Home - Články - Měsíční horoskop lásky na červenec 2019

Měsíční horoskop lásky na červenec 2019

vloženo 26. 6. 2019
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky na červenec 2019

První prázdninový měsíc je už pomalu zde. Přinese vám žhavou letní lásku? Nebo vás čeká hořký rozchod s dlouholetým partnerem? Přečtěte si, co vás čeká a nemine!

sdílet článek na facebooku

Beran
Jak jinak může probíhat začátek prázdnin, než v pořádně vášnivém duchu. Do 19. července se ještě ohlížíte na společenské konvence, ale poslední dekáda je zbortí jako domeček z karet. Najednou cítíte, jak celým tělem prostupuje vzrušení. Vědomá sexualita otevírá úplně jiné dimenze. Nezadaní se perou s touhou po intimnostech navzdory tomu, že nemají stálého partnera. Říkáte si, jestli vám letní románek nepokazí renomé. Brzy takovou hloupost přestanete řešit a vezmete si, co lačnící tělo ráčí.

Býk
Letní atmosféra má kouzelný vliv na manželství a dlouholeté páry. Necháte se nakazit dovolenkovou pohodou a zapomenete na všechny nepříjemnosti, jimiž jste v tomto roce prošli. Zase se k sobě romanticky přitulíte a navzájem si děláte pomyšlení. Využijete toho, že o sobě znáte už mnohé, a tak víte, kam sáhnout. Singles mohou díky červencovým cestám potkat protějšek, který je přitahuje nejenom vizáží. Vydržíte si spolu povídat do pozdních hodin. A co se bude dít dál, to je pouze ve vaší režii.

Blíženci
Milí Blíženci, na začátku měsíce si musíte zamést před vlastním prahem. Najděte si čas, abyste se zbavili toho, co vás brzdí v rozletu a dlouhodobě vás zlobí. Jinak si budete negativní emoce vybíjet na drahé polovičce. Singles mají příležitost okouzlit aktivního partnera, se kterým vás pojí stejné vize. Favorizovaní jsou především zrozenci Lva, jejichž životnímu elánu nedokážete odolat. Takové spojení bude velice intenzivní a z dlouhodobého hlediska ukazuje perspektivu. Vy ale žijete tady a teď.

Rak
Červenec je Rakům zaslíbený, ale Venuše tentokrát přeje hlavně srdcím, která jsou ještě nezadaná či dlouhodobě lační po troše citu v rutinním vztahu. Manželství se na začátku měsíce potýká s nedůvěrou a pesimismem, ale letní program nakonec pomůže i jim chytit druhý dech. Singles oproti tomu zažívají od 3. července hotové žně. Jedná se o dobu, kdy máte možnost uspokojit své nejtajnější potřeby. Všechno příjemné je dovoleno, vesmír vám k tomu dodává odvahu i potřebnou energii. Sex je vaše hobby.


Lev
Zatímco zadaní Lvi připomínají v červenci věrné kočky, singles ukazují drápky. Na dovolené vyhledáváte příležitosti k seznámení a nebráníte se několika románkům na jednou. Jako byste si v létě chtěli vynahradit dlouhodobý půst. Hvězdy tentokrát nejsou proti a otevírají četné možnosti pro flirtování i vášnivé noci pod širým nebem. Favorizují hlavně exotické dovolené, kde podlehnete nejednomu charismatickému protějšku. Varovný signál se ukazuje pouze s případnými zdravotními potížemi. Chraňte se.

Panna
Určitě se o vás nedá říct, sedávej Panenko v koutě, budeš-li hodná, najdou tě. Tentokrát vezmete život do svých rukou a užijete si báječné prázdniny plné vzrušení. Lákají vás dosud nepoznané zážitky, což se odrazí i na dlouholetých vztazích. Našlapujete zvolna, abyste partnera nevylekali. Naštěstí to vypadá, že je naladěný na stejnou notu a brzy přispěchá s vlastním nápadem, jak oživit rutinní intimnosti. Singles sbírají jeden skalp za druhým a nabírají zkušenosti pro budoucí vážné partnerství.

Váhy
Váhy využívají uvolněné letní klima k tomu, aby načerpaly nové zkušenosti z milostného oboru. Baví vás poznávat nové protějšky a nemůžete říct, jestli vám jde primárně o nevinný flirt, vášnivou noc nebo nezávazný románek. Každopádně se neženete do chomoutu jen kvůli tomu, že je vám někdo sympatický. Sbíráte zkušenosti a ujasňujete si, co byste do budoucna chtěli. Zadaní by se měli snažit oprostit od racionálního uvažování. Nechte srdce, ať vede vaše kroky. Bude to mnohem příjemnější zážitek.

Štír
Můžete prožít fantastické období, díky kterému vrátíte erotickou jiskru do nudných vztahů. Také můžete najít člověka, s nímž se budete doplňovat ve všech směrech včetně postelových aktivit. Nejšťastnějšími dny nastávají kolem 10. července. Rozpálený Mars vás ovšem láká k velice intenzivním románkům, ale jejich budoucí vývoj by vás už tolik nepotěšil. Rychle vás vystřelí do vesmíru, ale návrat na zem by byl dost tvrdý. Okolo 14. července hodnoťte své známosti rozumem, abyste si nenatloukli nos.



Střelec
Venuše je mocná čarodějka, která teď má se Štíry ty nejlepší úmysly. S drahou polovičkou prožíváte až telepatické propojení, které se logicky podepíše na erotickém programu. Navzájem poznáte, kam sáhnout, kdy přidat nebo ubrat, takže s miláčkem stoupáte ruku v ruce ke hvězdám. Společné vyvrcholení nebude nijak výjimečné! Svobodní mohou okolo 3. července najít spřízněnou duši díky podání pomocné ruky. Štěstí v lásce se ovšem usmívá i v souvislosti s exotickými cestami a společenským vyžitím.

Kozoroh
Milí Kozorozi, na začátku prázdnin potřebujete hodně tolerance a trpělivosti, abyste ustáli náročnou konstelaci hvězd. Partnerství mohou zatěžovat nezdravé pocity i techniky, které by ve vyzrálém soužití dvou osob neměly mít místo. Pokud se jeden či druhý snaží získat pozornost citovým vydíráním, žárlivostí nebo utíká do nemoci, zbavte se toho. Ani závislostní vztahy by neměly pokračovat dále. Vlivem Merkura jste hlavně v poslední dekádě příliš horliví, čímž od sebe odháníte zájemce o seznámení.

Vodnář
Nedokážete se naladit na uvolněnou letní notu a jste stažení jak duševně, tak fyzicky. Když už se přimějete k intimnostem, je to spíš z povinnosti, než abyste si je skutečně užívali. Partnera podezíráte z toho, že vám něco tají a nemáte daleko k tomu, abyste kontrolovali jeho telefon nebo e-mail. Ničíte důvěru ve vztahu! Merkur nedělá dobrou službu ani nezadaným. Ti se uzavírají před společností, čímž snižují šanci na seznámení. Přitom by se našel minimálně jeden protějšek, který by o vás stál.

Ryby
Kouzlo Ryb nelze přehlédnout. Jste jako zlatá rybka, kterou by chtěl každý chytit. Ne že byste snad plnili přání na počkání, ale vaše zářivé odlesky mají magickou moc. Jste pozorní, empatičtí milenci, se kterými nehrozí stereotyp. Zadaní dají průchod fantazii a snaží se, aby protějšek nepotřeboval hledat fyzické potěšení jinde. Obavy stranou, v červenci ho maximálně vytěžujete. Nová láska může nezadané zastihnout jako blesk z čistého nebe! Jisté je, že vás pojí smysl pro kreativitu i citlivost.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.