Home - Články - Měsíční horoskop lásky na BŘEZEN 2021

Měsíční horoskop lásky na BŘEZEN 2021

vloženo 28. 2. 2021
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na BŘEZEN 2021

Na lásku není nikdy pozdě a ještě k tomu zachvíli začne jaro, takže toho můžete využít! Záleží ovšem na tom, co o vaší situaci říkají hvězdy, protože zbrklé jednání se většinou nevyplácí. Je třeba jednat, nebo musíte ještě měsíc počkat? Březnový horoskop lásky je tu jenom pro vás!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, březnový program bude pestrý a hned tak na něj nezapomenete. Ze zimní letargie se dostáváte do rozkvetlého jara, kdy vám opačné pohlaví leží u nohou. Můžete si užívat, co hrdlo ráčí. Láska je všude kolem vás. Nezadaní se nechtějí vázat na jediného člověka, ačkoliv postupem času přece jenom získáte svého favorita. V partnerství pozor na žárlivost. Protějšek tuší, že vám dělá dobře obdiv okolí a je z toho poněkud nervózní. Neškodí ujistit ho, že to mezi vámi pořád perfektně funguje.

Býk
Po citově chladném únoru cítíte příjemnou změnu. Najednou se na svět nemračíte a myšlenka na nový vztah se vám jeví jako docela logické řešení stávající situace. Venuše umetá cestičku k novému seznámení. Pokud hledáte spřízněnou duši, mějte oči na šťopkách především okolo 3. března. Romantickým gestům svědčí polovina měsíce. Sklízíte zasloužený úspěch u opačného pohlaví a také v dlouholetých vztazích se vrací dřívější zamilované okouzlení. Miláček by vám splnil cokoliv, co vám uvidí na očích.

Blíženci
Nezadaní Blíženci by měli energii investovat do jiných věcí, než je seznamování. V této sféře vám totiž hvězdy momentálně nepřejí. Stěží jste schopni říct, jakého partnera vlastně hledáte, a proto vám není nikdo dost dobrý. Čerstvě zadaní na svém objevu vidí samé mouchy a říkají si, že vsadili na špatného koně. Navíc vás lákají nezávazné vztahy, toužíte po dobrodružství. Než se rozhodnete pro rozchod, zvažte všechna pro a proti. Venuše zesiluje nespokojenost, ale svého kroku byste mohli litovat.


Rak
Jako by vám kněžka lásky četla myšlenky. Ve třetím měsíci roku slibuje Rakům vztah přesně podle jejich gusta. Chcete ke svému partnerovi vzhlížet a mít pocit, že se o něj můžete opřít. Tentokrát vám dá opravdu opěrný bod a inspiruje vás k jisté změně. Po celý březen nebude nouze o romantiku a vy konečně chápete, jaký nejlepší dárek si můžete navzájem dát. Z intimních hrátek máte radost. Odhodíte stud a naznačíte, jak vás drahá polovička co nejrychleji dovede do oblak. Jedním výletem to nekončí!

Lev
Aktuální konstelace dolévá Lvům jejich obvyklé sebevědomí. Neutěšená situace na poli lásky je minulostí, kolem vás se to zase hemží potenciálními partnery a partnerkami - tak to má být. Můžete se před nimi nakrucovat, flirtovat a zkoušet, jestli vaše svádící triky stále fungují. Pokud jste nezadaní, nic vám nestojí v cestě. Lvům ve vztahu ale Venuše radí, aby pozornost stočili na oficiálního partnera. Narušte zajetý stereotyp a víkendy zasvěťte miláčkovi. Tentokrát s vámi obstojně drží tempo.

Panna
Kápnout v březnu na upřímného člověka, kterému se dá věřit, je pro Panny nadlidský úkon. Ačkoli se kolem vás točí spousta zájemců, za žádného byste nedali ruku do ohně. Mají sice sladké řeči, ale skutek utek. Pokud si chcete nezávazně užít, dveře jsou otevřené. Hledání perspektivního vztahu raději o pár týdnů odložte. Ani v již existujícím partnerství nevládne harmonie. Zatímco vy toužíte zvelebovat rodinné hnízdo, miláčkovi se do žádných změn nechce. Místo romantiky jste na sebe spíš nazlobení.


Váhy
Úžasný trigon Marsu přináší Vahám člověka, s nímž si báječně rozumí. Komunikace mezi vámi plyne přirozeně, cítíte, že jste na stejné vlně. O dalších sférách ani nemluvě! Podlehněte magnetické přitažlivosti, která vás k sobě táhne. Díky objevu rozšíříte portfolio koníčků a objevíte ztracenou chuť do života. Nenechte se rozkolísat ani turbulencemi v poslední březnové dekádě, kdy vám něco přeletí přes nos. Stávající vztah je pevný a pokud aspoň trochu chcete, žádný kamínek na cestě vás nezastaví.

Štír
Láska je ráj! To Štíři poznají v tomto měsíci na vlastní kůži. Nezadaní potkají člověka, který je přitahuje hned na první pohled. Dobré a zlé srdce se zkrátka poznají a vaši intuici nic neošálí. Komunikace se den za dnem prohlubuje a ve správný okamžik do sebe díly zapadnou a bude z toho láska jako trám. Ani dlouholeté páry si nemusí stěžovat na Venušinu nepřízeň. Dík drahé polovičce se vám žije snáz, protože sdílíte radosti i starosti. Nebojte se požádat o masáž, ať přijdete na lepší myšlenky.

Střelec
Březnová konstelace není pro Střelce v oblasti lásky žádnou výhrou. I když se seznamujete, žádnou výhru neočekávejte. Sami jste se svým výběrem nespokojení, na každém potenciálním zájemci vidíte nějaké mouchy, ještě než se dostanete na první rande. Raději se obklopte přáteli a počkejte, až se kněžka lásky umoudří. Ani vztahy nemají na růžích ustláno. Nelíbí se vám partnerovo chování a místo dospělého řešení mu nastavujete zrcadlo ještě horším přístupem ke vztahu. Tentokrát si zahráváte s ohněm!


Kozoroh
Aktuální klima je proměnlivé a to, co platí jeden den, nemusí být pravdou o pár hodin později. Řídíte se srdcem a věříte, že všechny kroky jsou správné. Afrodité přeje novou lásku nezadaným. Zaměřujete se na inspirativní protějšky, kteří vás mohou v životě někam nasměrovat. Okolo 12. března je největší šance na zamilování. Pokud vás v tyto dny čeká služební cesta nebo dovolená, máte skoro vyhráno. Bojujte se studem, ten vám brání k naprosté životní spokojenosti. Každý člověk má přece své touhy!

Vodnář
Jaro vás vytáhne na vzduch! Potřebujete být neustále v pohybu a doma se vám zdá, že na vás všechno padá. Oprašujete zapomenuté koníčky, vyrážíte s kamarády za sportem i zábavou. Není divu, že při svých dobrodružných výpravách narazíte na stejně akčního človíčka. Perfektně se doplňujete a ať děláte, co děláte, po jeho boku se cítíte šťastní. Pozitivní naladění je výhrou i pro Vodnáře v dlouholetém manželství. Do vztahu vnášíte smích, takže mezi vámi rozbouráte ledy. Nedávná krize bude zažehnána.

Ryby
Zkraje měsíce si dejte pozor, abyste v lásce netlačili na pilu. Tak moc toužíte po blízkosti jiného člověka, že zapomínáte na důstojnost. Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Už za pár dní Venuše slibuje seznámení s protějškem, který patří do úplně jiné ligy! I když je to neznámá tvář, máte pocit, že se znáte celou věčnost. Konečně poznáte svou spřízněnou duši! A jaký měsíc čeká zadané Rybky? Pokud nebudete miláčka kontrolovat na každém rohu a dáte mu lásku najevo, jak se patří, bude všechno medové.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.