Home - Články - Měsíční horoskop lásky na ČERVENEC 2021

Měsíční horoskop lásky na ČERVENEC 2021

vloženo 29. 6. 2021
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na ČERVENEC 2021

První prázdninové dny nás pořádně rozpálí! Zejména Střelci odstartují nový měsíc pořádně vášnivým vzplanutím. Ostatní znamení však nezůstanou pozadu! Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky a zjistěte, co vás v červenci čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Prázdniny mohou začít! Berani překypují dobrou náladou a těší se na všechny příjemnosti, které svět nabízí. Nebráníte se žádnému společenskému programu a pokud se nabídne nějaký dobrovolník k povyražení, nebudete nad ním ohrnovat nos. Sami nemáte problém oslovit hned několik sympatických tváří. Ohnivý trigon Venuše vám přeje až do poslední dekády. Singles mají šanci sblížit se se štědrým protějškem. Romantické dárečky i večeře při svíčkách si necháte líbit. Po takové předehře úplně roztajete.

Býk
Milí Býci, v nadcházejících týdne se pokuste myslet pozitivně. Stačí totiž málo a uděláte rozhodnutí, jehož záhy litujete. Páry, které tráví červencové dny spolu, musí počítat s neplánovaně delší odlukou. Jako by vám někdo nebo něco bránilo ve shledání. Až do 21. je Venuše v negativním postavení vůči vašemu znamení. Bojujete s rozporuplnými emocemi i vztekem, o vášni není řeč. Ale závěr července pomůže spravit pošramocené nitro. Jen je nutné ovládnout emoční výbuchy, jimiž škodíte sobě i okolí.

Blíženci
Letní lásky vás v letošním roce určitě neminou! První dvě dekády překypují příležitostmi ke sblížení a rozhodně nepůjde o jediného človíčka. Vymýšlíte jednu společnou akci za druhou, ale zdá se, že protistrana vaše nadšení nedocení. Rozhodně se nebudete nikomu podbízet. Než ztrácet čas s protějškem, který je neslaný, nemastný, porozhlédnete se jinde. Toužíte po dobrodružství, proto k sobě hledáte energetickou osobu. Možná by kamarádi věděli o někom, kdo by k vám skvěle zapadl. Rozhoďte sítě.

Rak
Jako byste měli v sedmém měsíci úplně jiné zájmy než ty fyzické. Toužíte po duševním spojení, kdy cítíte, že jste s druhým na stejné vlně. Přitahují vás inteligentní protějškové s rozhledem, často ani nemusí jít o opačné pohlaví! Tím se nenechte zmást. Teprve po 22. se Venušino postavení mění a šance, že se do někoho zakoukáte, raketově vzrůstá. Nejspíš začnete jako kamarádi, ale tato známost se brzy prohloubí. Najednou máte plnou hlavu erotických představ. Zadaní doufají, že nemluví ze spaní.


Lev
Vstupujete do měsíce, který připomíná jízdu lunaparkem. Rozchody a usmiřování jsou plné velkolepých gest i slov, bohužel do budoucna nevěstí pro vztah nic dobrého. Usmiřování sexem je sice příjemné, ale nikam nepovede. Nakonec se rozhodnete pro definitivní rozloučení. Vyskočíte z bludného kruhu a strávíte nějaký čas jen sami se sebou. Hvězdy vaše rozhodnutí vítají! I když jste společenské stvoření, neuškodí zaměřit se aspoň občas na to, co se děje ve vašem nitru. I tam se odehrává důležitá party.

Panna
Nesměle pokukujete po atraktivním človíčku, který vás navíc přitahuje svými charakterovými vlastnostmi. Z nevinného přátelského kontaktu se postupem měsíce může stát něco mnohem hlubšího. Fyzická přitažlivost se nedá skrýt! Venuše v blahodárném spojení s Plutem způsobí, že si najednou všímáte věcí, které vám dříve unikaly. Více vnímáte také sami sebe a své touhy. Rozhodně jim jděte vstříc. Kdy jindy dát průchod skrytým vášním než během letních prázdnin. Vytvoříte si nezapomenutelné vzpomínky.

Váhy
Společnost opačného pohlaví vám není cizí. V červenci většinu vašeho volného času ukrojí pouze jediný objekt. Jedná se o charismatického člověka, který vás zaujme v několika směrech. Přitahuje vás vizáží, vábí svými názory a fascinuje životním stylem. Venuše slibuje, že se skvěle doplňujete, také vaši přátelé jsou z něj nadšení. Nemalujte si katastrofické scénáře a tuto rybičku si nenechte uplavat. Celé vesmírné plénum drží palce a stojí na vaší straně. Kolem 12. července mějte oči na šťopkách.

Štír
Milí Štíři, bohužel či bohudík nemůžete mít vše, nač pomyslíte. V první polovině prázdnin je třeba počítat s loveckým neúspěchem na milostném poli. Vzhlížíte k někomu, kdo vaše city neopětuje. To probouzí frustraci a naštvání. Nevybíjejte si je na lidech, kteří za vaši nespokojenost nemohou. Rozhlédněte se kolem - uvidíte spoustu důvodů, proč se nad problém povznést a jít dál. Zadaní by měli dávat velký pozor na neúměrnou žárlivost. Ta už není zdravým projevem lásky. Věrnost si zajistíte jinak.


Střelec
Po většinu měsíce si užíváte Venušinu přízeň a chodíte s hlavou v oblacích. Celý svět je zalitý sluncem a z každého dne se radujete, jako by byl tím nejlepším ve vašem života. Samozřejmě že za to může láska! Čerstvě zaláskovaní Střelci adorují svůj nový objekt touhy a zdá se jim, že nikdy nezažili nic lepšího. Po 21. červenci se může začít iluze rozpouštět. Zjišťujete, že to byl jen krásný sen. Než se vám zkazí nálada, Afrodité jediným dechem dodává, že čas letních románků zdaleka neskončil.

Kozoroh
Zadaní Kozorozi sepisují rozvahu pro letitý vztah. V červencových dnech vidíte situaci v daleko horších barvách a pod tlakem můžete udělat krok, který vás bude mrzet. Rozmyslete se, než to, co jste budovali několik let, jedním šmahem odsoudíte k zániku. Proti tomu singles vyhlížejí úspěšný závěr měsíce. V poslední dekádě se k vám ženou romantické nabídky, z nichž můžete vybírat. Oba jste však dost stydliví a je třeba, aby jeden z vás přebral iniciativu. Nechcete se přece jen pořád držet za ruku.

Vodnář
Singles si mohou najít známost na intelektuální výši. Nejspíš mezi vámi zpočátku nevládne žádná velká přitažlivost, ale ohromně si rozumíte. Vydržíte si povídat dlouhé hodiny a máte toho mnoho společného! Do 10. se vám daří navázat vztah, v němž panuje velká výměna názorů i zkušeností. Bohužel zadaní takovou harmonii nepoznají. Partnerství prochází citovým ochlazením a objevují se četné bariéry v komunikaci i společném fungování. Jde o náročnou zkoušku, jejíž výsledek však vesmír vidí pozitivně.

Ryby
Milé Rybky, v červenci jen stěží opustíte své bojové pozice. Něco jste si vzali do hlavy a protějšek se může snažit sebevíc, nemůže vám danou myšlenku vymluvit. Venuše radí pracovat na své sebedůvěře a hlavně komunikovat o svých myšlenkových pochodech. Nedělejte unáhlené závěry a rozhodně nehrajte na city. To by se zase mohla urazit protistrana. Po 11. červenci mají nezadaní příležitost najít svou spřízněnou duši. Intimitu zatím neřešíte, doceňujete, že si konečně máte s kým otevřeně popovídat.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.