborem, jen ji zkuste méně komentovat. Pokud chcete něco vylepšit nebo změnit, jděte partnerovi příkladem. V některých věcech se nechá rád inspirovat. Bude to fungovat lépe než komandování.

Býk
Aprílové klima je pro lásku ideální. Díky Venuši jste pro opačné pohlaví víc a víc atraktivní. Nezadaní Býci si užívají několik známostí současně. Baví vás randit s protichůdnými typy protějšků. To, co vám nemůže dát jeden, nabízí ten druhý. Pokud už fungujete v oficiálním vztahu, Afrodité k takovým románkům nebude moc shovívavá. Nevěra vás sice láká, ale nezůstane utajena. Promyslete, jestli vám chvíle vzrušení stojí za následné potíže. V manželství je sex sice rutinní, ale můžete to změnit.

Blíženci
Jste plní nadšení a v milostném životě připomínáte snílka. Nejspíš máte nějaký objev, k němuž směřuje vaše pozornost. Platonicky zamilovaní jsou přesvědčení, že objekt své touhy dříve nebo později získají. Podle Venuše je třeba dávat pozor na nereálná očekávání. Vyplatí se poslechnout názory okolí, zejména přátel. Ti mohou objektivně posoudit situaci. Existující vztahy by měly méně snít a více konat. Využijte své romantické naladění a překvapte miláčka víkendem pro dva. Vyrazte si sami bez dětí.


Rak
Proměnlivost nálad se Rakům nevyhne ani v dubnu. Jen málokdy jste spokojeni s tím, co protějšek říká nebo dělá. Je náročné se vám zavděčit, tomu odpovídá atmosféra ve vztahu. Klima houstne především ve druhé polovině měsíce. Na svých nápadnících kritizujete každičký detail, proto je seznámení náročné. Teprve zpětně litujete, že jste nedali ctitelům šanci. Zkuste ze sebe setřást vnitřní napětí a naučte se být spokojeni sami se sebou. Tehdy se zlepší i váš partnerský život, o tom intimním nemluvě.


Lev
První dubnová dekáda je zatěžkána špatnou náladou. Zdá se vám, že věci nevychází podle plánu. Místo abyste bojovali, vzdáváte se. Všechno se vám zdá zbytečné, ve vztahu jste skeptičtí vůči partnerovi. Na intimní radovánky nemáte náladu. To se naštěstí zlomí a do poloviny dubna vás okolí začne poznávat. Vrací se obvyklá energie a s ní i touhy. Snažíte se dohnat, co jste zkraje měsíce nestihli. Vydáváte se do společnosti a flirtujete s opačným pohlavím. Ve vztahu jste zase tím, kdo udává směr.

Panna
Jste nadšení pozorností opačného pohlaví, které máte spoustu hlavně v první dubnové dekádě. Trigon Venuše vám přivádí jednoho nápadníka za druhým. Ovšem vy se nechcete zbavovat svobody. Čím víc protistrana tlačí na pilu, tím spíše ze známosti vycouváte. Vidina možných partnerských okovů vám není moc příjemná. Na jednu stranu potřebujete cítit horké rty a teplo partnerovy náruče, zároveň se bojíte vstoupit do oficiálního vztahu. Vyhovují vám chvilkové románky, kdy ani jedna strana neočekává víc.


Váhy
Milé Váhy, v dubnu jsou šance na nalezení osudového protějška velmi vysoké. Váš idol je nejen okouzlující, ale dostane vás smyslem pro humor. Nejlepší dny pro seznámení nastávají okolo 22. dubna. Blahodárný trigon Venuše garantuje, že ani v milostném životě nehrozí nuda. S dlouholetým partnerem si dobře rozumíte a plánujete spoustu společných aktivit. Co takhle strávit velikonoční svátky někde mimo rušné místo? Abyste měli dostatek prostoru na lásku a nemuseli brát ohledy na nevítané návštěvy.

Štír
Nezadaní Štíři vyhlížejí skvělý měsíc, kdy se toho v lásce může hodně udát. Ve vztazích jste aktivní a máte štěstí na kontakt s lidmi, kteří mají stejnou krevní skupinu. Kromě nového přátelství se vám v poslední dekádě poštěstí navázat i hlubší vztah. Zato již existující páry nemají v dubnu nejlepší vyhlídky. Bojujete s nedůvěrou a dokonce máte indicie, kvůli nimž partnera podezříváte z nevěry. Po 10. dubnu se také zhoršuje i způsob komunikace. Na vytoužené erotické dusno si budete muset počkat.


Střelec
Velká jarní očista se nevyhne ani partnerství. Duben připomene věci, které mezi vámi ležely jako hrozba. Připravte se na ostrou výměnu názorů. Díky ní si uvědomíte spoustu důležitých záležitostí, také se pročistí vzduch. Nechcete mlčky přecházet, že miláček tráví více času s kamarády než po vašem boku. Zato nezadaní neztrácí v dubnu optimismus. I když se schůzky nevyvíjí podle plánu, věříte, že na vás štěstí v lásce ještě někde čeká. Zatím si užíváte volnosti a všeho, co takový život obnáší.


Kozoroh
Vztahy prožíváte s lehkostí a radujete se z každé maličkosti, kterou duben přinese. Zejména čerstvé páry a Kozorozi, kteří teprve svou lásku hledají, mají od Venuše nachystaný lahodný koktejl. V manželství to je poněkud složitější. Rozhodnete se neskrývat rozhořčení nad partnerovým chováním. Utlačování a neschopnost kompromisu vás vyčerpávají. Dáte mu najevo, kde jsou vaše hranice. Chvíli se to může zdát vtipné, ale pak si protějšek uvědomí důsledky svého chování. Půjde o zkoušku vašeho vztahu.

Vodnář
Dubnová známost není to pravé ořechové, což sami cítíte. Musíte se přetvařovat a přizpůsobovat svému objevu. Strach ze samoty vám nejspíš nedovolí udělat krok k rozchodu. Pomůže až jiný protějšek, který lépe splňuje vaše očekávání. Přestanete si lhát do kapsy a rozhodnete se z neperspektivního vztahu vycouvat. Od 11. dubna se těšte na fyzickou přitažlivost, která rozehraje vaši fantazii. Dokonce i páry, které se znají dlouhé roky, k sobě znovu pocítí magickou touhu. Sex vás začne znovu bavit.

Ryby
Začátek jara je plný nadějných vyhlídek. Rybky vládnou romantickou náladou a každý den po partnerově boku prožívají na maximum. Sváteční dny vám nahrávají do karet, protože po sobě toužíte dnem i nocí. Neplánujte moc návštěv, aby zbylo dostatek prostoru na vášnivá obětí. Druhá polovina měsíce přináší zádrhel v podobě žárlivosti. Podezříváte partnera, že před vámi něco tají. Podle Venuše nejsou černé scénáře na místě. Raději se svým domněnkám nepoddávejte, protože mohou zničit vztahovou pohodu.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.