Home - Články - Měsíční horoskop lásky na březen 2019

Měsíční horoskop lásky na březen 2019

vloženo 27. 2. 2019
čas čtení: 3 minuty

Měsíční horoskop lásky na březen 2019

Blíží se jaro – lásky čas! Jak březen zamává vašimi vztahy? Zjistěte, zda se můžete těšit na výjimečnou romantiku se svým protějškem, anebo vám první hřejivé paprsky přivanou konečně vaši osudovou lásku?
sdílet článek na facebooku

Beran
V erotických představách Beranů teď převládají učitelky se sexy obroučky nebo intelektuálové ve skvěle padnoucím obleku. V březnu vám imponují inteligentní protějškové, se kterými si můžete povídat na jakékoliv téma. Při něm se rozvášníte tak, že do ložnice pospícháte klidně už na prvním rande. Zadaní se pokusí oficiálního partnera překvapit svým rozhledem. Sice ho ocení, ale mnohem víc zapůsobíte, když miláčkovi namasírujete záda. Za takovou službičku se vám odvděčí něčím, nač se dlouho těšíte.

Býk
U svobodných Býků to v březnu vypadá na poloviční celibát. Žádný protějšek totiž nezapadne do škatulky ideálního protějšku. Každý vás něčím provokuje a pro slabé stránky ho nedokážete dlouho vystát. Říkáte si, nač hledat kompromisní řešení, když se o své tělesné blaho dokážete postarat sami. Podobný přístup zavedou i Býci ve vztahu. Ti se ovšem musí připravit na to, že se drahá polovička pokusí o sblížení i navzdory častějším hádkám. Právě intimnosti považuje za nejúspěšnější usmiřovací taktiku.

Blíženci
Milí Blíženci, ve vašem případě by se klidně dala známá pranostika proměnit na březen, do postele vlezem. Hvězdné plénum vám propůjčuje ohromný sex-appeal, díky němuž okouzlíte zástup protějšků. Nikdo nepochybuje o tom, že jsou vaše slova jenom nafouknutá bublina. Poslouchají se ale tak dobře, že vám je spolknou i s navijákem. Zadaní musí vsadit na těžší kalibr. Protějšek potřebuje hmatatelný důkaz vaší lásky. Aby vám otevřel svou světničku, bude chtít malý dárek, nebo třeba romantickou večeři.

Rak
Zejména mladší zrozenci Raka experimentují v intimním životě jako o závod. Jak už to tak ve vašem případě bývá, když už něco děláte, pak naplno. Přece byste si nenechali ujít něco, co se vám samo nabízí na zlatém podnose. Zatímco singles si mohou užívat bez výčitek svědomí, zadaní by si měli dát studenou sprchu. Jistá osoba ve vás probouzí netušené vášně, bohužel to není oficiální protějšek. Užijte si s ní románek pouze v rovině představ. Realita by vás zklamala a ještě přinesla kupu problémů.



Lev

Ohnivé znamení Lva vyhlíží na erotickém poli hotové žně. Slunce ve spolupráci s Jupiterem zabrnká na vaši vášnivou strunu a dodají vám obrovskou porci energie. Díky tomu se v posteli nebudete nudit. Máte jedinečnou příležitost proměnit ve skutečnost všechny představy, které ve vás dřímají. Dokonce není vyloučeno, že do ložnice přizvete dalšího parťáka! Sex je momentálně vaší kratochvílí a nevidíte důvod, proč byste se měli něčím limitovat. Překvapivě ani protějšek není v tomto ohledu prudérní.

Panna
S jarem přichází chuť na změnu. Naštěstí se to nedotkne stávajícího partnera, pozornost stáčíte sami k sobě. Chcete vypadat co nejlépe a nutno dodat, že výsledek se podaří! Nová image se podepíše na narůstající sebejistotě. Opačné pohlaví je z vás paf a můžete si vybírat, s kým vyrazíte do kina nebo na večeři. Když přijde na další level, trochu zaváháte. Nechce se vám pouštět cizího člověka do ložnice, ale řešení je snadné. Vyražte k němu! Zadaní se musí poprat se žárlivostí. Tentokrát ji vítáte.

Váhy
Neztrácejte čas psaním milostných dopisů a vrhněte se rovnou k akci. Výsledek totiž bude stejný, takhle ho jen oddalujete. Březen přeje aktivnímu jednání a dolévá spoustu nápadů, abyste se ve vztahu nenudili. Nezadaní díky nim přijdou na to, jak se dostat k srdci vytoužené osoby. A odtud je to jenom kousek k nižším tělesným partiím. Tváříte se sice jako svatoušci a na všechno jdete pěkně zvolna, ale váš cíl je jasný. Naštěstí vám tahle vypečená taktika projde a vychutnáte si měsíc plný erotiky.

Štír
V březnu si pokládáte otázku, zda je moudré udržovat stávající partnerství při životě. Zatímco vy se snažíte, nadbíháte miláčkovi a hledáte cestu, jak se mu zavděčit, protistrana sedí se založenýma rukama. Stagnující vztah vám bere vítr z plachet a případný rozchod nebo rozvod skloňujete ve svých myšlenkách stále častěji. Hvězdy vybízí k trpělivosti. Měsíc se s měsícem sejde a od svého srdce dostanete jednoznačnou odpověď. Singles musí být ve svém hledání trpělivější, než oddělí zrno od plev.



Střelec
Hledáte-li perspektivní známost, namiřte Amorův šíp směrem ke člověku, který se pyšní bystrou myslí a všeobecným rozhledem. Sice to mezi vámi zprvu nejiskří, ale všechno časem přijde. Opačně by to ovšem nefungovalo. Erotické dusno by se brzy vyčerpalo a nezůstane nic, kvůli čemu byste spolu měli zůstávat. Zadaní by měli pro miláčka připravit nějaký výjimečný zážitek podle jeho gusta. Nebojte se, že byste zůstali bez odměny. Protějšek si dobře pamatuje, o čem jste se mu ve slabé chvilce svěřili.

Kozoroh
Energii, kterou vám v březnu propůjčuje příznivá konstelace, nasměrujte k lásce. Nezadaní Kozorozi neví, kam dřív skočit. Jeden zajímavý ctitel střídá druhého a vy si říkáte, že nejlepší by bylo vyzkoušet je všechny. Promiskuitní chování vám tentokrát hvězdy prominou, otázka je, jestli vám ho prominou samy zářezy na pažbě. A jak to bude vypadat v manželství? Tam byste se měli snažit vyhnat stereotyp z ložnice. Je chybná představa, že už si nemáte co nabídnout. Kupte si odbornou literaturu.

Vodnář
Narůstající ego Vodnářů je v březnu ke škodě. Povyšujete se nad své okolí a málokdo je vám po chuti. Ohrnujete nos i nad ctiteli, kteří by se k vám ve skutečnosti mohli báječně hodit! A je lepší usínat v hřejivé náruči, než se chlácholit vlastní sebejistotou. Podobná situace čeká i vás ve vztahu. Partnera neustále kritizujete a není divu, že vám takové chování nebude procházet dlouho. Pokud chcete něco změnit k lepšímu, zkuste to spíš metodou cukru nežli biče. Což platí i pro postelové hrátky!

Ryby
Rybky se na začátku jara utrhnou ze řetězu. Jindy stydlivé znamení hodlá dohnat všechno, co v uplynulých měsících nestihlo. Svobodní se nebrání chvilkovým románkům a jsou jako motýl přelétající z květu na květ. Nejste ale sobečtí a snažíte se dělat každého šťastným, takže vám takové chování projde bez následků. Dokonce ani zadaní se nebrání myšlence na nevěru. Říkáte si, že když budete spokojeni vy, bude ve výsledku spokojena i drahá polovička. Jen se o vašem úletu nesmí za žádnou cenu dozvědět.

|<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.