Home - Články - Magické nápoje lásky!

Magické nápoje lásky!

vloženo 2. 2. 2024
čas čtení: 4 minuty

Magické nápoje lásky!

Jaké afrodiziakum vám ještě před Valentýnem pomůže ulovit může podle vašich představ? Každá žena je jiná, ale každá žena může své přitažlivosti pomoci a zesílit její účinky. Ještě máte dostatek času přivolat si toho pravého. Vyzkoušejte naše tipy a zvyšte kouzlo své osobnosti!

sdílet článek na facebooku

Láska přivolaná vůní kávy

K probuzení touhy a nažhavení muže zkuste nápoj lásky krále Ludvíka XIV., který se připravuje ze 150 ml černé zrnkové kávy, lžíce medu a 1 g mletého kardamomu. Ten je vhodné zalít vroucí vodou. Med rychle zvyšuje energii díky snadno stravitelným cukrům a kardamom povzbuzuje a osvěžuje organismus. Přesně tohle často lenivé mužské tělo potřebuje, aby dostalo chuť na ženu, jako jste vy! V ložnici vás po pár doušcích zaručeně čeká vášnivý oheň!

Láska skrytá ve víně

Toužíte po něžné lásce a jemných citech? Připravte si 0,7l láhev bílého vína a vnořte do ní lusk vanilky. Láhvi pečlivě ucpěte hrdlo a nechte nejlépe 9 dní vyluhovat. Naopak vášeň v muži probudíte špetkou kopřivových semínek ve sklence bílého vína. Ale pozor! Obě vzniklá afrodiziaka svému idolu nenápadně podstrčte maximálně jako aperitiv. Když to s podaným množstvím přeženete, připravte se na hotovou smršť!


Nekompromisní nápoj lásky

Dychtivou touhu v muži vyburcujete nápojem z 50 ml whisky, 50 ml červeného vína, 300 ml čaje a vylisované šťávy z čerstvě nastrouhaného zázvoru. Všechny ingredience přiveďte k varu se 4 hřebíčky a luskem skořice. Po odstavení nechte 5 min odstát, poté přeceďte a ihned podávejte. V těle svého vyvoleného zažehnete plamen, kterému se vyplatí být nablízku! A sama! Představte si tu smůlu, kdyby byly jeho kalhoty po sklence nažhavováku v přítomnosti jiné krásné ženy - to nemůžete dopustit!

Bylinkové kouzlo

Nejznámější rostliny povzbuzující sexuální touhu jsou Ženšen (tradiční čínská medicína ho používá k udržení sexuální rovnováhy) a výtažek ze stromu Alkaloid Yohimbin (používá se jako lék v běžné sexuologické praxi), který zvyšuje přívod krve do pánevní oblasti. Jsou ale v našich končinách těžko dostupné a ve větších dávkách mohou být nebezpečné. Vyzkoušet byste ale určitě měla například kadeřavou petržel, která budí sexuální touhu a její odvar je silně afrodiziakální. Díky ní se svým miláčkem prožijete nezapomenutelný večer. Obzvláště když využijete její účinky i na sobě! Kadeřavá petržel zlepšuje děložní stahy a tím ti zajistí opravdový orgasmus!


Jídlo dělá zázraky

Velmi účinné afrodiziakum pro muže je celer. K přípravě pokrmů pro tento účel použijte všechny jeho části: nať, semeno i bulvu (ta je nejúčinnější v syrovém stavu). Afrodiziakální účinky mají také křen, chřest, chilli papričky, med, lékořice, banán a kokosový ořech. Pusťte ze řetězu svůj kuchařský um a ukažte svému vyvolenému, zač je toho "láska prochází žaludkem" loket. Potěšíte jeho trávicí i hormonální soustavu, získáte si tím jeho tělo i duši a uvidíte, jak vám bude zobat z ruky!

Valentýnská radost

Připravíte-li jakýkoli nápoj či pokrm s láskou, věřte, že láskou budete také odměněna. Myslete u přípravy na svého vyvoleného a láskyplná energie, kterou do suroviny vložíte, bude nepochybně znát. Nebojte se experimentovat. Afrodiziakální pomoc vám pomůže věřit a důvěra ve vaše schopnosti přitáhne toho pravého partnera!

|<< < 555 | 556 | 557 | 558 | 559 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.